PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Ide Sariele, naravno da ide, naš cilj je titula i kup, svake sezone... a vi ste u jednoj od naredne dvije nazad u cvajti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
da kopiram.Virtu4l je napisao/la:Ide Sariele, naravno da ide, naš cilj je titula i kup, svake sezone... a vi ste u jednoj od naredne dvije nazad u cvajti.
neŠ haterit? zlu ne trebalo
Pa uzima i sloboda titulu sljedece godine u cvajti za stogodisnjicu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
e za to mu je bem i ja od doirfo je napisao/la:Pa uzima i sloboda titulu sljedece godine u cvajti za stogodisnjicu
tuŠe gotovo..
misim o cem dalje raspravljat
poceo i irfo sukat brale alaj su se osokolili 
- PticaSelica1921
- Kontakt:
Ubice Borac pitice,aBd da vidimo tek onda raspad sistema 
@HajdeZeljo
E gledaj ti si.sa ,pa na pocetku prvenstva izgube i fol ih nema ? 
Dodjite sad fino kad ste bili isprskani i na tribinama i na terenu (visestruko na oba polja) da vas fino zalijemo i na forumu kako to prilici Dinamovim divovima
Je.bo vas Tan sve redom
a kako se levati primise
djido mova evo petoba i rastalise se ibrakovic,kusturica i dino .
Ostadose Horde sa titulom koje se stide ,pazi sad ovo,oni na koje su svrsavali svakim medijskim spominjanjem i godisnjim za Jug ; bp
Tanom i akademijom.
Tacno me stomak zabolio od smijeha
Joj kad se sjetim svega,samo me podsjetite ako sam sta zaboravio ; tan,akademija,divovi,go iz ofsajda 3 metra,said urinator i 15 000 plata,Jesic,bekic i centarsut,epizoda iz listice sa penalima i kucne posjete istim fudbalerima,revolveras radovac, kukesi (
) , 7up od borusije,Jarni , proglasi i naredjenja o "njihovom Sarajevu" i sad mi naumpade ovaj Repuh nije ni unio svoje stvari u kancelariju hahaha,nije jadan stig'o,ovaj mjesec volontir'o
Eto ne znam sta sam zaboravio,toliko je njihove bruke ccc
1 federalna. Vi i ovi ljubitelji Gabriela Garcie Marqueza sa 100 godina samoce
@HajdeZeljo
Dodjite sad fino kad ste bili isprskani i na tribinama i na terenu (visestruko na oba polja) da vas fino zalijemo i na forumu kako to prilici Dinamovim divovima
Je.bo vas Tan sve redom
Ostadose Horde sa titulom koje se stide ,pazi sad ovo,oni na koje su svrsavali svakim medijskim spominjanjem i godisnjim za Jug ; bp
Tacno me stomak zabolio od smijeha
Joj kad se sjetim svega,samo me podsjetite ako sam sta zaboravio ; tan,akademija,divovi,go iz ofsajda 3 metra,said urinator i 15 000 plata,Jesic,bekic i centarsut,epizoda iz listice sa penalima i kucne posjete istim fudbalerima,revolveras radovac, kukesi (
Eto ne znam sta sam zaboravio,toliko je njihove bruke ccc
1 federalna. Vi i ovi ljubitelji Gabriela Garcie Marqueza sa 100 godina samoce
U srcu nosim te ja ! 1921
Trener možeš biti ti se nastavlja, možda upravo jedan od nas bude sljedeći strateg tima sa Koševa!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kad cu ako necu sadSariel je napisao/la:poceo i irfo sukat brale alaj su se osokolili
Evo ja se dobrovoljno javljam, sa zadovoljstvom bi ih unistioRokoko87 je napisao/la:Trener možeš biti ti se nastavlja, možda upravo jedan od nas bude sljedeći strateg tima sa Koševa!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
sto bi rekli braća pravoslavi, u pobedi se ne ponesi, i u porazu ne ponizi.
ili po naski u pobjedi skroman, u porazu dostojanstven, nije s neba pala...
slusam ovih 16:33 najduzih minuta u zivotu.analzatorskih.
ili po naski u pobjedi skroman, u porazu dostojanstven, nije s neba pala...
slusam ovih 16:33 najduzih minuta u zivotu.analzatorskih.
Cuj ovoga sto zeli da mu ga zabiju, nije ga bilo, haman 2-3 mjeseca i ponovo izasao. Sada od vikenda ga nema ponovo , zivi bili pa vidjeli. Digli se a prasinu pomeli pod tepih, samo se ceka momenat da ih napusti ova sreca i onda su gotovi. Adzem leti sledeci.
zasto mislis to? pa covjek je prvi na tabeli uzeo derbi... navijaci i uprava zadovoljni... na cemu baziras svoju tvrdnju?fks74 je napisao/la:Cuj ovoga sto zeli da mu ga zabiju, nije ga bilo, haman 2-3 mjeseca i ponovo izasao. Sada od vikenda ga nema ponovo , zivi bili pa vidjeli. Digli se a prasinu pomeli pod tepih, samo se ceka momenat da ih napusti ova sreca i onda su gotovi. Adzem leti sledeci.
45515
Na osnovu vase igre, odavno vam ekipa nije bila slabija. Vidjet ce te , ovih par kola ste vise sretno nego spretno dobili. Realno govoreci.grbavicka je napisao/la:zasto mislis to? pa covjek je prvi na tabeli uzeo derbi... navijaci i uprava zadovoljni... na cemu baziras svoju tvrdnju?fks74 je napisao/la:Cuj ovoga sto zeli da mu ga zabiju, nije ga bilo, haman 2-3 mjeseca i ponovo izasao. Sada od vikenda ga nema ponovo , zivi bili pa vidjeli. Digli se a prasinu pomeli pod tepih, samo se ceka momenat da ih napusti ova sreca i onda su gotovi. Adzem leti sledeci.
Djipkizam u njemu vlada kad se probudi, zna svasta napisati pa mu nemojte zamjeriti.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Svabo nece docekat pet kola na klupi fksa a on naso o adzemu koji je prvi na tabeli, poco afirmirat mlade igrace i klepno najveceg rivala u gostima

Gdje je @Zukanovic da digne cijene igracima, mozda pocnu igrati kako treba. 
- Zeljeznicar -
prvom zebi.on je najbolji, trci 90 min ko boltZenzo je napisao/la:Gdje je @Zukanovic da digne cijene igracima, mozda pocnu igrati kako treba.

Pa i vrijedilo je raspaliti bakljadu...ko ne bi vala
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
to mu je kletva sto nije preso u slobodu, nego oce u sarajvo slobodas stari...
I ti bi dosao u Sarajevo da znas kakve plate imaju igraci a ne oznoje se ni 20% kao igraci Slobode i drugih klubova koji prezivljavaju.
To je sve rezultata rada Dine, Kusturice i Ibrakovica koji su davali šakom i kapom novac na jednu titulu a sad im se sve vraca. Uposlenci kluba imaju plate da bi im mnogi pozavidjeli ali neka i to ce doci na svoje.
To je sve rezultata rada Dine, Kusturice i Ibrakovica koji su davali šakom i kapom novac na jednu titulu a sad im se sve vraca. Uposlenci kluba imaju plate da bi im mnogi pozavidjeli ali neka i to ce doci na svoje.
- Zeljeznicar -
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.