FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Taman da vidimo tandem Jahic Hairulahovic protiv Čelika na djelu pa da možemo uporediti.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
hocel raja ikada naucit kako se frajer preziva
Mislim da je daleko lakše dotičnom da promijeni prezime.Chinaglia je napisao/la:hocel raja ikada naucit kako se frajer preziva
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma mi smo otisli u pogresnom pravcu, a vjerujem da tu ima dosta i do Vlade.
previse igraca, a premalo kvaliteta. Hoce covjek sirinu. Trebalo je malo napakovati taj kvalitet, a smanjiti kvantitet.
Grahovac, Hairlahovic i Jahic priliku nisu dobili jucer. Fazlica i ne spominjem.
a igralo 4 ili 5 veznih zavisi kako gledas. Znaci ima viska koji treba uloziti u druge pozicije gdje skripi.
Eric isto nije bio ni na klupi nikad, ili je mozda jednom. znaci da je treci izbor. I to je onda visak. i kad dodas onda kojeg stopera, jer posebno ako se Skahic oporavi najmanje jedan je tu prekobrojan, onda Tandir. Eto nabra se najmanje 6-7 igraca ciji odlazak nebi ni osjetili jer i ne igraju, a sigurno za te pare mozes dovesti 2 dobra da igraju.
i jos neko rece, ove prinove nisu nista opravdale. Citav ovaj prelazni rok, ni jedan za sad ne zasluzuje prolaznu ocjenu, a dovedeni su kao provjereni igraci.
previse igraca, a premalo kvaliteta. Hoce covjek sirinu. Trebalo je malo napakovati taj kvalitet, a smanjiti kvantitet.
Grahovac, Hairlahovic i Jahic priliku nisu dobili jucer. Fazlica i ne spominjem.
a igralo 4 ili 5 veznih zavisi kako gledas. Znaci ima viska koji treba uloziti u druge pozicije gdje skripi.
Eric isto nije bio ni na klupi nikad, ili je mozda jednom. znaci da je treci izbor. I to je onda visak. i kad dodas onda kojeg stopera, jer posebno ako se Skahic oporavi najmanje jedan je tu prekobrojan, onda Tandir. Eto nabra se najmanje 6-7 igraca ciji odlazak nebi ni osjetili jer i ne igraju, a sigurno za te pare mozes dovesti 2 dobra da igraju.
i jos neko rece, ove prinove nisu nista opravdale. Citav ovaj prelazni rok, ni jedan za sad ne zasluzuje prolaznu ocjenu, a dovedeni su kao provjereni igraci.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
svakog puta kada procitam Hairulahovic ili Hajrulahovic, jedan djelic mene umreNKMramor je napisao/la:Mislim da je daleko lakše dotičnom da promijeni prezime. :urnebes: :kafa:Chinaglia je napisao/la:hocel raja ikada naucit kako se frajer preziva
- RollingPaper
- Kontakt:
Kalezic je Messi za Osmanagica
"Prekršaj je bio na sredini. Pošto je na jednoj strani bio ljevonogi Nemanja Bilbija, a na drugoj Miloš Filipović, ja sam postavio živi zid onako. U biti, desila se situacija da je Filipović krenuo da šutira nešto prije nego je sudija dao znak. Praktično kada je sudija dao znak, Filipović je već bio na pola zaleta, a ja se nisam uspio namjestiti na pravi način i primili smo gol. Bilo je šta je bilo, moramo se okrenuti narednim utakmicama i pokušati ostvariti bolji rezultat. Poraz od Zrinjskog treba što prije da zaboravimo", smatra Muminović. Dodaje da mu ne smetaju komentari na društvenim mrežama i portalima. "Ne, ne pogađa me to. Dovoljno sam samokritičan da znam vrlo dobro i bez tuđeg mišljenja kada nešto pogriješim. Idemo dalje", kazao je Muminović
Azire glavu gore i samo pozitivno, da se barem ostali bore kao ti gdje bi nam kraj bio
Azire glavu gore i samo pozitivno, da se barem ostali bore kao ti gdje bi nam kraj bio
Sloboda Tuzla
Azire koliko si para uzeo
Azemica mu platio. Poslije će Azir put SSH.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Probisvjet
- Kontakt:
Jel' Vlado spakovao gace u kofere i vecernje odijelo, a boga mi i kisobran?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
ma vidimo mi svi da su oni rastimani totalno, e sad koji je razlog znaju oni najbolje.staragarda je napisao/la:Mozda ni ja nisam dobro objasnio...nije klasični bojkot nego je u pitanju neka kurcobolja ovih prinova kao Vladika im nesto objasnjava a oni klimaju glavom i nastave po svom....kod starosjedilaca je druga situacija jer ne mogu jednostavno da skontaju sta ovaj hoce od njih... svaki put neki novi zahtjevi, pogubili se totalno....trce ko muhe bez glave od silnih tumbanja.... samo da se jos pocnu sudarati na terenu....pa su i oni skontali po njihovoj prici da je Vladika totalno pogubio konce sto se automatski odrazilo i na stanje svlačionice....kad na to dosad pomocnika u vidu smijesnog Mikice sve ti je jasno....Sariel je napisao/la:Al i ovo je mahala. čuj dodje igrac i pocne eto mi u bojkotu..jebte zivot![]()
Ne sumnajm ja garda u tvoju pricu nego mi bezveze znaci poceli da bojkotuju i lik izadje s treninga i pocne pricat o tom javno![]()
Nista sad pocerajte do kraja dok ga ne pocerate.ha ja
samo vlado napolje ko god doso.
kako ce zavrsit sa slobodom,zar nije ko mali pratio??solinas je napisao/la:Najveci problem nastao je oko stadiona. ..
Nama trebao hitno u kratkom roku nema para ovaj ponudio rjesenje i pare ali da bude Slobodin Jasmin nije dao i to je to.
Mogao je on izgraditi drugi I htio je I pricao ali gdje nedadose ni kluba ni lokaciju. .Samo ovako ili nikako Azmir reko nikako i zdravo. ..
Yebem im mater obojici. Vise tupljenje Kur. ca i arogancija obojice nego bilo sta drugo.
Zavrsite sa tim majke vam treba mjenjat statut i traziti srecu drugdje mislim da je Azmir zavrsio sa Slobodom. .Nakon svega sto je bilo.
mislim slazem se tugica..
- Probisvjet
- Kontakt:
Mislim da nije zavrsio. Igra na biolosku vremensku kartu. Ceka da Jasmin odapne ili da ga pokosi sta, sto bi i bilo realno jer je razlika u godinama velika.Sariel je napisao/la:kako ce zavrsit sa slobodom,zar nije ko mali pratio??solinas je napisao/la:Najveci problem nastao je oko stadiona. ..
Nama trebao hitno u kratkom roku nema para ovaj ponudio rjesenje i pare ali da bude Slobodin Jasmin nije dao i to je to.
Mogao je on izgraditi drugi I htio je I pricao ali gdje nedadose ni kluba ni lokaciju. .Samo ovako ili nikako Azmir reko nikako i zdravo. ..
Yebem im mater obojici. Vise tupljenje Kur. ca i arogancija obojice nego bilo sta drugo.
Zavrsite sa tim majke vam treba mjenjat statut i traziti srecu drugdje mislim da je Azmir zavrsio sa Slobodom. .Nakon svega sto je bilo.![]()
![]()
mislim slazem se tugica..
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
jes daj azmir ko apolon al nije
ma mislim u sustini se slazem sa solinasem tuga da se dvije osobe nisu mogle dogovorit,nac minimum neki za normalno funkcionisanje i kompromis, u interesu sire drustvene zajednice i jeda ni drugi su morali imat malo blazi stav, malo vise strpljenja i razuijevanja...gotovo, bilo proslo..
necemo lamentirat nad sudbom citav zivot.
idemo sad pocerat vladu

ma mislim u sustini se slazem sa solinasem tuga da se dvije osobe nisu mogle dogovorit,nac minimum neki za normalno funkcionisanje i kompromis, u interesu sire drustvene zajednice i jeda ni drugi su morali imat malo blazi stav, malo vise strpljenja i razuijevanja...gotovo, bilo proslo..
necemo lamentirat nad sudbom citav zivot.
idemo sad pocerat vladu
tacno i reprezentaciju da prekrizim do kraja..
ionako su mi na ofu od kirin kupa kako vec..
ionako su mi na ofu od kirin kupa kako vec..
Kako Tan vodi Sarajevo onda jos Senco ispade maher za njega
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
tana libo za sarajevom.Hitman22 je napisao/la:Kako Tan vodi Sarajevo onda jos Senco ispade maher za njega
evidentno je..
al i on im rijesi sve dugove..imaju najaceg sponzora. imaju najveci stadion.znaci sveto trojstvo za nase uslove,e kako oni ovo uspiju zajebat e to je brate enigma..
haj mi kod nas i ne cudi
iskreno mene kod nas zacudi neki pozitivan pomak. ono ko sta nam bi jebte
- Probisvjet
- Kontakt:
Jagodić analizirao treći poraz: Čovjek sam od krvi i mesa i ne mogu više trpiti određene stvari
kuknjava
kakva mu je sad analiza 
- Probisvjet
- Kontakt:
Yebo majkaru svoju paorsku. Kao da mu je dosla Steaua, a ne ligas kukuruz lige.Sariel je napisao/la:kakva mu je sad analiza
Tuzlaci su pružili lošu partiju, Zrinjski odigrao odlično, iskoristio sve slabosti Tuzlaka i na kraju zasluženo odnio bodove pod Bijeli brijeg.
- Poraz nam je došao u nevrijeme. Prije derbija smo napravili dobru uvertiru. Kad smo trebali ovjeriti četiri boda, desilo nam se da nam gost bude Zrinjski. Oni su možda odigrali i najbolju utakmicu u prvih pet kola. Da bi on odigrao dobro i mi smo im to omogućili. U svakom slučaju težak poraz, zato što je došao u vrijeme kad je trebalo ekipa da se potpuno ustabili na psihološkom i taktičkom planu - kazao je Jagodić u razgovoru za Sloboda TV.
Tuzlaci smatraju da su protiv Zrinjskog oštećeni. U 20. minuti je Sulejman Krpić oboren u šesnaestercu Plemića, ali se sudija Edin Jakupović oglušio.
- Kad znamo da igramo protiv Zrinjskog, jedan detalj može odlučiti utakmicu. Ja nemam pravo na takvo nešto, ali iskreno, čovjek sam od krvi i mesa i ne mogu više trpiti određene stvari. Ko god misli da bi bio isti tok utakmice, da je u 20. minuti neko postupio na način kako treba po pravilima igre da postupi. Posljednji igrač odbrane je povukao našeg igrača rukom za rame, oborio ga na zemlju, lopta je padala ispred našeg igrača. To je posljednji igrač odbrane. Ne samo da je trebao biti dosuđen penal, već je igrač Zrinjskog trebao dobiti crveni karton - rekao je Jagodić.
- Mislim da je to bitan momenat. Zašto sam rekao da ne mogu više preći preko takvih stvari? Nama se u prvih pet kola dešava dosta čudnih stvari po pitanju gospode koju neću da spominjem. To mnogo ovisi o toku utakmice, to mnogo ovisi o psihologiji igrača - dodaje Jagodić.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.