FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
brate mi po golu osim one glave culuma nismo opucali.
o cemu ovaj prica???nije ni on tacan ni sekunde bogami..
il je para toliko draga da ce srat do zadnjeg trenutka-..
- Probisvjet
- Kontakt:
U povjerenju ovo cu reci samo tebi.Sariel je napisao/la:brate mi po golu osim one glave culuma nismo opucali.
To ti je isto kako kada te neko siluje, a ti se pravis da ti je lijepo, samo da te ostavi u zivotu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- zlatnakoka
- Kontakt:
Kad smo kod ovog, ja baš i nisam primijetio da Zrinjski igra na 100%, baš mi je djelovalo da igraju lagano, od noge do noge, bez ikakvog pritiska.Probisvjet je napisao/la:" Oni su možda odigrali i najbolju utakmicu u prvih pet kola."
ma za taj famozni ugovor pricaju svi..nije trista miliona onih dinara...
sutnite ga,samo ga sutnite, dump him. negdje uz put..
posto valja cekat do iduceg posta, to se zlatna koka i vidjelo,ljudi igrali koliko im trebalo. ko s juniorima..i on prica o nepravdi, da mu mamu ne spominjem nema smisla, **** ga grob.njegov u koji ce lec.
sutnite ga,samo ga sutnite, dump him. negdje uz put..
posto valja cekat do iduceg posta, to se zlatna koka i vidjelo,ljudi igrali koliko im trebalo. ko s juniorima..i on prica o nepravdi, da mu mamu ne spominjem nema smisla, **** ga grob.njegov u koji ce lec.
tacno ljubav prema slobodi boli
- Probisvjet
- Kontakt:
Zilav Vlado, zilav.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
pik ko izdrzi do kraja.
oko 6:50 onda idemo grlom u jagode
koji supljator, koji demagog, koja ****.
onda bi se suprostavili onako kako sam ja i prizeljkivao zrinjskom onako kako njima najmanje odgovara...
vezano za crveni karton i penal
pa **** bob roka ba **** bob roka.
porasla prodaja SREDSTAVA ZA SMIRENJE u apotekama, opet kad pobjedimo AL KAD POBIJEDIMO opet misje rupe avaaaj avaaaaaj zakaj zakaj smo bedaci

vezano za crveni karton i penal
porasla prodaja SREDSTAVA ZA SMIRENJE u apotekama, opet kad pobjedimo AL KAD POBIJEDIMO opet misje rupe avaaaj avaaaaaj zakaj zakaj smo bedaci
Zadnja izmjena: Sariel, dana/u 22 avg 2017, 11:16, ukupno mijenjano 1 put.
- Probisvjet
- Kontakt:
Dobro je jednom prilikom izjavio, da na tribinama nisu strucnjaci fudbalski i da je na gledaocima i navijacima da gledaju utakmicu, a ne da analiziraju trenerske greske.Sariel je napisao/la:
pik ko izdrzi do kraja.
oko 6:50 onda idemo grlom u jagode![]()
![]()
![]()
koji supljator, koji demagog, koja ****.
Ko ba pusi ovu pricu nije mi vise jasno.
pazi ba price.pazi analize i sredstava za smirenje i misjih rupa.
nama je ovde ostat i kad ovaj sugo ode.
- Probisvjet
- Kontakt:
Izgleda da ce on ostati na Tusnju duze nego mi. Ja se povlacim jbg poslije toliko godina. Jednostavno ne mogu od srkleta.Sariel je napisao/la:pazi ba price.pazi analize i sredstava za smirenje i misjih rupa.
nema predaje nema povlacenja.
jednom se gine, a i to akobogda za kojih 50 60 godina
mi smo tu zbog slobode, a on i takvi samo zbog para.
jednom se gine, a i to akobogda za kojih 50 60 godina
mi smo tu zbog slobode, a on i takvi samo zbog para.
Pitali Bosanci Makedonca(ko da ga nađu na krivoj nozi):Ej Makedonac,kako se kod vas vika ginekologija?"Sariel je napisao/la:onda bi se suprostavili onako kako sam ja i prizeljkivao zrinjskom onako kako njima najmanje odgovara...
vezano za crveni karton i penal![]()
![]()
porasla prodaja SREDSTAVA ZA SMIRENJE u apotekama, opet kad pobjedimo AL KAD POBIJEDIMO opet misje rupe avaaaj avaaaaaj zakaj zakaj smo bedaci![]()
![]()
![]()
![]()
A Makedonac ko iz topa"Kako će bre da se vika?" "Vika se, SOBATA NA KURCHEVA RABOTA".
Tako nekako i ovo naše stanje,baš "kurcheva rabota."
Ja volim FK Tuzla City
znaci da se ne vrijedjamo,samo goli fakti, mi smo hladno dali 1 go u 5 utakmica, i lik prica o leksaurinima i misjim rupama..
pa mamu ti kako si tako bezobrazan jazavac jedan.
koji smo mi mazohisti, kad mu i ovo prodje neprimjeceno i niko nista.
pa mamu ti kako si tako bezobrazan jazavac jedan.
koji smo mi mazohisti, kad mu i ovo prodje neprimjeceno i niko nista.
Tacno se zna ko ce postavit pitanje, ko trazi njegovu glavu i njegovu ostavku hahahaha. **** nas cojk u zdrav mozak. Pa ovaj bi trebao bataliti fudbal i otici u politiku. Cuj povecana prodaja sredstava za smirenje nakon pobjede. Hahahaha. Sta li ce reci kad nas omlati Celik bez priprema
Niko, niko, samo Sloboda
cestitat ce im. krivo ce mu biti sto igraci nisu ispostovali zadano.katarakta je napisao/la:Tacno se zna ko ce postavit pitanje, ko trazi njegovu glavu i njegovu ostavku hahahaha. **** nas cojk u zdrav mozak. Pa ovaj bi trebao bataliti fudbal i otici u politiku. Cuj povecana prodaja sredstava za smirenje nakon pobjede. Hahahaha. Sta li ce reci kad nas omlati Celik bez priprema
i ipak bi sacekali sutradan analizu utakmice
p.s mislim da ce bit iks
Ti se evo mjesecima povlačiš, a nikad otić.Probisvjet je napisao/la: Izgleda da ce on ostati na Tusnju duze nego mi. Ja se povlacim jbg poslije toliko godina. Jednostavno ne mogu od srkleta.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
ne moze to ba tako ljudi, kad udje pod kozu i ne IZNILAZI... 
- Probisvjet
- Kontakt:
Haj sve al' otici na gostovanje u Vitez i sjediti sa domacim navijacima jbt. isto ko' da se borimo za titulu, a ne za opstanak.wobly92 je napisao/la:Ti se evo mjesecima povlačiš, a nikad otić.Probisvjet je napisao/la: Izgleda da ce on ostati na Tusnju duze nego mi. Ja se povlacim jbg poslije toliko godina. Jednostavno ne mogu od srkleta.![]()
I onda dodje uhljup, gedzo i yebe i ne vadi, a mi stenjemo li stenjemo.
Nema izgovora u petak svi u Zenicu! Smo Sloboda!
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 22 avg 2017, 12:25, ukupno mijenjano 1 put.
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Analiza odlazi iz kluba!
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.