Zenzo je napisao/la:Ponosni sponzor FK Sarajevo, Violeta je pomogao realzaciju instalacije drzaca za toalet papir i ugradnju istog u objektima Butmir - trening centar.
A daj
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Zenzo je napisao/la:Ponosni sponzor FK Sarajevo, Violeta je pomogao realzaciju instalacije drzaca za toalet papir i ugradnju istog u objektima Butmir - trening centar.
Udruzenje nogometnih sudaca (UNS), ko i prosle sezone.Sariel je napisao/la:a dje generalni sponzor i to st najavljivali jeko?
nogometni savez jeli?il je drzava![]()
Koji ce nam racku. Mi bez sponzora digli stadion, kitari sa generalnim sponzorom i vlasnikom milijarderom potonuli toliko duboko da ih sonda ne mozr pronaci ahahahahahahahahahahhah. Sta bi bilo jos da smo generalnog objavili, mnogi bi se ugasili samoinicijativno.Gradonacelnik je napisao/la:Udruzenje nogometnih sudaca (UNS), ko i prosle sezone.Sariel je napisao/la:a dje generalni sponzor i to st najavljivali jeko?
nogometni savez jeli?il je drzava![]()
Ma njima je dokusurio "Punac". Ta ih je afera kostala svega hahahahahha. I Tan je digao ruke zbog Punca ahahahahahahahhaahahahSariel je napisao/la:pa u tom i jest fazon, vi bez vlasnika dizete stadion, pitari sa vlasnikom isplatili sve dugove,a zrisnjki bez ijednog i drugog pokupi titule
njimaje hdz najglavniji sponzorSariel je napisao/la:pa u tom i jest fazon, vi bez vlasnika dizete stadion, pitari sa vlasnikom isplatili sve dugove,a zrisnjki bez ijednog i drugog pokupi titule
Sve po zakonu, samo fer i korektno.caffetin je napisao/la:njimaje hdz najglavniji sponzorSariel je napisao/la:pa u tom i jest fazon, vi bez vlasnika dizete stadion, pitari sa vlasnikom isplatili sve dugove,a zrisnjki bez ijednog i drugog pokupi titule [emoji38]
SemirSema je napisao/la:Zenzo je napisao/la:Ponosni sponzor FK Sarajevo, Violeta je pomogao realzaciju instalacije drzaca za toalet papir i ugradnju istog u objektima Butmir - trening centar.
A daj![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovime su nastavljeni radovi na infrastrukturi trening centra.
Sloboda je u nedostatku clanova na tribinu primjerice dovela kozu. Ako nece ljudi hoce zivotinjeBeduin je napisao/la:Velez poput Zelje, popusice svakome samo da ga predstave i privole kao njihovog "clana". Sve za prosjacenje i sergiju.
Samo cekam jos istog igraca u oba tabora, u fazonu nihov clan, ljubav od malih nogu oba kluba.
Hahahahahahahahahahaahhaahahahahah jadooo iskompleksiraniBeduin je napisao/la:Velez poput Zelje, popusice svakome samo da ga predstave i privole kao njihovog "clana". Sve za prosjacenje i sergiju.
Samo cekam jos istog igraca u oba tabora, u fazonu nihov clan, ljubav od malih nogu oba kluba.
Pa ispadaju ove sezone, i onda se za rođendan vraćaju u PL. Čuj ne rade, vidiš kako su dobar plan skontali.Zenzo je napisao/la:Tuzlaci blizi vam se stogodisnjica a ljudi u klub vam ne rade nista da se to na neki nacin proslavi, obiljezi, neki trofej, nova tribina ili slicno.
Nisu vam Zeljo, savez, grad Sarajevo krivi sto imate nesposbne ljude.
Jos malo pa ko zapad na grbaviciOsim13 je napisao/la:![]()
Tako je glupsone.Rigoletto je napisao/la:Sloboda je u nedostatku clanova na tribinu primjerice dovela kozu. Ako nece ljudi hoce zivotinjeBeduin je napisao/la:Velez poput Zelje, popusice svakome samo da ga predstave i privole kao njihovog "clana". Sve za prosjacenje i sergiju.
Sta ce mi tvoje dupe rutavo. Daj ga trebinjcima.Sandokan87 je napisao/la:Hahahahahahahahahahaahhaahahahahah jadooo iskompleksiraniBeduin je napisao/la:Velez poput Zelje, popusice svakome samo da ga predstave i privole kao njihovog "clana". Sve za prosjacenje i sergiju.
Ne mora svak' ziv na forumu znati da si mi lizao su pak rutavi. Neke se stvari ne objavljuju forumu. Nisam ja kriv sto je rutav. Tvoj jezik je zasluzan za glazuru na mom analnom koluticu ahahahahahahhahaahahgaaggagagagaBeduin je napisao/la:Sta ce mi tvoje dupe rutavo. Daj ga trebinjcima.Sandokan87 je napisao/la:Hahahahahahahahahahaahhaahahahahah jadooo iskompleksiraniBeduin je napisao/la:Velez poput Zelje, popusice svakome samo da ga predstave i privole kao njihovog "clana". Sve za prosjacenje i sergiju.
Ja cu ti kakvu rodicu nategnuti, nek mi ona posalje taj smajlic kako gacice spadaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.