Sorry, al ova prica je vise postala smijesna i zao mi je onih realnih fanova datog kluba sto pate zbog raznih teorija urota i ''svi protiv nas'' likova. Sarajevo je zeznulo samo sebe realno gledajuci, imali su i oni Široki Brijeg kuci i nisu uspjeli pobijediti, imali su jos utakmica koje su trebali, a nisu pobijedili, i toliko o tome, nekome se drugom zaliti sto se toga tice, kiksali smo i mi na stotinu mjesta, mogli smo i mi prvaci biti, kamoli osigurati bar nastup u Europi da nije bilo toliko prosutih bodova. Da se razumijemo, po kvalitetu su zasluzili da igraju svake godine Europu, kao i mi, to oduvijek smatram, a to govori i ta vjecna tabela zdruzene lige hajmo reci, no broj mjesta je ogranicen, nije uvijek sve idealno, i ne moze uvijek ''onaj drugi'' biti kriv za vlastite nedostatke i neuspjehe, ponajmanje mi u cijeloj toj prici iz gore navedenih razloga.Dzin je napisao/la: Gluposti ti pises,zadnju utakmicu su dogovorili u Gradaccu da bude 1:1,Zvijedi osigurava opstanak a SB ide u Evropu,tu ste zeznuli Sarajevo,sada ste u dobrim odnosima i igrat ce te 3 za 3,ti zivi u nekim oblacima,jos vam je SB ostao duznik,ucinili ste vecu uslugu njima,pa kada vam bude trebalo sredit ce to oni vama,ali i Sarajevo.
Sto se tice danasnje utakmice, da imamo kakvog napadaca, bilo bi to uvjerljivo. Ovako igra puno bolje druga momcad sa viskom Glavine, Zakarica i ostalih na terenu. Jure danas jako dobar, ali treba nam iskociti jedan napadac u formi, ovo danas je moralo biti i uvjerljivije od ovih 3:0.
Zvijezdi cestitke za fer igru i otvoreni gard, sto rijetko tko igra na Pecari, sto je i logicno jer obicno to onda ovako nekako i zavrsi, no nema veze, to ne umanjuje dojam.