Za nekog loše, a za nekoga dobro. Jel tako ?Rooney88 je napisao/la:Da cujem sada? Sta je lose? Satro nazalost...SemirSema je napisao/la:Nažalost, jeste.Zenzo je napisao/la:Za kada je zakazana ?
Mozda je nesto drugo u pitanju, samo da nije nesto lose.
Crknite picke dusmanske od muke!![]()
![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dobro je i to, siguran sam da ni to nije baš jeftina zayebancijaTMovac je napisao/la:UEFA ne daje pare za komercijalne stvari. Od UEFA-e mozemo traziti za teren.Raonffa je napisao/la:Nije ni realno da klub može sam iznijeti takav finansijski iznos jbg.
Al' vjerujem da će uspjeti namaknuti ostatak love, treba animirati savez da šta čvakne preko UEFA-e, sponzore, općinu, kanton, državu, ma pokušati na svim stranama, jer je ovo vjerovatno sportski projekat br. 1 u cijeloj BiH.![]()
![]()
![]()
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Dobro za svakog ko voli ovaj klub. Eto.SemirSema je napisao/la: Za nekog loše, a za nekoga dobro. Jel tako ?
Da cujem sada tebe. Za koga lose?
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Za one koji ne vole klubRooney88 je napisao/la:Dobro za svakog ko voli ovaj klub. Eto.SemirSema je napisao/la: Za nekog loše, a za nekoga dobro. Jel tako ?
Posteno ako ne volis.SemirSema je napisao/la:Za one koji ne vole klubRooney88 je napisao/la:Dobro za svakog ko voli ovaj klub. Eto.SemirSema je napisao/la: Za nekog loše, a za nekoga dobro. Jel tako ?
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
ljudi na stranu zajebancija, sretno sa tribinom 
Gradnja juzne tribine nece uticati na redovno poslovanje kluba i sportski segment.
- Zeljeznicar -
- grbavicka1921
- Kontakt:
tenk juSariel je napisao/la:ljudi na stranu zajebancija, sretno sa tribinom
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
- Sandokan87
- Kontakt:
Kad se moze ocekovati pocetak nekih radov? Sumnjam da ce ista poceti prije proljeca jer je procedura oko urbanisticke i ona uzima doata vremena, koliko sam mogao skontati minimim 90 dana, znaci nista prije kraja godine.Zenzo je napisao/la:Gradnja juzne tribine nece uticati na redovno poslovanje kluba i sportski segment.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
- Sandokan87
- Kontakt:
Pusti miske karte za Siroki u prodaju, zapalio si nas ko vjecnu vatru ahhahaahhahahha 
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
Ako sve bude idealno mozda proljece 2018., ipak treba jos dosta novca i mnogo popratnih stvari za obaviti.
Mene najvise brine sto je ova naredna godina izborna, tako da ce biti šipak od politike i obecanja.
Mene najvise brine sto je ova naredna godina izborna, tako da ce biti šipak od politike i obecanja.
- Zeljeznicar -
- Sandokan87
- Kontakt:
To ti je i prilika, znaji i supci politicari gdje se ubiru glasovi i gdje su siroke mase ljudi. Ako se pametno pristupi u kost a ne samo na obecanje moze izaci na dobro!Zenzo je napisao/la:Ako sve bude idealno mozda proljece 2018., ipak treba jos dosta novca i mnogo popratnih stvari za obaviti.
rekose da ce izdavanje dozvole trajati od 90 do 120 dana. Zahtjev je jucer podnijet. Ma gradit ce valjda u pauzi. a zarsetak bi trebao biti mozda oko pocetka lige 6. Nek nam je hairli.Sandokan87 je napisao/la:Kad se moze ocekovati pocetak nekih radov? Sumnjam da ce ista poceti prije proljeca jer je procedura oko urbanisticke i ona uzima doata vremena, koliko sam mogao skontati minimim 90 dana, znaci nista prije kraja godine.Zenzo je napisao/la:Gradnja juzne tribine nece uticati na redovno poslovanje kluba i sportski segment.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- Sandokan87
- Kontakt:
Daj Boze da je tako, zahtjevniji je ovo duplo projekat od istoka! Kad bi bila gotova u grubo bar do starta naredne sezone bilo bi za 10.TMovac je napisao/la:rekose da ce izdavanje dozvole trajati od 90 do 120 dana. Zahtjev je jucer podnijet. Ma gradit ce valjda u pauzi. a zarsetak bi trebao biti mozda oko pocetka lige 6. Nek nam je hairli.Sandokan87 je napisao/la:Kad se moze ocekovati pocetak nekih radov? Sumnjam da ce ista poceti prije proljeca jer je procedura oko urbanisticke i ona uzima doata vremena, koliko sam mogao skontati minimim 90 dana, znaci nista prije kraja godine.Zenzo je napisao/la:Gradnja juzne tribine nece uticati na redovno poslovanje kluba i sportski segment.![]()
![]()
Rekli su i da ce uskoro nesto uredjivati na sjeveru. [emoji144]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
To na sjeveru sta rade je sad pred Belgiju, Savez ce uskociti da se srede ti nedostatci da ugostimo repku.
- Zeljeznicar -
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.