FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

caffetin
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la caffetin » 23 avg 2017, 14:26

skoroalen je napisao/la:Nije Jarni kod nas bio toliko loš. Ja pamtim odličan i prelijep fudbal iz njegovog vremena, i ujedno najgoreg Bilbiju ikad koji je tad bio u špicu. Prečke, stative, promašeni penali... svega je bilo al nije htjela u gol. A dominirali smo i to apsolutno u svakoj utakmici koju smo igrali. U 1/4 finalu kupa protiv Želje, na Grbavici ih razmontirali igrom, u drugom poluvremenu lopta nije prešla na našu polovinu.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
bogami nas j rudar prjedor raznijo mesecini daje jarn vodijo nas
menstrual

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 23 avg 2017, 14:29

Brdaric, jer mislim da je bolja opcija od Husa, a koliko vidim samo njih dva su ozbiljna kandidata za preuzimanje tima...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 23 avg 2017, 14:35

skoroalen je napisao/la:Nije Jarni kod nas bio toliko loš. Ja pamtim odličan i prelijep fudbal iz njegovog vremena, i ujedno najgoreg Bilbiju ikad koji je tad bio u špicu. Prečke, stative, promašeni penali... svega je bilo al nije htjela u gol. A dominirali smo i to apsolutno u svakoj utakmici koju smo igrali. U 1/4 finalu kupa protiv Želje, na Grbavici ih razmontirali igrom, u drugom poluvremenu lopta nije prešla na našu polovinu.

Revans na Kosevu se branili, u Prijedoru nas Delac spasavao, protiv Borca u Banja Luci isto kilavo odigrali... nije bas da je ono odlicno bilo :)

Jesu li ovi bas toliko idioti da ce dati onom supljatoru da vodi u nedjelju :?
**** te zivot, daj izaberi trenera, pa nek se upoznaje s ekipom, mijenja nesto, tjera, nek radi sta bilo... mozda i bude neki pozitivni sok do nedjelje. Onaj kreten moze samo izgubiti utakmicu.

Neki dan Vardar otpusti Sedloskog za vikend, utakmicu protiv Fenera u cetvrtak im vec vodio novi trener. Samo se kod nas razvlaci mjesec dana izbor ko da biraju izmedju Mourinha i Guardiole.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 23 avg 2017, 14:55

Dobro, nije ni s Jarnijem bilo perfektno, al' ovdje se npr Kodro toliko amnestira a i s njim nas Velež ubio u Mostaru, Drini nismo golu prišli (tad je bilo ono famozno upozorenje Hordi), nismo Čelika mogli uzet na Koševu, ispali iz kupa... jasno mi je da je bio bojkotovan al' ako ćemo bit realni, zar nije nedostatak autoriteta veliki minus treneru? Ako on kao trener nije mogao prepoznat ko ga bojkotuje il' ako je prepoznao a nije smio javno prozvat te igrače i zakucat ih za klupu il' čak tribine, o čemu onda pričamo?
Da se razumijemo, ja mislim da je on naš najbolji trener poslije rata al' da je bez mana i da ga treba amnestirat maksimalno, ne treba. Niko nije savršen.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

ReufHerco
Kontakt:

Post Postao/la ReufHerco » 23 avg 2017, 14:59

Kup sa Zeljom je vodio Dzeno koliko se sjecam. I tu, bas na Grbavici smo odigrali vrhunski. Mozda jedan od najboljih derbija. I oni i mi finih sansi, akcija.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 23 avg 2017, 15:02

ReufHerco je napisao/la:

Kup sa Zeljom je vodio Dzeno koliko se sjecam. I tu, bas na Grbavici smo odigrali vrhunski. Mozda jedan od najboljih derbija. I oni i mi finih sansi, akcija.
Nije nije, to je s Jarnijem bilo. Dženina prva utakmica je bila polufinale kupa u Mostaru kad smo dobili Zrinju 1:3. Jarni je dobio otkaz poslije 0:0 na Koševu u kupu, tad je Dženo preuzeo ekipu. :D

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 23 avg 2017, 15:03

Nije najbolji ali je imao najvise potencijala. Sto se tice bojkota nije do Mehe, on je detektovo krtice i dostavio spisak upravi da sankcionise igrace, medjutim Dino ocev dojitelj i onaj konj klosarski ibrakovic zovnu igrace i mehu i kazu hajde se vi izvinite gospodinu mehi i recite da necete vise i tako bi. kasnije je on neke selio na klupu i na tribine ali su zatrovali svlacionicu i to je bilo to.
UPRAVA NAPOLJE!

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 23 avg 2017, 15:07

Što se mene tiče nijedan. FK Sarajevo je odavno postao ruglo i sramota sve zahvaljujući radom aktuelne ali i prošle uprave. Sve dok ker ihtijarević bude preživljavao smjene trenera koje je sam postavljao Sarajevo ni na tv-u ne gledam.
U normalnim okolnostima ipak naginjem prema Brdariću, mlađem treneru koji bi svu pažnju posvetio igračima i nastojao uvesti ono za čime težimo red, rad, disciplina i profesionalnost

ReufHerco
Kontakt:

Post Postao/la ReufHerco » 23 avg 2017, 15:12

skoroalen je napisao/la:
ReufHerco je napisao/la:

Nije nije, to je s Jarnijem bilo. Dženina prva utakmica je bila polufinale kupa u Mostaru kad smo dobili Zrinju 1:3. Jarni je dobio otkaz poslije 0:0 na Koševu u kupu, tad je Dženo preuzeo ekipu. :D
Jes, jes dobro si :) ...al fakat pamtim taj derbi kao jedan od boljih. Mi odlicni i oni isto dobri. Stojcev i Jajalo dominirali.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 23 avg 2017, 15:12

Ako ovaj Brdaric nije lopina koja će se utalit s našim lopovima iz uprave, mogao bi bit pun pogodak. Mlad, školovan, poznato ime u svijetu fudbala, djeluje mi kao baš moderan trener. I nije sigurno ostao u devedesetim, kao fudbaler je igrao u ovom vijeku, zna kakav fudbal se sad igra. Sve to pada u vodu ako je lopov koji će gledat da se ogrebe. A nekako vjerujem da je igrajući u Bundesligi godinama namlatio dovoljno para, da mu pišljivih par hiljada eura od nas ne znači toliko da će nas potkradat i talit se s nekim.

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 23 avg 2017, 15:18

Sta znaci moderan trener? I jovic je bio "moderan" trener nosa one kompjutere za sobom pa je **** velika. odnio u angolu one komjutere ljudi 3 dana nisu smjela izac iz kuca mislili transformersi.
UPRAVA NAPOLJE!

Unknown33
Kontakt:

Post Postao/la Unknown33 » 23 avg 2017, 15:22

Brdarić.

Doći će vakat i za Husrefa. :mrgreen:

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 23 avg 2017, 15:23

Tek vidjeh ovaj razgovor Vukicevica, covjek sve objasni u 3-4 recenice.
UPRAVA NAPOLJE!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 23 avg 2017, 15:26

RichmanBiH je napisao/la:Sta znaci moderan trener? I jovic je bio "moderan" trener nosa one kompjutere za sobom pa je **** velika. odnio u angolu one komjutere ljudi 3 dana nisu smjela izac iz kuca mislili transformersi.
De brate malo ohladi, otkad je pocela prica za novog trenera svako 5 post je tvoj i ni jedan ti ne pase osim Husrefa. Mene iskreno boli tuki koji ce biti, jer na duzi rok nista znacajno se nece promjeniti i kad tad cemo opet biti u slicnoj situaciji.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

ReufHerco
Kontakt:

Post Postao/la ReufHerco » 23 avg 2017, 15:28

skoroalen je napisao/la:Ako ovaj Brdaric nije lopina koja će se utalit s našim lopovima iz uprave, mogao bi bit pun pogodak. Mlad, školovan, poznato ime u svijetu fudbala, djeluje mi kao baš moderan trener. I nije sigurno ostao u devedesetim, kao fudbaler je igrao u ovom vijeku, zna kakav fudbal se sad igra. Sve to pada u vodu ako je lopov koji će gledat da se ogrebe. A nekako vjerujem da je igrajući u Bundesligi godinama namlatio dovoljno para, da mu pišljivih par hiljada eura od nas ne znači toliko da će nas potkradat i talit se s nekim.
Kazu majke mi dron koristi, snimaju se treninzi, komplet strucni stab toki vokije koristi. Igraci tablete, laptope, sva upustva dobijaju tu. Realno u uredjenom klubu, drzavi i gdje su normalni igraci ovo bi funkcionisalo. Ne znam kako ce to kod nas ici. Al eto ako nista bice posla za skauta, da pregleda materijal sa drona ako nista :)

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 23 avg 2017, 15:29

RichmanBiH je napisao/la:Sta znaci moderan trener? I jovic je bio "moderan" trener nosa one kompjutere za sobom pa je **** velika. odnio u angolu one komjutere ljudi 3 dana nisu smjela izac iz kuca mislili transformersi.
Ne znači "moderan" da nosa tablete sa sobom na treninge i prati preko aplikacije koliko ko kalorija troši. Moderan, barem po meni, znači da prati današnji stil fudbala, da neće forsirat prevaziđenu 4-2-3-1 formaciju, il' barem da će znat uvest malo fluidniju igru, da igrači razumiju promjenu formacije u fazi napada i odbrane. Moderan trener će znat postavit igru bez lopte što je u današnjem fudbalu neophodno, kretanje igrača koji nisu s loptom, pressing kad protivnička ekipa drži loptu al' organizovan pressing a ne bezglavo jurcanje za loptom.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 23 avg 2017, 15:33

ReufHerco je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Ako ovaj Brdaric nije lopina koja će se utalit s našim lopovima iz uprave, mogao bi bit pun pogodak. Mlad, školovan, poznato ime u svijetu fudbala, djeluje mi kao baš moderan trener. I nije sigurno ostao u devedesetim, kao fudbaler je igrao u ovom vijeku, zna kakav fudbal se sad igra. Sve to pada u vodu ako je lopov koji će gledat da se ogrebe. A nekako vjerujem da je igrajući u Bundesligi godinama namlatio dovoljno para, da mu pišljivih par hiljada eura od nas ne znači toliko da će nas potkradat i talit se s nekim.
Kazu majke mi dron koristi, snimaju se treninzi, komplet strucni stab toki vokije koristi. Igraci tablete, laptope, sva upustva dobijaju tu. Realno u uredjenom klubu, drzavi i gdje su normalni igraci ovo bi funkcionisalo. Ne znam kako ce to kod nas ici. Al eto ako nista bice posla za skauta, da pregleda materijal sa drona ako nista :)
Mene brine što su igrači u Bosni toliki "profesionalci" da će vjerovatno sve to bit uzalud. Eto pisalo se kako su Kodru ironično zvali Guardiola. A vidjeli smo i kako je prošao onaj Kostić kod kona što je donio neku savremenu trening opremu. Ne znam, naši uhljupi znaju samo za sirov pristup, a poslije treninga neće gledat video analizu nego odoše na šišu.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 23 avg 2017, 15:39

Nama treba trener koji forsira protinapade. Samo taj sistem igre nam donosi rezultate u ovoj ligi, kakva tikitaka, duge lopte, igra po bokovima itd.
Brz protinapad, gdje ti trebaju brzi igraci, da imaju malo fudbalskog iq i koji se brzo rjesavaju lopte i to je to. Jer budimo realni svaka ekipa u ovoj ligi koja izgubi loptu u fazi napada, ostane joj min 4-5 igraca na protivnickoj polovini kojim se neda vracati u sprintu nazad, a tu se otvara prostor za takvu igru.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 23 avg 2017, 15:44

Ponovo pocinje jedan od najgledanijih show programa na nasem podrucju TMBT...jedva cekam finale :lolno: :clap:

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 23 avg 2017, 15:46

RichmanBiH je napisao/la:Tek vidjeh ovaj razgovor Vukicevica, covjek sve objasni u 3-4 recenice.
Gospodin čovjek. Odličan igrač, i odličan sportski radnik. Kapira fudbal. Godinama sam mašt'o da dođe kod nas u svojstvu SD, ali to će se desiti - nikad.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 48 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []