FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 22 avg 2017, 21:23

kaladze je napisao/la:
KrajisnikBosnjak je napisao/la:Hajde ako Bog da ovaj Adukor da se pokaže i da svaku utakmicu trpa... STAZOM SLAVE KRENI TI, OPET PRVAK POSTANI!
Nije Adukor doveden da trpa, vec da razbija protivnicke napade.
Jeste, ali dolazi iz boljih liga, znači i da zna zabiti. Hajd bit će sve kako treba aBd.
Vrijeme je da počnemo pobjeđivati. Sad Borac mora pasti. Idemoooo :salut: :bih:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 22 avg 2017, 21:24

Zip je napisao/la:Da taj skaut ne radi dovrp, sigurno se ne bi zadrzao kod svih trenera unazad 4-5 godina, koliko je vec on kod nas.

Popuatite covjeka.

Brdaric je pravi trener za nas.
Ako ces nekog postovati, sigurno je onda to njemacki reprezentativac i dugogodisnji clan bundeslige.

Sacekajte press pa da vidimo jel zna nas jezik il ne..
Samo nagadjate.
Ja sam imao prillike da radim sa jednom firmom, na recepcijei sjedi antipatićamn glavati lik.
Kada sam sa njima radio on uradi svoj posao, kada mi je propao posao sa tom firmom tražio sam od njih da mu daju otkaz zato što se on meni ne sviđa.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 22 avg 2017, 21:38

Ma bice ovo dobro,uhoklimači i interesdzije su zadovoljni bice novih talova i ublehaskih prica.
Ye8o li vas Brdaric :puke:

ReufHerco
Kontakt:

Post Postao/la ReufHerco » 22 avg 2017, 21:40

Kazu postovace igraci dugogodisnjeg igraca Bundeslige. Pa nama treneri bili bivsi igraci Real Madrida i Barcelone pa nista od postovanja. S druge strane vec su pocele kruziti price da je Thomas homoseksualac. Ne znam odakle je krenulo al od par ljudi sto se oko kluba vrte to cuh. Mogu mislit kako ce nasi igraci mahalci na to reagovati.

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 22 avg 2017, 21:49

ReufHerco je napisao/la:Kazu postovace igraci dugogodisnjeg igraca Bundeslige. Pa nama treneri bili bivsi igraci Real Madrida i Barcelone pa nista od postovanja. S druge strane vec su pocele kruziti price da je Thomas homoseksualac. Ne znam odakle je krenulo al od par ljudi sto se oko kluba vrte to cuh. Mogu mislit kako ce nasi igraci mahalci na to reagovati.
Skloni ovo živ bio, ako pročitaju "anam oni" oči će nam izrovit. :urnebes:

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 22 avg 2017, 21:51

ReufHerco je napisao/la:Kazu postovace igraci dugogodisnjeg igraca Bundeslige. Pa nama treneri bili bivsi igraci Real Madrida i Barcelone pa nista od postovanja. S druge strane vec su pocele kruziti price da je Thomas homoseksualac. Ne znam odakle je krenulo al od par ljudi sto se oko kluba vrte to cuh. Mogu mislit kako ce nasi igraci mahalci na to reagovati.
Super po trenerovoj instrukciji Aduktor ce doslovno j.b.ti one koji igraju loše.(što mislite zašto su doveli momka - dobro igra po sredini). Jedini je problem ako im se osladi
:sick:

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 22 avg 2017, 21:56

Esport je napisao/la:
Super po trenerovoj instrukciji Aduktor ce doslovno j.b.ti one koji igraju loše.(što mislite zašto su doveli momka - dobro igra po sredini). Jedini je problem ako im se osladi
:sick:
Hahaha dobra :tralala:

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 22 avg 2017, 21:57

Husrefa nema smisla postavljati. Pa necemo 16 put kretati iznova. Kad neko kaze najtrofejniji, kao da je osvojio 3 duple krune.
Sabrine mi moje!

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 22 avg 2017, 22:03

Ne znam sto odugovlace. Golf dvojka je trener.
UPRAVA NAPOLJE!

ReufHerco
Kontakt:

Post Postao/la ReufHerco » 22 avg 2017, 22:08

skoroalen je napisao/la:

Hahaha...moguce da je krenula od ovih sto vise zele Husrefa, ali da se prica, prica se.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 22 avg 2017, 22:10

nadam se da je mahalska da thomas voli da mu frajko svrši na čelo,kontam da ne možemo dalje ali možda i možemo :kafa:

VVVBK

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 22 avg 2017, 22:10

Kazu covjek odradi svoj dio posla a haman se ne zna sta mu je posao.
Odbranise ga haman, zamalo
Skautirao lik protivnicke ekipe i mi uvjek gubili te utakmice. I kažu radi lik svoj dio posla.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 22 avg 2017, 22:10

ReufHerco je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:

Hahaha...moguce da je krenula od ovih sto vise zele Husrefa, ali da se prica, prica se.
Sad sam na prepucavanja postavio sliku. Čovjek oženjen i dvoje djece ima, džaba ga ogovaraju za glupost. :D
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

jalevitan
Kontakt:

Post Postao/la jalevitan » 22 avg 2017, 22:11

BosnianKingdom je napisao/la:Husrefa nema smisla postavljati. Pa necemo 16 put kretati iznova. Kad neko kaze najtrofejniji, kao da je osvojio 3 duple krune.
Ma što nebi, pa nećemo ga valjda ostaviti da nema posla, a rodbina, prijatelji, komšije što evo navijaju za njega tri dana... ma hajte, molim vas!

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 22 avg 2017, 22:13

Kad mu zapjevamo: oni ti ga puse Tomase
A njemu drago
Zadnja izmjena: ShofaII, dana/u 22 avg 2017, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 22 avg 2017, 22:13

jalevitan je napisao/la:
BosnianKingdom je napisao/la:Husrefa nema smisla postavljati. Pa necemo 16 put kretati iznova. Kad neko kaze najtrofejniji, kao da je osvojio 3 duple krune.
Ma što nebi, pa nećemo ga valjda ostaviti da nema posla, a rodbina, prijatelji, komšije što evo navijaju za njega tri dana... ma hajte, molim vas!
Treba biti čovjek i pokazati respekt Husrefu Musemiću, a ne pisati nebuloze.
Što se mene tiče skidam mu kapu za sve, ali neka hvala... Ne želim da Husrefa nosim na duši, da čovjek dobije srčani na utakmici... ili da mu psuju familiju pojedinci.

Ustati pa reći Husref Musemić!

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 22 avg 2017, 22:14

Sajo moze biti prevodioc i desna ruka Thomasa i glavni igrac na terenu. :njanjanja:

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 22 avg 2017, 22:20

Lakoste je napisao/la:Sajo moze biti prevodioc i desna ruka Thomasa i glavni igrac na terenu. :njanjanja:
Sajo ne poznaje Bosanski da si ziv i zdrav. :wave:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 22 avg 2017, 22:21

Lakoste je napisao/la:Sajo moze biti prevodioc i desna ruka Thomasa i glavni igrac na terenu. :njanjanja:
I sta jos?

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 22 avg 2017, 22:22

Hahaahaahha
Kako onda sabrina nije za njega da podrzi lgbt populaciju :rol:
Lezba direktor, trener derpe jer mi smo Sarajevo izvolite se trpati! :rol:

Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hajdeee, OzmoodPinglewood, pjankesarajevo, rimljanin90, sekac, tuitamo, Vanja8 i 68 gostiju.