TobeYarabi je napisao/la:faruk: - hallo guten tag
thomas: - guten tag
faruk: - ich bin faruk, fk sarajevo
thomas: - thomas, milo mi je
faruk: - du hmmm, ovaaj,, vereinslos? feršten??
thomas: - da, da, razumijem vas, ali mozemo nastaviti i na nasem (smijeh).. i da, trenutno sam bez kluba
faruk: - hmm.. ich, ovaaaj, fk sarajevo traziti ( u sebi govori 'kako se ono kaze traziti') trener.. du-gut trener??
thomas: - da, drago mi je da ste me kontaktirali, bila bi mi cast raditi u klubu kao sto je fk sarajevo.
faruk: - ja, jaa..ich bin direktor, sport direktor.. onaaaj, koliko dojce mark..koliko??
thomas: - pa cujte, sve se mozemo dogovoriti, dajte prvo da vidimo kakvi su planovi i vizija vaseg kluba i mene..kuzis??
faruk: - ja jaa..nix problem..neegoo hmm dojce mark..koliko dojce mark??
thomas: - nema vise dojce mark, vec odavno (smije se)
faruk: - (cese se po glavusi i konta ''ovaj nema prebijene).. cvaj tauzend plus bonus,,okejj???
thomas: - dajte da se dogovorimo da napravimo jedan sastanak i porazgovaramo o svemu..
faruk: - jaaa jaaaa..ich bin, nazvati te morgen opet..feršten??
thomas: - da naravno.. hvala vam
faruk: - danke herr tomas..ćus..(smjeska se i kaze sam sebi ''jos uvjek rasturam ovaj njemacki..malo me yebe izgovor, ali razumijem skoro sve'')
thomas: - dovidjenja....(sjedi zbunjen i konta ''isuse boze, sta je ovo??'')
sabrina stoji pored faruka i pitaga ''sta kaze, sta kaze??''
faruk se ponosno smjeska i odogovara ''ma kokuz, nema ni marke, ali vidi se da je dobar trener..pristo je na sve..haj sad ti nazovi husrefa, pitaj hocel za 1500, nece se on meni javiti..
sabrina mu nabacuje ''haj fajf'' i kaze toooooo kralju
Zajebo si se samo, Faruk nije SD

Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.