tačno. treba platiti kvalitet i gurat i nogama i rukama da posudiš još neke egzotike svana...dinamo,zvezda,partizan samo sljede model koji su prije njih rusi i ostali postavili....i onda možeš gurat i juniore i sve...kad igraju pored kvaliteta...badboy je napisao/la:U oba kluba stranci (crnci i juznoamerikanci) su glavni igraci, nosioci igre, 80% ekipe. I to nesto govori i na nesto ukazuje.zagor1987 je napisao/la:Gledam Zvezdu i Partizan i neko kaze sta ce nam igraci iz srpske lige haha pa ljudi su bilvalno svemirski brod za nase amatere,ovi igraci Zvezde sto su na tribinama su bolji od nasih u prv8h 11. Neko spomenu Skenderbeu pa oni kad bi ispali od nas npr za njih bi to katastrofa bila jer nas gledaju ko amatere eto dokle smo dosli,mi smo bara bara sa CG timovima ovi ostali iz regije su daleko ispred nas
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
RichmanBiH je napisao/la:**** ih otac glupi pa sta je sa objavom trenera.
-
RichmanBiH
- Kontakt:
Sarajlijica1946 je napisao/la:RichmanBiH je napisao/la:**** ih otac glupi pa sta je sa objavom trenera.
Dobra
UPRAVA NAPOLJE!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
RichmanBiH je napisao/la:Sarajlijica1946 je napisao/la:RichmanBiH je napisao/la:**** ih otac glupi pa sta je sa objavom trenera.
Dobra
Tek shvatis da od nas nece nikad nista biti kad ovde se ismijava Brdaric zbog svojih zahtjeva i sto je ljudima bas zbog toga drago sto ce Husref biti trener.. Zalosno!
Nema napretka, nit ce ga ikad biti u ovakvom stanju.
Nema napretka, nit ce ga ikad biti u ovakvom stanju.
Da se igra sutra sa Vitezom a ne naredno kolo vjerujem da bi trener vec bio zvanicno doveden.Ovako ide teska utakmica ,nije se sigurno u pozitivan rezultat.Ako se zijani ,dolazi odmah u ponedeljak objava zvanicno za novog trenera koji ce biti spasilac bla bla.Svakako sad ide pauza zbog repke,kao imat ce vremena bolje ekipu da upozna,nakon toga sljedi Vitez kuci pa opet Siroki kuci.Sve je ovo smisljeno i proracunato sto se ceka zvanicno imenovanje.Jel eto za "raju" za kupovanje "raje" je bolje da novi trener starta pobjedom protiv Viteza vec da dodje pred ovo tesko gostovanje,pa da i slucaju loseg rezultata odmah krene udaranje i po njemu samim jel eto kao nista se nije "promjenilo".
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Mene interesuje gdje je ono americko **** i sto svi sute oko toga.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Kako nece sutiti kad je covjek platio da moze luftati,tako da ga ne smiju javno prozivati.Fudo je napisao/la:Mene interesuje gdje je ono americko **** i sto svi sute oko toga.
Za stanje u klubovima, je kriva drzava, savez, pa tek onda uprava. Na svakom koraku lopovi pocevsi od vrha drzave pa nanize. Rukomet i kosarka su na izdisaju a fudbal je blizu. Kad vidim zemlje u regionu, place mi se. Da bi nesto gradio moras biti dobar sa rezimom.
- robertkosar
- Kontakt:
Ja da se pitam nebi Husrefa kad bi dzaba radio. Kad se sjetim Radulovica i promasaja a hus se okrece ka zapadu i siri ruke a on ga trazio i doveo u klub
Kod nas su sve neki alibi treneri 
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Nije ti država kriva što kod nas konkretno imaš sve preduslove da se boriš za bar ulazak u EL pa kokošari sve razjebu. I država nije dužna da gura klubove kao što se to nekad radilo, pa opet svi dobivaju kakvu takvu podršku od opština i kantona. Država nije kriva što su u klubovima neznalice i što ne znaju da naprave strategiju za narednih 5 godina pa da napredeuješ korak po korak i dižeš se i infrastrukturno i rezultatski.fks74 je napisao/la:Za stanje u klubovima, je kriva drzava, savez, pa tek onda uprava. Na svakom koraku lopovi pocevsi od vrha drzave pa nanize. Rukomet i kosarka su na izdisaju a fudbal je blizu. Kad vidim zemlje u regionu, place mi se. Da bi nesto gradio moras biti dobar sa rezimom.
Što se tiče saveza tu se slažem, savez je tu u PL samo zato što mora biti, da kako može bio bi okrenut samo reprezentaciji. Mada, tu su i klubovi krivi što ne naprave udruženje premijerligaša i štite svoje interese kod saveza i sudija. Međutim ne isplati im se jer bi onda bilo manje muljaže.
I na kraju tek dolaze uprave koje su kratkotrajne i koje ne žele dobro klubu nego sebi i vode se tim da klepe što mogu dok su tu, a za poslije ih svakako nije briga.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- kenanbrajic
- Kontakt:
Da li kod nas igrači igraju pod amaterskim ili profi ugovorima?
Sent from my LG-H850 using Tapatalk
Kako ko, mislim da ovi mlađi igraju pod amaterskim, a koji su dovedeni sa strane da se ne bi plaćala odšteta. Ovi valjda stariji pod profi, mada je i to upitno za Bekića i Hebibakenanbrajic je napisao/la:Da li kod nas igrači igraju pod amaterskim ili profi ugovorima?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Dok ne objave ima nade da to nece biti Husref.
- Evolution87
- Kontakt:
Pa Husref je 100%, Brdaric je otisao iz Sarajeva.BordoBolesnik je napisao/la:Dok ne objave ima nade da to nece biti Husref.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Orangina85
- Kontakt:
Izgleda da ovo iscekivanje ipak znaci nesto. Ken i ostali Tanovi nece Husrefa, bice da je Brdaric opet aktuelan.BordoBolesnik je napisao/la:Dok ne objave ima nade da to nece biti Husref.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Brdaric nije vjerovao da igraci ne znaju osnove fudbala , ne znaju se postavit , ne znaju ko gdje stoji i td a da ne govorimo o drugim stvarima ..
-
Transfer1312
- Kontakt:
-
RichmanBiH
- Kontakt:
Evo je ko ona prica za petrovica obavio trening jedan sa igracima i dzeno osvojio kup HAHAHAAHAHA. balijska posla potlacena.
UPRAVA NAPOLJE!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Opra sa balijamaRichmanBiH je napisao/la:Evo je ko ona prica za petrovica obavio trening jedan sa igracima i dzeno osvojio kup HAHAHAAHAHA. balijska posla potlacena.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️