Ko je to rekao? Kazem ti da je trebao dati Kadusicu crveni, ali nije smio jer je picka. Penal kad je Ahmetovic pogodio nekoga u ruku je bio vise nego ocigledan, a i onaj drugi nad njim je u najmanju ruku diskutabilan, takodjer nije smio svirati jer bi bilo "puno" 2 ili vise penala za nas. Ostetio je nas, ali je i njih. Za ono kriminalno sudjenje na obje strane je morao biti suspendiran.ajdohordas je napisao/la:Da mi nismo imali igrača manje Ramović ne bi dobio drugi žuti 100%. I jel me to pokušavate ubjedit da smo izgubili zbog sudijskih grešaka ? Opravdavajući time našu lošu igru ? Pa kad ćemo priznat da nam je igra kur.ac, zašto se stalno vadimo na neke sudijske odluke ? Jel nam trebao možda pet penala svirat frajer ? Ma hajte molim vas.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: HordasOdMalena, dana/u 24 avg 2017, 13:37, ukupno mijenjano 1 put.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Gdje piše da smo zbog njega izgubili?ajdohordas je napisao/la:Da mi nismo imali igrača manje Ramović ne bi dobio drugi žuti 100%. I jel me to pokušavate ubjedit da smo izgubili zbog sudijskih grešaka ? Opravdavajući time našu lošu igru ? Pa kad ćemo priznat da nam je igra kur.ac, zašto se stalno vadimo na neke sudijske odluke ? Jel nam trebao možda pet penala svirat frajer ? Ma hajte molim vas.
Ti si taj koji govori da ga ne treba suspendovati, ja samo govorim da treba.
1. Nedosuđen crveni karton Advanu Kadušiću
2. Nedosuđen penal za nas
Dovoljno za dvije utakmice suspenzije jedno.
-
ajdohordas
- Kontakt:
Mene ne zanima njegova suspenzija uopšte, kakva korist od toga ?Locust je napisao/la:Gdje piše da smo zbog njega izgubili?ajdohordas je napisao/la:Da mi nismo imali igrača manje Ramović ne bi dobio drugi žuti 100%. I jel me to pokušavate ubjedit da smo izgubili zbog sudijskih grešaka ? Opravdavajući time našu lošu igru ? Pa kad ćemo priznat da nam je igra kur.ac, zašto se stalno vadimo na neke sudijske odluke ? Jel nam trebao možda pet penala svirat frajer ? Ma hajte molim vas.
Ti si taj koji govori da ga ne treba suspendovati, ja samo govorim da treba.
1. Nedosuđen crveni karton Advanu Kadušiću
2. Nedosuđen penal za nas
Dovoljno za dvije utakmice suspenzije jedno.
Samo hoću da kažem da smo imali priliku da pobjedimo, ali nismo, isključivo zbog našeg neznanja. I nisam nigdje rekao da nije imao grešaka, nego tvrdim da trebamo prestat žalit se više na sudjenje, to je bit mog posta. Trebamo popravit igru, strpat tri komada, pa nek onda ne svira penal. Uvijek kad imamo loš rezultat mi se žalimo, što nismo penal dobili, što nije faul sviran, bio ofsajd itd itd. Svi drugi krivi samo mi sami sebi nismo.
I na osnovu jedne utakmice bi on trebao imati prednost nad najvecim talentom unazad 15 godina?fks74 je napisao/la:Na derbiju Ahmet bio extra, borio se kao lav. Zasluzan za neiskoristeni penal i za nedosudjeni.Evander je napisao/la:Nedim Hadzic je jedino pozitivno sto nam se trenutno desava. Znaci, po svaku cijenu, momak mora biti prva opcija u napadu.
Kakav mrtvi Ahmetovic, kakav Velkoski koji se vuce ko prebijena macka...
Gleda mu se jedna dobra, a zaboravlja se 20 katastrofalnih prije toga?
Zaboravlja se da je on mrtav konj i da nije nikakva perspektiva kluba?
Mali Hadzic je trebao biti prvi napadac vec prosle sezone.
Sta mi u stvari zelimo?
Prezivljavanje do utakmice do utakmice ili klub koji razmislja dugorocnije?
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Nema na čemuskoroalen je napisao/la:Hvala ti na divnim riječimaAlfredNobel je napisao/la:Hahahahahah kakvih likova ima ovdje. Jedan ne može smisliti Husrefa, pa to opravdava raznim glupostima. Drugi ga baca na Husa, garant familija nekakva. Sva sreća ima još objektivnih ljudi, kao što je @skoroalen i dr. Iz krajnosti u krajnost..
I Mourinho je otjer'o Matu iz Chelseaja pa mu je bitan dio ekipe sad u Manchesteru. Ne vjerujem da će Hus ikog otpisat prije vremena i zbog nekih ličnih sukoba. Ja da se pitam, otjer'o bih ovog Sarića u pm, al' je on kod Husrefa bio najbolji veznjak lige. Možda mu Musemić zna neku "caku" i instrukcije koje drugi nisu znali? A nije da smo imali neke trenerske magove na klupi, dva interima i Čala koji je zadnju utakmicu vodio prije 5-6 godina. Možda i Šestara krene k'o one 15/16.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Kažu Zijo hoće i već je počeo da uigrava 3-5-2 za Borac, taktika će biti slična Conteovoj, kažu tako.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Zijo revolucionar!

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ko su ovi "Ostali" što su glasali u anketi ? Interesuje me koji su to ostali mogući magovi ?
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- AlfredNobel
- Kontakt:
Zijad Conte..Derdiyok je napisao/la:Ko su ovi "Ostali" što su glasali u anketi ? Interesuje me koji su to ostali mogući magovi ?
- Evolution87
- Kontakt:
1:55
ovako ce oni naseg ziyu bega da potpisu na kraju
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Meni ovo bezveze postalo. Klub nam ko Sjeverna Koreja.
- LegendKiller
- Kontakt:
Kakva mu je to referenca što je odličan momak i što ima prostora za napredak, pa i Propuh ima prostora za napredak obzirom da je na dnu. Pun klub tih bivših propalih igrača, koji u karijeri nisu ništa ostvarili pa sada se uhljebili u klubu bez bilo kakvog učinka. Rukovodeći kadar je odron, a sportski je izgleda još gori.ReufHerco je napisao/la:Pa negdje mora poceti. Hame je odlican momak, mlad je ima prostora da napreduje, uz Husrefa sigurno mozeLegendKiller je napisao/la:još jedan vojnik kluba bez bilo kakvih igračkih ili trenerski referenci, kojeg treba uhljebiti na račun kluba. Tačnije već živi na račun kluba, samo će sada napredovati.ReufHerco je napisao/la:Husref ne voli Ivetica, prezire ga. A i Ahmetovic mu je na crnoj listi. E sad hoce li to utjecati na njihov status u ekipi vidjecemo. I izgleda da ce pomocnik biti Dzakmic. Najnovija info
dosta nauciti. Ako uopste on bude pomocnik, ovo je i dalje spekulacija. Bolje je da ulazemo u nas mladi kadar koji zeli da uci i napreduje nego da nam dodje neki Brdaric sa svojim pomocnicima, opuse nam kasu i ode za pola godine.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Mi smo dobra podloga za ove amatere kojim treba pruziti sansu za napredak.
Sent from my E6653 using Tapatalk
Sent from my E6653 using Tapatalk
-
bordobijeli
- Kontakt:
Jasno mi je da je forum al neki su bas umislili da su kompetentni da mogu prozivati Husrefa,Calu,Brdarica itd
90% navijaca ce podrzati Husrefa razlog je jedmostavan da pokusamo se izvuci iz ove negative i lose atmosfere . to svaki iskreni navijac prizeljkuje sad hoce li se to desiti upitno je . ako Husref ,Cala ,Zijo ,Repuh,Vukicevic itd ne zasluzuju podrsku i njima nevjerujemo onda smo dno .
90% navijaca ce podrzati Husrefa razlog je jedmostavan da pokusamo se izvuci iz ove negative i lose atmosfere . to svaki iskreni navijac prizeljkuje sad hoce li se to desiti upitno je . ako Husref ,Cala ,Zijo ,Repuh,Vukicevic itd ne zasluzuju podrsku i njima nevjerujemo onda smo dno .
- ElCartel11
- Kontakt:
Husnija Arapovic.Derdiyok je napisao/la:Ko su ovi "Ostali" što su glasali u anketi ? Interesuje me koji su to ostali mogući magovi ?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
Transfer1312
- Kontakt:
Derdiyok je napisao/la:Ko su ovi "Ostali" što su glasali u anketi ? Interesuje me koji su to ostali mogući magovi ?
Zadnja izmjena: Transfer1312, dana/u 24 avg 2017, 15:30, ukupno mijenjano 1 put.
Šener Bajramović.ElCartel11 je napisao/la:Husnija Arapovic.Derdiyok je napisao/la:Ko su ovi "Ostali" što su glasali u anketi ? Interesuje me koji su to ostali mogući magovi ?
- Evolution87
- Kontakt:

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
A Petar Šegrt? On je navodno fakat bio u kombinacijama.
- AlfredNobel
- Kontakt:
A šta bi od varijante da Vule bude pomoćni? To bi najbolje bilo..
- ElCartel11
- Kontakt:
Pa sve sto valja nas zaobidjeAlfredNobel je napisao/la:A šta bi od varijante da Vule bude pomoćni? To bi najbolje bilo..
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Mourinhokilledbarca, PingoFTW, plisek i 38 gostiju.