Kao sto sam rekao, vise nikad to necu izjavitNoName je napisao/la:guber90 je napisao/la:Vise nije pitanje pobjednika nego rezultata.
Ljepota od utakmice.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Dabar je napisao/la:eto u kakvom klubu igraju vaši najbolji fudbaleri...neznalica je napisao/la:bravo dzeko, bravo miske....fuuujjjjj wolfsburg![]()
![]()
![]()
e daBogda svaka ovakva utakmica bila,da dzeko zabije po dva komada a da izdube
![]()
![]()
![]()
debelo krme dovedi sebi sad jos igraca ha ha ha
dabre 'ajd ga malo
Nevjerovatno koliko mi je drago zbog ovog al ako Dzeko ne puste ni iduce ljeto il na zimu nece nam bit drago toliko 
Barem je Dzeko zabio dva gola :
[youtube][/youtube]
Barem je Dzeko zabio dva gola :
[youtube][/youtube]
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Bas bi im Miske danas pomogao sa svojom super defanzivnom igrom
hehehe dzeko poludio nije se ni pozdravio odmah otisao u svacionicu
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
isti me osjecaj drzi... Ogadili su mi se kao tim sa svojom seljackom politikom... Dzaba im pare kad su **** u dusi!SemPer_fi je napisao/la:Svega mi volio bi da ispadnu bar bi Dzeko napokon bio slobodan da bira klub ha ya.... Dabogda ti Dzeko svaku utakmicu dao 2-3 gola , a ekipa da ti promi 4-5Miske je se spasio
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- NoName
- Kontakt:
Ma sta ti trazis ovdje onda? Koji su ga onda vasi?Dabar je napisao/la:eto u kakvom klubu igraju vaši najbolji fudbaleri...neznalica je napisao/la:bravo dzeko, bravo miske....fuuujjjjj wolfsburg![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@Los Blancos, oko drago pametno, kako on meni sve zna.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
ali zato jedan Dzeko po sezoni zabije vise golova nego svi hrvatski napadaci zajednoDabar je napisao/la:eto u kakvom klubu igraju vaši najbolji fudbaleri...neznalica je napisao/la:bravo dzeko, bravo miske....fuuujjjjj wolfsburg![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Diego je duplo jaci igrac od Misketa budite iskreni malo boli me racku sto je nas...
nemogu ovi dati koliko odbrana moze da primi, a mislim da su dovoljno zabili 3 komada e sad je druga prica sto su od jednog Meinza primili kuci 4.
nemogu ovi dati koliko odbrana moze da primi, a mislim da su dovoljno zabili 3 komada e sad je druga prica sto su od jednog Meinza primili kuci 4.
Zadnja izmjena: TNT, dana/u 28 avg 2010, 17:24, ukupno mijenjano 1 put.
- Principatus
- Kontakt:
@Dreamer
Haha, jesi li ti Ewoks na TM-u?
Sad ih upravo tamo neko podhebava sa:
"Veoma losa partija od Zwetschge, nije trcao, nije podrzavao odbranu. Oohh on uopste nije igrao? Ipak je kriv. Glavno da je spasitelj Diego tu."

"Veoma losa partija od Zwetschge, nije trcao, nije podrzavao odbranu. Oohh on uopste nije igrao? Ipak je kriv. Glavno da je spasitelj Diego tu."
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
haj pofalutaj ga i **** u skokovimaDabar je napisao/la:eto u kakvom klubu igraju vaši najbolji fudbaleri...neznalica je napisao/la:bravo dzeko, bravo miske....fuuujjjjj wolfsburg![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A odakle si ti???Dabar je napisao/la:eto u kakvom klubu igraju vaši najbolji fudbaleri...neznalica je napisao/la:bravo dzeko, bravo miske....fuuujjjjj wolfsburg![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ima Bogaa 
Gdje li to ti zivis da mi je znati da nisi Isusati rodzeni Splicanin pa su tvoji kockasti...Dabar je napisao/la:eto u kakvom klubu igraju vaši najbolji fudbaleri...neznalica je napisao/la:bravo dzeko, bravo miske....fuuujjjjj wolfsburg![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hhhh pa Dzeko je svoje uradio dao dva gola njemu bolje ne treba opet topnik BL,a klub ce biti pred ispadanjem il ce ispasti....
P.S.
I Mandzukicu je vrhunac karijere u tom Wolfsburgu pa se ne hvalimo ha ya...
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
- Principatus
- Kontakt:
Jao na koga se vi palite?
Na nekog ko nema svoje drzave niti nacionalnog tima?
Jednostavno ignorisati.
Na nekog ko nema svoje drzave niti nacionalnog tima?
Jednostavno ignorisati.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
heheh jesam jesamPrincipatus je napisao/la:@Dreamer
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
a koliko je diego dao lopti i sta je uradio osim gola i jos i to zasluga dzeke a diego i miske nisu uopste isti tip igraca miske ima loptu s ocima odmah iz cuga miske ne solira i dribla a diego mora driblati solirati da bih dao nekom loptuTNT je napisao/la:Diego je duplo jaci igrac od Misketa budite iskreni malo boli me racku sto je nas...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
I Susic je cak bolji od ovog glupog Engleza.
Bemti Wolfsburg vise...
DZEKO JE NAJJACI SPIC NA SVIJETU
Bemti Wolfsburg vise...
DZEKO JE NAJJACI SPIC NA SVIJETU
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Auu bit ce sad *ebavanja mama,jos im je sad kapiten,jadni igraci Wolsburga
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Principatus
- Kontakt:
Haha erwischt!_dreamer_ je napisao/la: heheh jesam jesam
Trenutno korisnika/ca: edvaE2, HariTz, Poligon10, Sheyi, tuzlanskinacin, voltron30, Zaboljesutra, zemuntrg, zikerrz21 i 73 gosta.