FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Osim13
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Osim13 » 24 avg 2017, 16:01

Konzerva je napisao/la:Slike nove juzne tribine tijelo se automatski najezi dok oci zarosise :bow:

Mi jos nismo svjesno kakvog covjeka zeljeznicar ima, Miske je sila.

Sa ovom upravom rezultati moraju doci, sto se mene tice nek urade juznu tribinu i izbore evropu ja cu im halalit titulu ove godine :pray:
Isto majke mi.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

mirek11
Kontakt:

Post Postao/la mirek11 » 24 avg 2017, 16:11

maldini3 je napisao/la:Da budemo jasni osvajanje titule ove sezone je za mene primarni cilj. Sve osim toga je veliki neuspjeh i juzna tribina titulu ne moze nadomjestiti. Senad je danas rekao da tim nece trpiti sto se pravi stadion a vec smo u ovom prelaznom roku svjedocili da se nema para za kvalitetna pojacanja. Ako se ne osvoji titula ja cu biti na strani onih koji ce skandirati uprava napolje bez obzira na juznu tribinu

VOLIM TE ZELJO
Postujem misljenje, svako ima pravo da radi sta zeli ali ne razumijem kako mislis da neko moze garantovati da ces osvojiti titulu? Kao da bilo ko u klubu ne bi volio ili ne zeli da osvojimo titulu? Puno primjera u evropi i svijetu gdje su ulozeni ogromni novci na pojacanja pa nista, nije to garancija.
A znamo koliko jos stvari treba da se poslozi , pitaju se i druge ekipe nesto i oni zele pobjede.
Niko sretniji od mene da je aBd osvojimo ove godine, zato svaku utakmicu max. zalaganje, borba i skupljati bodove, dugo je prvenstvo a liga dosta izjednacena ali eto vjerujem da cemo na kraju prvi kroz cilj proci.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 avg 2017, 16:11

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 24 avg 2017, 16:15

LjoZee je napisao/la:https://fkzeljeznicar.ba/foto-juzna-tri ... ora/27872/

Detalji o juznoj tribini
:bow:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 24 avg 2017, 16:19

Fino fino, btw naumpade mi sad kad smo kod ovih poslovnih prostora, trebo je neki novinar pitati kad mozemo ocekivati da krenu raditi poslovni prostori na istoku i dokle se doslo sa tim
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 24 avg 2017, 16:25

irfo je napisao/la:Fino fino, btw naumpade mi sad kad smo kod ovih poslovnih prostora, trebo je neki novinar pitati kad mozemo ocekivati da krenu raditi poslovni prostori na istoku i dokle se doslo sa tim
Cim isplatimo dug od istocne tribine pare od ulaznica ce se usmjerit na uredjenje poslovnih prostora istocne tribine, po nekoj logici? :D
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 24 avg 2017, 16:36

Samo cu se slatko nasmijati :lol:

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 24 avg 2017, 16:37

Zeljo92 je napisao/la:
irfo je napisao/la:Fino fino, btw naumpade mi sad kad smo kod ovih poslovnih prostora, trebo je neki novinar pitati kad mozemo ocekivati da krenu raditi poslovni prostori na istoku i dokle se doslo sa tim
Cim isplatimo dug od istocne tribine pare od ulaznica ce se usmjerit na uredjenje poslovnih prostora istocne tribine, po nekoj logici? :D
Dali iko zna koliko je ostalo duga od istocne tribine??

Podosta puta je receno novci od prodaje ulaznica ce se preusmjeriti da se zatvori finansijska konstrukcija istocne tribine.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 24 avg 2017, 16:45

Ako se dobije urbanisticka saglasnost prije decembra dali to znaci da bageri dolaze cim zavrsi polusezona krajem novembra?
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 avg 2017, 16:45

Bitno je napisati tekst u kojem optuzujes i na neki nacin ismijavas trenera jer je kritikovao novinare, ali zato niko ne zna pitanje postaviti na press-u.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 24 avg 2017, 16:59

irfo je napisao/la:ali to nije sve...
Miskeeeeeeeeee :tokralju: :tokralju: :bow: :bow:

Jos GS da Legneee :opaopa: :opaopa:

U subotu treba doci na Grbavicu podrzat zelju do nove pobjede pred pauzu, bice nasim prejeko potrebna podrska, Siroki nije ni malo naivna ekipa, menalo i cabraja itekako mogu bit opasni... Pobjedom ostajemo na celu i za mirnu pauzu...

Sradion je PERVERZIJAAAAA :tokralju: :tokralju:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 24 avg 2017, 17:04

Zeljo92 je napisao/la:
treba to izdat odmah, pa nek oni uredjuju :mrgreen:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

nide
Kontakt:

Post Postao/la nide » 24 avg 2017, 17:04

Šteta što ovi stručni novinari nisu postavili pitanje kapaciteta juga. Biće zanimljivo kako će se uklopiti jug i istok. Estetski mi bas nije najljepše. Neznam kakva će preglednost biti sa istoka u ćošku gore gdje se tribine u visini razilaze prilično dosta. U svakom slučaju oduševit sam jugom a vjerujte da onaj tip krova čini tribinu lijepom.

Zonfas
Kontakt:

Post Postao/la Zonfas » 24 avg 2017, 17:05

Za sve sto se do sad uradilo na stadionu svaka cast, za jug također aferim. Samo ako ce praviti tribinu od 5 miliona a da nam spica igra Kajkut s 34 godine, a stoper Bogi s 35 godina vodja odbrane onda nama jadna majka. Ulozimo u kvalitetan igracki kadar bar pola miliona da navijaci i simpatizeri kluba imaju sta gledati. A ne da se vuku ko prebijene macke poslije 55 minuta igre. Uprava treba poredati na tome definitivno! ;)

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 24 avg 2017, 17:15

Jbt danas tek objavili ovo za jug ja sve cekam kao da ce sutra krenuti radovi a zapavo smo daleko od toga.

Joj ko ce docekati dozvole, svaki dan cekati neke informacije dokole se doslo sa prikupljanjem novca, da li se savez kontaktirao, opstina, grad...itd.

:crazy:
- Zeljeznicar -

hrn
Kontakt:

Post Postao/la hrn » 24 avg 2017, 17:16

Svaka cast , samo bi volio da vam se tribina zove po Djildi .

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 24 avg 2017, 17:16

Ovo kako izgleda na zvanicnoj nece biti za deset godina. Ne sto nasi nece nego sto je preskupo i sto ova drzava to nece podrzati. Najsretniji bih bio kada bi me demantirala drzava.

Plavi1987
Kontakt:

Post Postao/la Plavi1987 » 24 avg 2017, 17:29

hrn je napisao/la:Svaka cast , samo bi volio da vam se tribina zove po Djildi .
Ima 10 godina kako ona nosi taj naziv

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 24 avg 2017, 17:45

Samo da pozdravim bracu ovdje, a ne redakcijske nikove. Vidimo se na EVROPSKOJ i PREPUNOJ Grbavici ako Bog da sa trenerom demagogom i predsjednikom diktatorom.

NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 24 avg 2017, 17:56

shzna je napisao/la:Samo da pozdravim bracu ovdje, a ne redakcijske nikove. Vidimo se na EVROPSKOJ i PREPUNOJ Grbavici ako Bog da sa trenerom demagogom i predsjednikom diktatorom.

NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA!
Brat moj :bih:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Lokomotifa i 37 gostiju.