2017/18 NBA Pre-season

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: 2017/18 NBA Pre-season

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 23 avg 2017, 18:36

Ništa idemo otpustiti Browna i Tatuma, već je ocjena donesena, nema šanse da se šta promijeni, kao što nije imalo ni sa 60 pickom na draftu, otpatkom iz Dallasa... :mrgreen:
Goodman said Ainge had his pick between BKN, LAL, and Tatum to include in the deal.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 23 avg 2017, 19:39

Cavsi htjeli Klaya :mrgreen:
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 23 avg 2017, 19:55

Piše se da je Boston dugoročno bolje prošao, i problemi Thomasa sa povredom... Zaboravlja se da i Irving je sklon povredama, i da su u Irvingu dobili dugoročno dobili defanzivnu rupetinu... Ova razmjena bi bila OK za Butlera ili Georga, ali za Irvinga nikad...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 23 avg 2017, 19:56

Za jednu god rentanja PGa ne bi sigurno bila OK razmjena.

Kyrie ima 25 god, tek ulazi u prajm i konačno dolazi u ruke dobrog trenera, dobro nakon Coacha K, koji će znati prilagoditi sistem njemu i obrnuto, iskoristiti njegove prednosti i što je najvažnije gdje on može napredovati kao što je bio slučaj sa IT-em, sa Crowderom i drugima, to je ono što me raduje, plus ovi mladi igrači i njihov razvoj, tako da će biti baš zanimljivo gledati ove nove Kelte. Što se mene tiče titulu pored ovakvih Dubsa svakako ne možemo očekivati, ali možemo se barem nadati boljem otporu Cavsima, posebno ako LeGM odluči dignuti sidro. :)

Slušamo Billa i njegov hitni podcast :kafa:

https://www.theringer.com/the-bill-simm ... bs-podcast
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 24 avg 2017, 00:34

rio_Ferdy88 je napisao/la:Ako ništa otvaranje sezone će biti zanimljivo :mrgreen:

I ko kaže da je Lebron loš GM, čovjek će otići i opet im ostaviti top 3-5 pick :kafa:
Mrzim me tražiti ali ja sam ovo prognozirao. Sjajan posao za Kelte
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 24 avg 2017, 10:04

slika

sj3base oni 2K :lol:

slika
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

filip13

Post Postao/la filip13 » 24 avg 2017, 11:31

josipmusa
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa » 24 avg 2017, 14:20

ako KAT bude mvp iduce sezone bit cu i ja 19/20

Reds1234
Kontakt:

Post Postao/la Reds1234 » 24 avg 2017, 15:01

Skoro mi dode zao Spursa...

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 24 avg 2017, 17:29

Reds1234 je napisao/la:Skoro mi dode zao Spursa...
Jebga usrali sa Lma, jos se Kawhi ni skim ni druzi, niti regretuje bilo koga, stas ti k'o zvijezda ides da igras s Kawhijem ne znas coj'ka uopste licno niti kakav ce ti odnos biti, jos nisu ni destinacija 27i grad u Usa kad uzmes okolinu.

Reds1234
Kontakt:

Post Postao/la Reds1234 » 24 avg 2017, 20:44

alemsa je napisao/la:
Jebga usrali sa Lma, jos se Kawhi ni skim ni druzi, niti regretuje bilo koga, stas ti k'o zvijezda ides da igras s Kawhijem ne znas coj'ka uopste licno niti kakav ce ti odnos biti, jos nisu ni destinacija 27i grad u Usa kad uzmes okolinu.
boli ih ****,potpisali su Gasola za 16 mila godisnje i produzili Ginobilia za godinu dana :rol:

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 24 avg 2017, 22:30

Sunce ti poljubim,ne vadi SA iz usta, u zadnjih nekoliko postova, navijac HOU ciju ekipu pometes u kljucnoj utakmici POa 20+ razlike,na njihovom parketu i to bez najboljih igraca. :urnebes: :urnebes:
Pa bolan,ja da sam na tvom mjestu,poklopio bi se po usima i sutio dok ne uspijem dobiti taj SA,pa makar se oni totalno raspali,ali ocigledno da nemas obraza,iako znas poskociti i nesto prozivati cim dobijes.Tad si najglasniji,a ne vidis koliko ispadas smijesan i jos se "udruzis" sa ovim koji mijenjaju timove kako vjetar puse. :rol:
Opusti se druze,znam da kar.anje godinama nabija komplekse,ali.moras shvatiti da je ovo samo sport. :lolno:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 24 avg 2017, 22:37

alemsa je napisao/la:
Tvoj Houston koji je poželjna destinacija od odlaska Akeema odigrao 2 finala konferencije čini mi se. Ili je možda i samo jedno, nebitno. Sve to uz stalne tradeove, traženje FA, etc. Jako je teško da ti se potrefi u NBA da budeš dobar 3-4 godine, a kamoli ovo što Spursi rade već pa haman 30 godina. Btw Spursi u sezoni nakon Duncana po 60+ pobjeda i finale konferencije.

Redsovi Dubsi od titule 75. i finala 76. 7 puta igrali PO do pojave Curry, Dray, Klay jezgre gdje nijednom nisu prošli drugu rundu i najveći im uspjeh što su srušili one strašne Mavse '07. I za tu jezgru trebalo milion sretnih stvari pored odličnog rada. Da Curry bude konačno zdrav, da Klay nekako padne onako nisko na draftu, o Draymondu i da ne pričam i opet bi im sve to možda bilo dovoljno za samo jednu titulu da ne bi ovog širenja capa gdje im se stvorio prostor da dovedu top 3 igrača lige. Dovoljno su dobri sigurno i bez Duranta bili da osvoje još koju, al upitno je bi li se mogli vratiti nakon onakvog poraza prošle sezone bez njega.

Evo jedno finale konferencije igrale Rakete nakon Akeema, morao sam provjeriti. Spursi samo u prošloj sezoni uradili ko Rakete u cijeloj postAkeem eri i još usput nabili Rakete bez 2 najbolja igrača. :rol: Zadnje dvije Akeemove i prve dvije bez njega fulali playoff. Dubsi prvi put na nizu od 4+ zaredom PO nastupa u NBA. Nikad prije nisu igrali više od 3 godine zaredom NBA playoff. Spursi u NBA historiji 4, slovima četiri, puta fulali playoff i sad se našli navijači tih franšiza da brinu za nas. :rol: :tokralju:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Bobadilla
Kontakt:

Post Postao/la Bobadilla » 24 avg 2017, 23:15

Iznivljate i jedni i drugi. Vi sto govorite da je SA najpozeljnija destinacija bla bla, i ovi sto ih stalno ismijavaju. Normalno da je bolje za Cavse sto su uzeli ovaj paket nego onaj sto je davao SA iako je irvingu bilo bolje da je dosao u Spurse ali boze moj tako je kako je. Ratnici ce opet uzeti titulu iako bi ja volio da ne udju ni u PO :D
Osim ako se ne desi neki ludi trade sad ili u toku sezone. Cavsi bi mogli napraviti dobar trade sa Bostonovim (Brooklynovim) pickom + neki igrac za nekog all stara i onda bi mozda finale bilo zanimljivo. Jel njima ostalo skoro 6 m od irvinga ili sam nesto pogresni skontao, volio bih da mi neko to pojasni. Pozdrav
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 24 avg 2017, 23:29

josipmusa je napisao/la:ako KAT bude mvp iduce sezone bit cu i ja 19/20
Ratnici obaraju rekord i onda neko iz njihovih redova uzima MVP-a. :njanjanja:
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

Corruptio optimi cuiusque pessima.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 25 avg 2017, 00:03

Bobadilla je napisao/la:Iznivljate i jedni i drugi. Vi sto govorite da je SA najpozeljnija destinacija bla bla, i ovi sto ih stalno ismijavaju. Normalno da je bolje za Cavse sto su uzeli ovaj paket nego onaj sto je davao SA iako je irvingu bilo bolje da je dosao u Spurse ali boze moj tako je kako je. Ratnici ce opet uzeti titulu iako bi ja volio da ne udju ni u PO :D
Osim ako se ne desi neki ludi trade sad ili u toku sezone. Cavsi bi mogli napraviti dobar trade sa Bostonovim (Brooklynovim) pickom + neki igrac za nekog all stara i onda bi mozda finale bilo zanimljivo. Jel njima ostalo skoro 6 m od irvinga ili sam nesto pogresni skontao, volio bih da mi neko to pojasni. Pozdrav
Odmah u startu si fulio.Ko je rekao ikad ovdje da je SA najpozeljnija destinacija?Niko.Pozdrav i tebi.

Bobadilla
Kontakt:

Post Postao/la Bobadilla » 25 avg 2017, 00:06

NEZALAGANJE je napisao/la:
Bobadilla je napisao/la:Iznivljate i jedni i drugi. Vi sto govorite da je SA najpozeljnija destinacija bla bla, i ovi sto ih stalno ismijavaju. Normalno da je bolje za Cavse sto su uzeli ovaj paket nego onaj sto je davao SA iako je irvingu bilo bolje da je dosao u Spurse ali boze moj tako je kako je. Ratnici ce opet uzeti titulu iako bi ja volio da ne udju ni u PO :D
Odmah u startu si fulio.Ko je rekao ikad ovdje da je SA najpozeljnija destinacija?Niko.Pozdrav i tebi.
Da li si ti il je neko od simpatizera Spursa ne znam tacno. Nema ljutnje, po meni mozda i jeste nakon GSWa, jos 1-2 tima su u tom rangu.
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 25 avg 2017, 00:16

Ne ljutim se ja druze,sve je uredu,ali niko od navijaca SA to nije napisao.Ovo je forum,samo kazem da navijaci SA,nikoga ovdje ne proviciraju,za razliku od drugih.Medjutim,znamo odgovoriti.
Slicnog misljenja sam i sam ,kad su u pitanju konkurenti GSu.Sve dok se ne dokaze da je to neko drugi,prosla sezona je pokazala da im je najveci rival SA.

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 25 avg 2017, 00:33

Ekipa koju uzmeš metlom ti nikako ne može biti rival ;)

Gsw ima cavse kao jedinog potencijalnih rivala, jednostavno prejjaka ekipa da joj se bilo koja normalna ekipa može suprotstaviti i zvati rivalom ;)

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 25 avg 2017, 09:48

Quinlan je napisao/la:Ekipa koju uzmeš metlom ti nikako ne može biti rival ;)

Gsw ima cavse kao jedinog potencijalnih rivala, jednostavno prejjaka ekipa da joj se bilo koja normalna ekipa može suprotstaviti i zvati rivalom ;)
Denver, uzima ih u obje zadnje sezone, a u ovoj zadnjoj bez glavnih igraca...
Hernangomez, Barton, Jokic, Nelson, Harris, Murray, Beasley, Miller i O'Bryant su igrali u pobjedi nad GSW 132-110 :kafa: :kafa:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.