Sport i TV
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Sport i TV
Više ljudi je u mogućnosti gledati Arene, nego SK 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ja gledam oboje.. Boli me qrac za više i za manje ljudi..legenda reala je napisao/la:Više ljudi je u mogućnosti gledati Arene, nego SK
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
U kojem to svijetu?legenda reala je napisao/la:Više ljudi je u mogućnosti gledati Arene, nego SK
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Re: RE: Re: Sport i TV
****Eld0rado je napisao/la:Hvala na stranicama dobro ce doci za pocetak novi sezona![]()
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Firminjo
Pa yebem ti dan.
Pa yebem ti dan.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
EP u kosarci na Sport Klubu
EP u odbojci na Areni
EP u odbojci na Areni
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Vidio sam to neki dan, ali nisam ništa pisao jer nisam bio siguran. Samo sam nagovijestioManuel je napisao/la:EP u kosarci na Sport Klubu![]()
EP u odbojci na Areni
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ima na programskoj semi.Sad je sigurnoDANTES je napisao/la:Vidio sam to neki dan, ali nisam ništa pisao jer nisam bio siguran. Samo sam nagovijestioManuel je napisao/la:EP u kosarci na Sport Klubu![]()
EP u odbojci na Areni
Manuel je napisao/la:EP u kosarci na Sport Klubu![]()
EP u odbojci na Areni
Sve bi to bilo super kad bi znali da telemach to nece zatamnjivati,mislim na eurobasket
Naravno da nece.filip13 je napisao/la:Manuel je napisao/la:EP u kosarci na Sport Klubu![]()
EP u odbojci na Areni
Sve bi to bilo super kad bi znali da telemach to nece zatamnjivati,mislim na eurobasket
Sa ovim.kablovskim operatorima je sve moguce pa i toBelmin6 je napisao/la:Naravno da nece.filip13 je napisao/la:Manuel je napisao/la:EP u kosarci na Sport Klubu![]()
EP u odbojci na Areni
ne mogu zatamniti jer ni jedna TV kuca u BiH ne radi Eurobasket
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- legenda reala
- Kontakt:
Ova Arena je malo jača od BHT, oni samo prenose događaje koje niko neće
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jer niko neće LŠ.. LE.. Kalčo..legenda reala je napisao/la:Ova Arena je malo jača od BHT, oni samo prenose događaje koje niko neće
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Manuel je napisao/la:EP u kosarci na Sport Klubu![]()
Tek mi je sad žao što nema onih povrijeđenih igrača. I ovako je da mjesec dana ne izađeš iz kuće, a s njima bi bilo da se zaključaš i progutaš ključ ko u crtanim za svaki slučaj.
Kalčo i LE bi se u srednjem vijeku koristili kao metode mučenja. Daju ti stolicu, tv, prebace na LE/Kalčo, uzmu ti daljinski i zavežu te da ne možeš prebaciti ni preko tva. Gore od španske čizme. LP je takva do četvrtine finala, što znači da ostaje 13 utakmica vrijednih prenošenja u cijeloj godini.DANTES je napisao/la:Jer niko neće LŠ.. LE.. Kalčo..legenda reala je napisao/la:Ova Arena je malo jača od BHT, oni samo prenose događaje koje niko neće
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- legenda reala
- Kontakt:
Sve što je neko drugi želio oni su izgubili, EL neće niko, to je nižerazredno takmičenjeDANTES je napisao/la:Jer niko neće LŠ.. LE.. Kalčo..legenda reala je napisao/la:Ova Arena je malo jača od BHT, oni samo prenose događaje koje niko neće
Zatamnili bi da to nisu sportski kanali a ovako cemo svi da uzivamo.filip13 je napisao/la:Manuel je napisao/la:EP u kosarci na Sport Klubu![]()
EP u odbojci na Areni
Bas tako. SK ne bi otkupio prava kad bi nam morali zatamnit.Manuel je napisao/la:Zatamnili bi da to nisu sportski kanali a ovako cemo svi da uzivamo.filip13 je napisao/la:Manuel je napisao/la:EP u kosarci na Sport Klubu![]()
EP u odbojci na Areni
Max Allegri
miki_92 je napisao/la:ne mogu zatamniti jer ni jedna TV kuca u BiH ne radi Eurobasket
zatamne oni rts i hrt i kad prenose tekme koje niko u bih ne prenosi,jer kao rts i hrt to od njih traze zbog autorskih prava ili cega vec
SK kad kupuje prava kupuje za srbiju, Bosnu, cg, hrvatsku Slovenija i Makedoniju. Prenosili su ženski EB...filip13 je napisao/la:miki_92 je napisao/la:ne mogu zatamniti jer ni jedna TV kuca u BiH ne radi Eurobasket
zatamne oni rts i hrt i kad prenose tekme koje niko u bih ne prenosi,jer kao rts i hrt to od njih traze zbog autorskih prava ili cega vec
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.