Sent from my SM-T211 using Tapatalk
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Kad smo već kod toga ima i pomenuti Milan za čime da žali....a vala i jalet3 je napisao/la:
I sa ovoga da se spadne na Gomesa i Paulinha, spasioce Barce. To nije sa konja na magarca, vec sa konja na onog jedva pokretnog lenjivca.
jbm li vam pleme šta uradiste od klubaali necete još dugo.
Milan je ovo ljeto samo napravio prvi korak ka povratku.Drugi će biti ako ispune zadane ciljeve(tačnije cilj), a to je povratak u LP-a.A sve što naprave u kupu i EL-i je samo bonus.Ako sve bude po planu, onda sljedeće ljeto se očekuje nadogradnja ekipe sa još 4-5 ozbiljnih igrača, kako bi što spremniji dočekali LP-a.Ali o tome tek za par mjeseci.Donnie Darko je napisao/la:Pa jel Messi u Milanu? Kakve to veze ima? Messi je u Barceloni i sve dok je tamo Barcelona ganja i LP i ligu. Rafinha u takvoj ekipi moze biti eventualno zadnja opcija u vezi.
Milan se vraca, ali trebat ce im jos dosta da se priblize nivou trenutne Barce. Koliko god Barca bila u krizi i dalje je medju 3 ili 4 najbolje ekipe na svijetu.
Ja 2015.parangal je napisao/la:Majku mu sad kad videh sve ove gore slike setih gledao sam uživo i Xavija i Inijestu....Gulita, Bastena i Rajkarda...Maradonu, Ronaldinja i oba Ronalda.....ali Mesija nikako......nikako da ga put u ove naše krajeve dovede a čini mi se i neće....ne znam da li je neko od vas imao prilike gledati ga?
Clasico? 3 godine? hmmm....ipak ti razmisli da nekim slučajem ne završiš na Manchesterskom derbijuWandelanoite je napisao/la:Ja 2015.parangal je napisao/la:Majku mu sad kad videh sve ove gore slike setih gledao sam uživo i Xavija i Inijestu....Gulita, Bastena i Rajkarda...Maradonu, Ronaldinja i oba Ronalda.....ali Mesija nikako......nikako da ga put u ove naše krajeve dovede a čini mi se i neće....ne znam da li je neko od vas imao prilike gledati ga?
Barcelona - Levante 5-0. Inace planiram odlazak na El-Clasico i nadam se u naredne 3 godine da ce i to biti
Gledao sam barcelonu 2 puta,Wandelanoite je napisao/la:Ja 2015.parangal je napisao/la:Majku mu sad kad videh sve ove gore slike setih gledao sam uživo i Xavija i Inijestu....Gulita, Bastena i Rajkarda...Maradonu, Ronaldinja i oba Ronalda.....ali Mesija nikako......nikako da ga put u ove naše krajeve dovede a čini mi se i neće....ne znam da li je neko od vas imao prilike gledati ga?
Barcelona - Levante 5-0. Inace planiram odlazak na El-Clasico i nadam se u naredne 3 godine da ce i to biti
Ja mislim da bi ti to mogao sredit nama dvojci preko Sejdefe....žrtvuj seDerdiyok je napisao/la:Kako da nisam, milion puta uzivo na FTV, BHT1, SK...cak i na Barsinom YT kanalu uzivo![]()
Ne znam da li je iko sa foruma isao u Brazil na SP i imao tu cast gledati ljudinu kad nam zabi go za 2:0, kad se Besic sudari sa nekim, nmg da se sjetim sad
Mozda je pametnije da se presaltaju na Cup UEFA ( ja nmg nikako da se naviknem da se zove Europa League )ko Sevilla sto radi, tako bi sa pola gasa osvojili isti, zatim se moli da opet ubrzo Superkup bude na Balkanu
Barça decided to go after Seri after reading tweets from fans on Twitter. [rac1]
Cuo sam da pred spavanje ostavlja zube u casicu a ja nikad nisam imao tu cast da pustim nekoj da odradi bez zuba...Tako da nije losa idejaparangal je napisao/la: Ja mislim da bi ti to mogao sredit nama dvojci preko Sejdefe....žrtvuj se
Barcelona to make new £138m bid for Philippe Coutinho. Coutinho more determined than ever to leave Liverpool. Barcelona "will never give up" [Sky]
Ozbiljno razmisljam o tomeDerdiyok je napisao/la:@eno posalji im mailDraxlera kad bi doveli za 40-50 miliona bila bi mjera. Kad ga PSG proda i negdje jeftinije, samo da ne predje u Barcu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.