ma ne mogu ja s tobom ba vidi se da si zajeban nacitan nabildan i ojacanRokoko87 je napisao/la:
Hoćeš to da baratamo ''intelektualnim'' terminima?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
U konačnici si shvatio.Sariel je napisao/la:ma ne mogu ja s tobom ba vidi se da si zajeban nacitan nabildan i ojacanRokoko87 je napisao/la:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
najaci si.. i najbolji..svijet voli pobjednike.snazne pobjednike.Rokoko87 je napisao/la:U konačnici si shvatio.Sariel je napisao/la:ma ne mogu ja s tobom ba vidi se da si zajeban nacitan nabildan i ojacanRokoko87 je napisao/la:
mogul se druzit s tobom?
Ne družim se sa mještanima koji vuku korijene iz naselja u blizini Tuzle.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Uskoro ce biti objavljeno da je Grbavica novi dom Reprezentacije BIH do kraja ovih a pogotovo u narednim kvalifikacijma.
Sad ce poceti prica dusmana kako je ovo Zeljin savez namjestio, Osim naravno, pa ce reci da su Tusanj i Kosevo su bolje rjesnje ... itd.
Sad ce poceti prica dusmana kako je ovo Zeljin savez namjestio, Osim naravno, pa ce reci da su Tusanj i Kosevo su bolje rjesnje ... itd.
Zadnja izmjena: Zenzo, dana/u 22 avg 2017, 14:49, ukupno mijenjano 1 put.
- Zeljeznicar -
znaci onda nema prepreka? yupiiiiRokoko87 je napisao/la:Ne družim se sa mještanima koji vuku korijene iz naselja u blizini Tuzle.
hodi da te cokišem, drug moiiii
Azir Muminović jedan je od vas.Sariel je napisao/la:znaci onda nema prepreka? yupiiiiRokoko87 je napisao/la:Ne družim se sa mještanima koji vuku korijene iz naselja u blizini Tuzle.![]()
hodi da te cokišem, drug moiiii
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Nije problem stadion, problem su tapkaroši i šverceri. Opet će se karte plaćat po 50 maraka i "normalna" raja neće moći pogledat reprezentaciju.Zenzo je napisao/la:Uskoro ce biti objavljeno da je Grbavica novi dom Reprezentacije BIH do kraja ovih a pogotovo u narednim kvalifikacijma.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Napokon, vala. Zna se u kojem gradu treba reprezentacija igrati. Grbavica ili Kosevo, to je manje bitno.Zenzo je napisao/la:Uskoro ce biti objavljeno da je Grbavica novi dom Reprezentacije BIH do kraja ovih a pogotovo u narednim kvalifikacijma.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Kupljenu titulu.Virtu4l je napisao/la:Šta tebi bif tek smeta? Deset dana ste orgijali kad smo izgubili titulu.
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
- Sandokan87
- Kontakt:
Prvo rogove ukrstite sa volovima iz Banjaluke pa onda udarite po vitezovima ahahahahahTobeYarabi je napisao/la:dajte vitez da im ogadimo balun
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
Upravo. Pa covjek zivi za dan da mu repka igra na njegivim stadionu. Ali dzaba, sta je bolje platiti 5X vecu cijenu kod smrdljivog tapkarosa il cekat 3 dana i e noci u redu ispred poslovniceskoroalen je napisao/la:Nije problem stadion, problem su tapkaroši i šverceri. Opet će se karte plaćat po 50 maraka i "normalna" raja neće moći pogledat reprezentaciju.Zenzo je napisao/la:Uskoro ce biti objavljeno da je Grbavica novi dom Reprezentacije BIH do kraja ovih a pogotovo u narednim kvalifikacijma.
Mi kad bi imali Bosansku verziju Wembleya ista bi prica bila. Ma fuj. Hapsit i 20 godina u Zenicu.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Zimska idila na Koševu 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
24.07.2017
http://sportsport.ba/bh_fudbal/zvanicno ... eva/245723
22.08.2017
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sluzbeno ... evo/249097
Postavljaju standarde
Covjek pobjedio Čelik, i vi mu za manje od mjesec otkaz urucite jel vas stid!?
Repuse neces nikad biti zaboravljen
http://sportsport.ba/bh_fudbal/zvanicno ... eva/245723
22.08.2017
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sluzbeno ... evo/249097
Postavljaju standarde
Covjek pobjedio Čelik, i vi mu za manje od mjesec otkaz urucite jel vas stid!?
Repuse neces nikad biti zaboravljen
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Minus 8 a za vikend najavljuju novo zahladjenjeRaonffa je napisao/la:Zimska idila na Koševu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- PticaSelica1921
- Kontakt:
A ljepote kunem vam se ,nema pitica na kilometar nigdjeirfo je napisao/la:Minus 8 a za vikend najavljuju novo zahladjenjeRaonffa je napisao/la:Zimska idila na Koševu
Jos kad ih Borac sastavi sa zemljom a pristavi amidza Ziju vojnika kluba za trenera
Gdje li su im sad zakletve njihove ibrakovic ,dino i kusta?
Ooooo pitici malehni,gdje su vam fuklje ? Vjerni vas rektumski priljepci
E zamisli ispadne kurava japanska i tuzlanska u ovoj sezoni
Pa nema ih ko 100e ,dimom ih iz rupa treba tjerati
U srcu nosim te ja ! 1921
-
scudetto89
- Kontakt:
Bog vam dao pamet bolju amin prestanite nas uzimati usta evo samo citam vase komentare, pune stranice o nama u vasim ustima strumfovi jedni !!
Abd dabogda vi ispali i svi koji tako mislite **** vas usta ja licno pu, cast izuzetcima

Abd dabogda vi ispali i svi koji tako mislite **** vas usta ja licno pu, cast izuzetcima
04.10.2009 !
Padat će velike količine snijegairfo je napisao/la:Minus 8 a za vikend najavljuju novo zahladjenjeRaonffa je napisao/la:Zimska idila na Koševu
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
ovakvi su mi najjaciscudetto89 je napisao/la:Bog vam dao pamet bolju amin prestanite nas uzimati usta evo samo citam vase komentare, pune stranice o nama u vasim ustima strumfovi jedni !!
Abd dabogda vi ispali i svi koji tako mislite **** vas usta ja licno pu, cast izuzetcima![]()
kaze brat prestanite nas uzimati u usta i onda dabogda ispali
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- PticaSelica1921
- Kontakt:
kuknjava kuknjava kuknjavascudetto89 je napisao/la:Bog vam dao pamet bolju amin prestanite nas uzimati usta evo samo citam vase komentare, pune stranice o nama u vasim ustima strumfovi jedni !!
Abd dabogda vi ispali i svi koji tako mislite **** vas usta ja licno pu, cast izuzetcima![]()

Raspad sistema .
U srcu nosim te ja ! 1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.