Vidjet ćemo da li nam ima spasa, duga je sezonaVirtu4l je napisao/la:Kakvo crno gašenje, bolje ovako da se koprcate a znate da vam nema spasa.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Vidjet ćemo da li nam ima spasa, duga je sezonaVirtu4l je napisao/la:Kakvo crno gašenje, bolje ovako da se koprcate a znate da vam nema spasa.
Mi na aparatima što vi pravite jug il' dobijate sponzora, šta već? Znaš kol'ko ste nam interesantni, evo sutra u 12 ću sve uređaje popalit da ne propustim tu sjednicu.Zeljo92 je napisao/la:Sutra u 12h pitari kolektivno na aparatima zajedno sa legendom im kluba Ibrakovicem
Ne mogu se oni ni ugasiti kada zele.Pa nije to njihovo.Virtu4l je napisao/la:Kakvo crno gašenje, bolje ovako da se koprcate a znate da vam nema spasa.
ja ovom ''novinaru'' nabijem sve najmilije na kitu nasu pitarsku, sarajevsku..svu ostalu, mnogobrojnu rodbinu, mu srdacno podravljamSarajlijica1946 je napisao/la:Ocekujes od mene da odobravam tonu fekalija po mom klubu! Bolan vi ste kmecali ovdje kad su vas prozivali dinastiju Ming. O cemu ti pricas,Virtu4l je napisao/la:Sta je slagao?
Rigoletto je napisao/la:Kanta godine ove godine simbolicno ide FK Sarajevu kao kolektivu, dali bi je hordama al su se oni prestali pojavljivati pa rizikujemo da se takva manifestacija pretvori u fijasko.
Rigoletto je napisao/la:Kanta godine ove godine simbolicno ide FK Sarajevu kao kolektivu, dali bi je hordama al su se oni prestali pojavljivati pa rizikujemo da se takva manifestacija pretvori u fijasko.
Poljubis ga u celo.Harika je napisao/la:Ti si kvalitetan debil, idiote
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk

irfo je napisao/la:
Hoće li Zijad do finala TMBT ili nam rezija sprema iznenadjenje???
A vama najbolja trening oprema na Balkanufks74 je napisao/la:Bahati strumfovi, zadnjih 5 godina im najvece dostignuce poraz od Sirokog u polu finalu kupa
Osim13 je napisao/la:A vama najbolja trening oprema na Balkanufks74 je napisao/la:Bahati strumfovi, zadnjih 5 godina im najvece dostignuce poraz od Sirokog u polu finalu kupa
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.