AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Večeras ako budem gledao utakmicu, to će biti najviše zbog Silve i Cutronea.Jer baš me zanima da li mogu funkcionisati zajedno na terenu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ma ne mogu vala gledati, biće garant bezveze utakmica.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Milan će još jednom pokušati postići dogovor sa Bayernom oko Sancheza.Ako je ne uspiju, transfer Rafinhe je svakako skoro pa dogovoren, tako da nije loša situacija.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Beduin
- Kontakt:
Meni je Rafinha sasvim dobro rjesenje, a jeftinije od Sanceza. Okretan, fin dribling, pokriva sredinu i krilnu poziciju, mlad, a prosao je Barcinu skolu,i vise nego dobro za nas. Jedino je finta da dodje na posudbu bez mogucnosti otkupa, to ne volim. Ali svakako je igrac za rotacije, nece biti u prvih 11.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
MILAN (3-5-2): Storari; Zapata, Bonucci, Romagnoli; Calabria, Zanellato, Locatelli, Mauri, Antonelli; Cutrone, André Silva. Na klupi osim Kessie-a i Suso-a također nema nekih ozbiljnijih imena, tu su još Gomez, Gobbia, Borini..
- Fantasista
- Kontakt:
beinsport 4 prenosi tekmu, ako neko ima može gledati
ja ću da pogledam jer nemam pametnija posla
ja ću da pogledam jer nemam pametnija posla
- Romagnoli13
- Kontakt:
Fassone to @PremiumSportHD: "We hope that Niang's overcome the stress quickly."

Fassone: "If we make some sales we might do something in the mercato, otherwise we'll stay as we are and I think the team is strong."
Znači kao što smo svi i očekivali, čeka se odlazak Sose, Palette, Nianga, Maurija, Gomeza i društva, prije nego se nešto ponovo uradi na tržištu. Naravno, ne moraju nužno svi otići.
Fassone: "If we make some sales we might do something in the mercato, otherwise we'll stay as we are and I think the team is strong."
Znači kao što smo svi i očekivali, čeka se odlazak Sose, Palette, Nianga, Maurija, Gomeza i društva, prije nego se nešto ponovo uradi na tržištu. Naravno, ne moraju nužno svi otići.
jel se đe može vidjeti kakve protivnike sutra možemo dobiti? 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- IlCapitano
- Kontakt:
https://draw.inker.fun/#/el/gs/2017rope11 je napisao/la:jel se đe može vidjeti kakve protivnike sutra možemo dobiti?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
zahvaljujem, ali nešto im ne radi stranica 
nema veze, evo po ovome što je neko postavio se može otprilike vidjeti koga možemo izvući

hertha, nica, marsej, everton, sociedad bi bilo fino izbjeći, uz hofenhajm iz trećeg šešira (otkud oni tu)
nema veze, evo po ovome što je neko postavio se može otprilike vidjeti koga možemo izvući

hertha, nica, marsej, everton, sociedad bi bilo fino izbjeći, uz hofenhajm iz trećeg šešira (otkud oni tu)
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
U koliko sati je izvlacenje?
Re: Odg: RE: Re: AC Milan
U 13 h.UrbyEmanuelson je napisao/la:U koliko sati je izvlacenje?
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Re: RE: Re: Odg: RE: Re: AC Milan
Zahvaljujemmeskalin je napisao/la:U 13 h.
Rafinja je solidan igrac, a vjerujem da bi u takijanskoj ligi bio i odlican i vjerujem da bi se nametnuo kod vas kao prvotimac jer ne vidim da je calhanoglu npr sad nesto bolji od njegacelikmilan je napisao/la:Znam za Rafinhu ali nisam baš poznat koja je njegova uloga na terenu.
Što se tiče Nianga nije nikakva šteta prodati ga za desetak miliona manje jer ne vrijedi ni ove pare što Torino nudi za njega.
Ima još 8 dana do kraja mercata. Još ćemo svašta i da pročitamo a i da vidimo.
Zahvalan je jer moze igrati sve osim spica i zadnjeg veznog i odbrane, najbolji je ko neki ofanzivniji veznjak a moze i oba krila igrati, pokretljiv je, zna se naci u sansi i dati gol, u barci mu je problem bio sto je solidan al sve nesto nedorecen, al realno u zestokoj je konkurenciji bio i nije se nesto mogo ni nametnuti po pritiskom, u milanu bi mislim mogao biti odlican
Cijena mu je mislim oko 30 miliona i vrijedi toliko u danasnjim uslovima pogotovo je nije star i polivalentan je dosta, nasi bi ga prodali i za manje od 30 vjerovatmo, a posudbe te ne znam koji ce to qrac i vama i nama
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- _forzamilan_
- Kontakt:
Napokon europa nakon dugo godina izbivanja. Nisam gledao utakmicu radi posla ali raduje jos jedna pobjeda pa makar i minimalna protiv amatera bez primljenog gola. Ono sto mene licno raduje sto ovaj Milan moze ubiti utakmicu u pojam nakon vodstva bilo protiv Skendije ili Crotonea. Jaka odbrana i ubijanje malih protivnika u pojam anti fudbalom znaci osvajanje 3 boda.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Moram jos jednom da pohvalim F&M koji su uz pojacanja za prvi tim dosta paznje posvetili i mladim igracima za Primaveru. Ako sam ja dobro upratio dovedo je 5-6 velikih talenata iz citave Evrope. Ako je neko malo bolje upucen nek nam postavi bar imena tih igraca
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Grupa D:
Milan
Austria Wien
Rijeka!!!!
AEK
SVI na Kantridu! Steta sto samo prima oko 8 hiljada, no sta je tu je
Prosli smo pretkola bez primljenog gola, i u ovoj grupi cemo proc bez puno primljenih, gotov pa idealna grupa. Nema dugih putovanja, Bec i Rijeka bas u blizini, Atina takodjer nije daleko. Ostale ekipe u grupi su tu negdje, i to ce nam pomoci, par remija medju njima i eto mogucnosti za odmaranjem igraca i potencijalan pokusaj zimskog prvaka Serie A (
)
Milan
Austria Wien
Rijeka!!!!
AEK
SVI na Kantridu! Steta sto samo prima oko 8 hiljada, no sta je tu je
Prosli smo pretkola bez primljenog gola, i u ovoj grupi cemo proc bez puno primljenih, gotov pa idealna grupa. Nema dugih putovanja, Bec i Rijeka bas u blizini, Atina takodjer nije daleko. Ostale ekipe u grupi su tu negdje, i to ce nam pomoci, par remija medju njima i eto mogucnosti za odmaranjem igraca i potencijalan pokusaj zimskog prvaka Serie A (
Zadnja izmjena: Zenga, dana/u 25 avg 2017, 13:58, ukupno mijenjano 2 puta.
@ _forzamilan_ Za koga ces sad navijat ? 
Vjerujem da bez problema prolazite grupu.
Vjerujem da bez problema prolazite grupu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
realno grupa je pi.čkin dim
a za poslije u nokaut fazi ćemo vidjeti dokle će gurati, nije tajna da bih volio da dođu do trofeja jer je milan top 3 favorit za to i imaju realne šanse da doguraju do finala, al' ima dosta zajebanih ekipa na koje možeš naletiti, pogotovo arsenal i everton.
a za poslije u nokaut fazi ćemo vidjeti dokle će gurati, nije tajna da bih volio da dođu do trofeja jer je milan top 3 favorit za to i imaju realne šanse da doguraju do finala, al' ima dosta zajebanih ekipa na koje možeš naletiti, pogotovo arsenal i everton.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.