Baš loša partija Bayerna, nekako mi izgledaju nezainterosvano. Kao da su se zasitili svega?
Bundesliga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Uh, kakav prvi gol kojeg je Iličević postigao!!!
Baš loša partija Bayerna, nekako mi izgledaju nezainterosvano. Kao da su se zasitili svega?

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Sa Kurcom* od trenera, teško. Jedan je Otto Rehhagel.legenda reala je napisao/la:Da li se ovo Historija ponavlja šta je ovo sa Kaiserslauternom ponovo se vratio iz druge lige može li i osvojiti,dobro je startovao.
*Trener K'lauterna Marco Kurz.
Vom Jäger zum Gejagten
Hahaha. Dobar, dobar.geronimo je napisao/la:Sa Kurcom* od trenera, teško. Jedan je Otto Rehhagel.legenda reala je napisao/la:Da li se ovo Historija ponavlja šta je ovo sa Kaiserslauternom ponovo se vratio iz druge lige može li i osvojiti,dobro je startovao.
samo ispravka cetvrtog predstavnika bi bundesliga dobila od sljedece sezone da su na kraju prosle zavrsili treci na ranglisti uefa-e....a ako na kraju ove zavrse onda cetvrti predstavnik ide od sezone 2012/13geronimo je napisao/la:Nismo se razumjeli. Negdje skoro si rekao da su Bayern i HSV najveći krivci zbog čega BL već prošle sezone nije prestigla Talijane. Ja sam samo rekao da je Bayern uradio više od planiranog, tako da tu krivicu neću priznati.![]()
Poznato je da Hamburg, po imenima, ima sigruno najjaču ekipu poslije Bayerna, pa prema tome od njih se očekuje nešto malo više, recimo da su se domogli tog famoznog finala na vlastitom stadionu već ove sezone 4-plasirani tim iz Bundeslige se mogao radovati plasmanu u pretkolo LP.
Poznata su mi ta pravila i uspješnost Bundesligaša, meni također nije jasna politika kluba kao što je VfB. Za dvije godine uzmu za dva igrača preko 40 miliona, a pojačanja im ravna nuli.
a slazem se ovo za stuttgart pa ljudi toliko para uzmu a kupuju lijeve igrace....stuttgart je imao prije dugova, vecinu je i sanirao pa eto i schalke ih ima pa opet dovode zvucna imena....nisu mi ni malo jasni...a stuttgart zaista trenutno igra ocajan fudbal zato ih je i mainz proslo kolo nagazio
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
geronimo je napisao/la:Sa Kurcom* od trenera, teško. Jedan je Otto Rehhagel.legenda reala je napisao/la:Da li se ovo Historija ponavlja šta je ovo sa Kaiserslauternom ponovo se vratio iz druge lige može li i osvojiti,dobro je startovao.
Sjetih se onog komentatora:"Lopta je kod Kurza!"
LUHG!
Bome dobiste vi od Kurca po gujci.geronimo je napisao/la:Sa Kurcom* od trenera, teško. Jedan je Otto Rehhagel.legenda reala je napisao/la:Da li se ovo Historija ponavlja šta je ovo sa Kaiserslauternom ponovo se vratio iz druge lige može li i osvojiti,dobro je startovao.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
3-3 wolfsburg
sad ce Dzeko jos jedan zabiberiti
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sta je ovo u Wolfsburgu? Golovi kao na traci. Vec je 3:3. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Svaka cast za HSV ... Napokon imaju odlicnu ekipu koja se po mom misljenju sad napokon moze i do titule ... Svake godine su se silili kako mogu a na kraju nista... Al sad imaju super jak sastav i jaku klupu i dobrog trenera ne igraju eurokupove tako da se mogu koncentrisati samo na ligu ... Ako im se jos neke stvari poklope mislim da mogu cak i do titule .... U svakom slucaju respekt za ovaj sastav ... Inace ne gotivim bas hsv al su sad stvarno super mocna ekipa ...
A BvB sutra abd ide po 3 boda kod Svaba ...
A BvB sutra abd ide po 3 boda kod Svaba ...
BvB Echte Liebe !!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pazi tabele.
Kaiserslautern 6
Mainz 6
Hannover 6
Kaiserslautern 6
Mainz 6
Hannover 6
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
hahahahhaha premocnoOmerbavarac je napisao/la:Pazi tabele.![]()
![]()
![]()
Kaiserslautern 6
Mainz 6
Hannover 6
BvB Echte Liebe !!!
Hahaha, sami vrh tabele pokazuje koliko je Bundeska sve zanimljivija i zanimljivija. 1FCK se izgleda vraća u stare dane slave, Hannover u odlicnoj formi. Hannover je danas sebi digao moral kao klub do bola pobjedivsi jedne od kandidata za titulu. Doduše iskreno više je Schalke slabo igrao i pokazao nego što je Hannover bio bolji od S04. Bayern
šta reći, mora i on nekad izgubiti, sad malo je čudno i neobično sto je to 1FCK, al sta ćeš. Wolfsburg katastrofa, prokockati takvo vodstvo je stvarno katastrofa. Iako smo neki dan skoro svi otpisivali ovaj Freiburg, izgleda kao da dokazuju da smo ukrivu i da su takav klub koji i jeste za Bundeslige, koji može da opstane u njoj i da parira sa nekim klubovima sa sredine tabele. HSV-u svaka čast, dobra tekma sa tricom u golovima i bodovima sa strane, dok ej Werder očekivano. Ovo je moj površinski komentar na današnje tekme, nisam zbog obaveza nijednu pogledao, osim Schalke-a, nego samo dajem komentar na osnovu rezultata.
Šta god život da ti nosi, uvjek trebaš znati ko si!
Bosanski obraz...
Bosanski obraz...
Upravo zbog tekme poput ove, Bayern je novi/stari prvak Njemačke. Pa koji andol trebaš biti da prokockaš prednost od tri gola, na domaćem terenu. Umijeće! 
LUHG!
Što to stavi da samo Wolfsburg parira Bayernu, ima još klubova
Pa i Bayern je izgubio od novajlije, pa šta...
Pa i Bayern je izgubio od novajlije, pa šta...
Bosanski obraz...
Bosanski obraz...
Apotekaru, hocel sutra Leverkusen demonstrirati silu??? Il cu ja pasti po 5678 put na takvim parovima u njemackoj ligi??
nema potpisa
Ono sto ti mogu reci je to da ce biti navijanja do maksimuma, jer ovo su dva stara rivala, a zna se kakvi su međusobni susreti ovih klubova i kako navijaci vole da se dokazuju jedni drugima. Gladbach je klub koji je u usponu, žele se vratiti na stare staze slave, tamo negdje sedamdesetih kada su bili najuspjesniji. Bayer je malo umoran zbog puta do Ukrajine i utakmice tamo, al nadam se da nebi trebalo biti problema i da ćemo uzeti cijeli plijen iz ovog meča. Pa i sam Frontzeck je izjavio da Bayer uz Bayern i Werder svrstava medju najbolja tri kluba u Njemačkoj, prema tome valjda je jasno ko je favorit, Admire
Inače Borussia mi je simpa klub zbog stare slave, ali i zbog navijača, staru slavu i navijace ima i Borussia iz Dortmunda, njih smo dobili u gostima, valjda mozemo ove kuci, hehe, nek si igro keca, nebi trebalo da se isfuraš.
Inače Borussia mi je simpa klub zbog stare slave, ali i zbog navijača, staru slavu i navijace ima i Borussia iz Dortmunda, njih smo dobili u gostima, valjda mozemo ove kuci, hehe, nek si igro keca, nebi trebalo da se isfuraš.
Bosanski obraz...
Bosanski obraz...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ima L'kusen do 5 kola prije kraja i onda slijedi neshvatljiv pad.hepek04 je napisao/la:Što to stavi da samo Wolfsburg parira Bayernu, ima još klubova![]()
Hehe, Omćo care, Bayer se budi, klub koji se penje ka vrhu, koji želi titulu konačno, prema tome nebi trebalo da se vise desavaju neke negativne stvari iz prošlih sezonu u klubu. Tu je sada i živa legenda kluba Micha, ostali su isto u formi dobroj, dobri igrači, pa ako nebi moglo na tron, valjda možemo na drugo mjesto, ja bi bio zadovoljan 
Bosanski obraz...
Bosanski obraz...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.