FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ubi ovo Sarajevo!
Cestitam!
Cestitam!
Cestitke za pitare 
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
-
{Horde ZL@}1987
- Kontakt:
hvala momcibparena je napisao/la:Cestitke za pitare
-
zapovjednik
- Kontakt:
svaka cast Sarajevo bili ste bolji i zasluzeno pobijedili najbolji igrac vam je onaj stoper visoki cini mi se da se zove torlak ako ne grijesim a i ko vam je onaj mali u napadu.Horde zla su najbolja navijacka skupina to sad zna svako u Banovicima a i sretno vam u borbi za titulu.
Cestitke Sarajevu! Lijepo je vidjeti da i gosti mogu preokrenuti rezultat u PL!
- drajkula_zlo
- Kontakt:
zapovjednik je napisao/la:svaka cast Sarajevo bili ste bolji i zasluzeno pobijedili najbolji igrac vam je onaj stoper visoki cini mi se da se zove torlak ako ne grijesim a i ko vam je onaj mali u napadu.Horde zla su najbolja navijacka skupina to sad zna svako u Banovicima a i sretno vam u borbi za titulu.
Asmir Suljić
A ako je igrao sam napadaca onda moze biti i Jahovicdrajkula_zlo je napisao/la:zapovjednik je napisao/la:svaka cast Sarajevo bili ste bolji i zasluzeno pobijedili najbolji igrac vam je onaj stoper visoki cini mi se da se zove torlak ako ne grijesim a i ko vam je onaj mali u napadu.Horde zla su najbolja navijacka skupina to sad zna svako u Banovicima a i sretno vam u borbi za titulu.
Asmir Suljićili Damir Kojasevic na kojeg mislis na onog sto je zabio 2 gola ili onog sto je usao?
- Larry David
- Kontakt:
Na pravom smo putu, hvala gospodinu Blekicu, hvala igracima, hvala svima oko kluba, nema sumnje da ce Sarajevo biti sve jace i jace, sponzori ce se otimati za nama.
Prelijepo je biti navijac institucije FK Sarajevo.
eh da nam je radoncic investitor, da ulozi u sarajevo, da bude u rangu ekipama kao sto su dinamo, partizan...da i mi mozemo nekad igrat pravu EuropuLarry David je napisao/la:Na pravom smo putu, hvala gospodinu Blekicu, hvala igracima, hvala svima oko kluba, nema sumnje da ce Sarajevo biti sve jace i jace, sponzori ce se otimati za nama.
we love United, we do!
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
Da vam je Radoncic investitor dobro bi najeb*li! Nego suti dobro ste krenuli samo nastavite!DaRtAnJaN je napisao/la:eh da nam je radoncic investitor, da ulozi u sarajevo, da bude u rangu ekipama kao sto su dinamo, partizan...da i mi mozemo nekad igrat pravu EuropuLarry David je napisao/la:Na pravom smo putu, hvala gospodinu Blekicu, hvala igracima, hvala svima oko kluba, nema sumnje da ce Sarajevo biti sve jace i jace, sponzori ce se otimati za nama.
- Larry David
- Kontakt:
Moze se i bez radoncica, malo je falilo protiv Cluja a "ljudi" u upravi nam bili nikakvi.DaRtAnJaN je napisao/la:eh da nam je radoncic investitor, da ulozi u sarajevo, da bude u rangu ekipama kao sto su dinamo, partizan...da i mi mozemo nekad igrat pravu EuropuLarry David je napisao/la:Na pravom smo putu, hvala gospodinu Blekicu, hvala igracima, hvala svima oko kluba, nema sumnje da ce Sarajevo biti sve jace i jace, sponzori ce se otimati za nama.
Samo lakapo, imamo prave ljude u upravi i idemo stepenicu po stepenicu
Evo i mene
,nisam odavno bio na ovoj temi al' ovo danas je izuzetak.
Sta mislite ljudi dali da sad umjesto Zijada Blekcia na avatar stavim Damira Kojasevica

Sta mislite ljudi dali da sad umjesto Zijada Blekcia na avatar stavim Damira Kojasevica
Zadnja izmjena: Hairlija, dana/u 28 avg 2010, 22:35, ukupno mijenjano 2 puta.
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Jedno fantasticno gostovanje,kako na terenu tako i na tribinama.Odusevili su me borbenoscu i zeljom i to je evidentan napredak.Svima kapa do poda,ali kojasevic me impresionira iz utakmice u utakmicu.Jednostavno pred ovakvim navijacima se i nemoguce ucini mogucim.Znao sam da nakon poluvremena iako smo gubili ce stvari morati doci na svoje.Vidjelo se to da smo bolja i spremnija ekipa.Idemo dalje.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.
Jok, ba.Hairlija je napisao/la:Evo i mene,nisam odavno bio na ovoj temi al' ovo danas je izuzetak.
Sta mislite ljudi dali da sad umjesto Zijada Blekcia na avatar stavim Damira Kojasevica![]()
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
MaJaBa Zijo je njega doveo ipak je on tvorac svegaVanBasten je napisao/la:Jok, ba.Hairlija je napisao/la:Evo i mene,nisam odavno bio na ovoj temi al' ovo danas je izuzetak.
Sta mislite ljudi dali da sad umjesto Zijada Blekcia na avatar stavim Damira Kojasevica![]()
BIG BLEKS
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
-
zapovjednik
- Kontakt:
mislio sam na suljica dobar je tehnicar a za kojasevica da ne govorim dao je dva gola.
svaka cast sarajevu i hordama zla bili ste sjajni u banovicima i dali ste dobar dokaz da bih fudbal moze naprijed.
svaka cast sarajevu i hordama zla bili ste sjajni u banovicima i dali ste dobar dokaz da bih fudbal moze naprijed.
Hvala na ovakvom postu,a vjeruj mi da gdje god imas iole dobre uslove za igru da se moze u superlativu govoriti o nasem fudbalu.Recimo danasnja organizacija sto se bar nas navijaca tice na i oko stadiona je bila na visokom nivou.Od strane organa reda i sekjuritija dobar prijem i stajanje na usluzi.Samo brate jedna velika zamjerka na losem travnjaku.........HZ is the best.zapovjednik je napisao/la:mislio sam na suljica dobar je tehnicar a za kojasevica da ne govorim dao je dva gola.
-
samosarajvo
- Kontakt:
ZADOVOLJAN.PREZADOVOLJAN.PREPREPREPREPREZADOVOLJAN! 
Igraci dobri,borbenost na nivou.Sudija prvo poluvrjeme malo vise za vas sudio.Cist penal nam nije svirao ali nam je zato to sve vratio u drugom poluvremenu.
Navijaci...brat bratu 1000
..sam onaj dio koji je bio ogradjen(tj jedna cetvrtina tribine) ima 650 mjestaa mi smo popunili jos skoro cjeli drugi dio..tako da...
Ko nevjeruje nek se javi dobice sliku prazne tribine slikane izbliza pa nek broji stolice
CAO
Igraci dobri,borbenost na nivou.Sudija prvo poluvrjeme malo vise za vas sudio.Cist penal nam nije svirao ali nam je zato to sve vratio u drugom poluvremenu.
Navijaci...brat bratu 1000
Ko nevjeruje nek se javi dobice sliku prazne tribine slikane izbliza pa nek broji stolice
CAO
-
zapovjednik
- Kontakt:
ja vjerujem bio sam na utakmici slazem se sudija je nikad gori al bar je bio ujednacen.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.