FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagorski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 25 avg 2017, 12:55

Dajte ba ljudi,pa u klubu bez ikakve vizije i plana. U klubu gdje igraci odlaze kad im se ćefne u po sezone,u klubu gdje od 40 uposlenih imas mozda 2 sa nekakvim sportskim pedigreom...je najmanje bitno ko ce biti trener!
To je nas problem,a ne hoce li onaj uvesti tablete i dronove na treningu ili ce nas preuzeti stari lisac sa dobrim poznavanjem lige.
Mi zato trebamo da ucinimo sve da ovu bagru otjeramo iz kluba,a ne da nam opet zamazu oci postavljanjem za trenera nekog mladog,nedokazanog strucnjaka koji je bio vrhunski igrac ili legende kluba,a oni i dalje po svome. Kao kad maloj bebi das dudu da ne place.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 25 avg 2017, 13:01

Dizes Husrefa kao da je vodio Dinamo , kazu nije marioneta :crazy: kad je on kritikovao upravu ?? On da ima obraza sam bi rekao nisam trenutno za Fk Sarajevo jer ne vidim perspektivu kluba a ne kad dobije otkaz pa opali kao Repub po upravi .

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 25 avg 2017, 13:09

RichmanBiH je napisao/la:
ajdohordas je napisao/la:
RichmanBiH je napisao/la:Tako je. Husref je pristao na njihove uvjete svabo nije. Svabo u 2 utakmice vidio sve sta ne velja. Svabo bi dosaos a dronom, cunjevima, softverom, kuharom, transformersima, imao plan na 5 godina, husref dolazi sa sveskom i da klima glavom.
Doci ce debili ko ovaj alfred i pametova a nije na utakmice otiso od borusije.
Doći će Husref, spasit sezonu, završit će treći, izaći ćemo u Evropu, ispast u drugom pretkolu, vratit ćemo se u realnost Bh. fudbala, izgubit ćemo dvije tekme u ligi, Hus će dobit otkaz. Pa će onda Varešanović malo, pa će se Berberović učit na nama, pa onda malo Alagić i sve tako. A u medjuvremenu cemo odbit par dobrih mladih perpsektivnih trenera sa kojima bi možda mogli napredovat. I dokle ćemo stići takvom ovakvim načinom rada i filozofijom ?

Necemo nidokle ali tako ce biti sa svakim trenerom dok se mi navijaci ne promjenimo da na svaki los rezultat skidamo glave i masemo sjekirama. Prvi ja. Cala napravi seriju 10 pobjeda atmosfera nas tadionu ko da smo izgubili 10. Ni jedna trener nece napraviti nesto u takvim okolnostima. Frustrirani nekim stvarima ali treba biti i realan i reci da smo prokockali svoju sansu nakon titule da se ucvrstimo na vrhu, zrinjski iskoristio i dominira ali nemaju ni oni neke vizije, ali koriste dobro uslove koje imaju. Vratili smo se u 2010 godinu i to je realno. Realno je da moramo skupit guzove, trznut se i dat podrsku da se izvucemo iz ovog blata. Smeta mi sto se prica za Husrefa isto kao da je neki debil, muto nekakav, a ovaj svabo je genije mix fergusona i lipija. Smeta mi sto nam je tudje **** draze od baklave. Nije mi familija, nije mi prijatelj znam ga iz vidjenja dodje nekad gleda utakmicu u kafani u koju ja idem sa drustvom.
Nije nama tudje draže od našeg niti iko ovdje pljuje Husrefa, daleko od toga, ali navijači (prvi ja) zasitili smo se vraćanja starih trenera i idenja u krug svake sezone. Ne mrzim Husrefa, daleko od toga, dao je dosta klubu i istinska je legenda, i za njega je mjesto sportskog direktora kao stvoreno u ovom trenutku, ali dajte nešto novije, nešto modernije, da pratimo bar malo načine rada i funkcionisanja klubova u Evropi. Kodru sa takvim načinom nismo ispoštovali ni najmanje, i obilo nam se o glavu, i obija se i dalje. Zato mi je krivo ako smo ( a vjerovatno jesmo) propustili još jednu ili bar sličnu priliku.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 25 avg 2017, 13:13

Ajde prestanite biti licmjeri,kad se Brdaric spomenuo odma je bilo u talu sa Ilievskim,eto bas ce u talu bit sa Ilievskim koji nije od tog posla vec ima covjek milion veza,odma price derpe,levat itd i sad kad su Husa imenovali mi smo odron,bolje Brdaric itd kakvo licemjerstvo i dvolicnost

High

Post Postao/la High » 25 avg 2017, 13:18

Liga je talašika i nekoliko vezanih pobjeda uvjerovat će mjesto u gornjem dijelu tabele. Uopće mi nemamo toliko lošu ekipu, što će se i dokazati već sad, kad nema Janjoša i Repuha, jer je Musemić bolji i od jednog i od drugog.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 25 avg 2017, 13:26

High je napisao/la:Liga je talašika i nekoliko vezanih pobjeda uvjerovat će mjesto u gornjem dijelu tabele. Uopće mi nemamo toliko lošu ekipu, što će se i dokazati već sad, kad nema Janjoša i Repuha, jer je Musemić i od jednog i od drugog.
Hus je među najboljim trenerima ove lige i dokazao se kad mu se da prilika da sastavi ekipu da je itekako sposoban i zna šta i kako hoće....dok Thomas pokušava postati trener i još traži sebe i svoj stil...ima on moderni pristup ali mi nemamo te igrače a bgm ni uslove, niti bi ijedan prvotimac pristao da ga tomas handri 16 sati na dan praćenjem itd. akademcima treba taj način rada ubaciti....seniorima treba no-nonsens u facu reći neke stvari i postaviti što jednostavnije i efikasnije, jer mnogi nisu školovani fudbaleri nego priučeni....tu pale treneri tipa Ćiro, Hus...a za mlade generacije su Kodre,Tomasi i ostali inovatori...koji mogu raditi s djecom i gdje nemaju otpora od iskusnijih pojedinaca kojima je to šuplja(tako shvataju)...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 25 avg 2017, 13:30

Dajte Husrefa da se uhljebi u klubu smire i ostanu na funkcijama, gdje bi inace radili Uscuplici i slicni koji veze s fudbalom nemaji. Drzite se njih pa cemo napredovati kao do sada i Olimpik i Sloboda i Celik, inace Husrefove destinacije. Tog istog Husrefa bi ja doveo na neko mjesto sa Slavisom koji pokrivaju ovi boardovi lodrovi a na trenersko nikako.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 25 avg 2017, 13:38

BordoBolesnik je napisao/la:Dajte Husrefa da se uhljebi u klubu smire i ostanu na funkcijama, gdje bi inace radili Uscuplici i slicni koji veze s fudbalom nemaji. Drzite se njih pa cemo napredovati kao do sada i Olimpik i Sloboda i Celik, inace Husrefove destinacije. Tog istog Husrefa bi ja doveo na neko mjesto sa Slavisom koji pokrivaju ovi boardovi lodrovi a na trenersko nikako.
kako je igrala njegova Sloboda?
jesmo je dobili ijednom?
jel se teško nosila s jačim timovima lige???
:kafa:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

dundee
Kontakt:

Post Postao/la dundee » 25 avg 2017, 13:46

ovaj thomas klasicni primjer onog zeljinog slovenca..nigdje nista nije napravio, a kad progovori to evropa iz njega..to nove metode rada, vidi sve sta ne valja i gdje ne valja, neke reforme nesta..a ni jedan klub sa uspjehom nije vodio nit je ko dozivio neki napredak..a sloboda sa saricem i banderom nas je guzila dje je stigla kad smo imali jos jednog slicog strucnjaka na klupi

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 25 avg 2017, 13:47

Ma ovi likovi sto lupaju nit prate Sarajevo, a ligu pogotovo.
UPRAVA NAPOLJE!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 25 avg 2017, 14:02

Vrijeme će sve pokazat :D Husrefova najveća prednost, i jedina stvarna prednost u odnosu na Brdarića je njegovo poznavanje lige. On napamet zna izbiflat prvu postavu svake ekipe u ligi, zna koga treba gdje zatvorit, ko je opasan igrač... onda sa Slobodom je karindž'o i nas i Želju, imao titulu na dohvat ruke i onda se desio onaj sumnjivi poraz od Drine a onda i pukla ljubav između Slobode i Sisoja. Barem će se vrlo brzo prilagodit svemu i uz malo sreće, za 5-6 kola mi smo u gornjem dijelu tabele, na -4 boda u odnosu na prvog. Samo da je nekako uzet' Borca, u najmanju ruku bod uzet.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 25 avg 2017, 14:10

DenchiNL je napisao/la:
High je napisao/la:Liga je talašika i nekoliko vezanih pobjeda uvjerovat će mjesto u gornjem dijelu tabele. Uopće mi nemamo toliko lošu ekipu, što će se i dokazati već sad, kad nema Janjoša i Repuha, jer je Musemić i od jednog i od drugog.
Hus je među najboljim trenerima ove lige i dokazao se kad mu se da prilika da sastavi ekipu da je itekako sposoban i zna šta i kako hoće....dok Thomas pokušava postati trener i još traži sebe i svoj stil...ima on moderni pristup ali mi nemamo te igrače a bgm ni uslove, niti bi ijedan prvotimac pristao da ga tomas handri 16 sati na dan praćenjem itd. akademcima treba taj način rada ubaciti....seniorima treba no-nonsens u facu reći neke stvari i postaviti što jednostavnije i efikasnije, jer mnogi nisu školovani fudbaleri nego priučeni....tu pale treneri tipa Ćiro, Hus...a za mlade generacije su Kodre,Tomasi i ostali inovatori...koji mogu raditi s djecom i gdje nemaju otpora od iskusnijih pojedinaca kojima je to šuplja(tako shvataju)...
Zbog ovoga mi, kao navijaci, nemamo pravo traziti bilo sta a kamo li neku evropu, grupne faze, pichke materine... Jer mi sami ne podrzavamo red, rad i disciplinu.
Kod Husrefa nije red rad i disciplina, nego yebanje roda poroda i porodice.. To vise nigdje ne prolazi, samo kod nas.

Meni je mnogo smjesno ovo sto neki ismijavaju rad ovog njemca, pa ljudi to svaki nornalan evropski klub ima, takav sistem rada.
Samo je kod nas smjesno sto je tako...

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 25 avg 2017, 14:11

dovoljno je da odredi ko ce sutat penal, izvesti korner i slobodnjak. mislim da odredi nekog ko zna i umije, a ne ko se prvi javi :D I pola posla je obavio. Druga polovica je da psuje sve odreda na treningu/utakmici i 'isprepada' igraca, jer ce igrac na takav nacin da napreduje... :crazy:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 25 avg 2017, 14:18

Husref je realno najbolja opcija za nas, ima iskustva, cesto je radio u slicnim uslovima. Ovaj Brdaric ima finu pricu al jos uvijek nije ostvario nista znacajnije, ovo tjeranje Novakovica i Ivetica u vremenu kad nemamo para za dovodenje igraca a posebno ne za placanje odstete istim bi nas samo jos vise ukopalo. Mi dok ne prihvatimo problem da nemamo prije svega skolovanih domacih strucnjaka, necemo napredovati. Smijem garantovat da bi Dzeno ili Vule bili bolji od ovog Brdarica i sl samo da zavrse neku skolu al ne kod nas, ljudi su i ovako bez diplome ostvarili zapazene rezultate jos samo da se rijese mahalske politike i nauce nesto modenije. Al dzaba kad klubu se ne isplati skolovat trenere, bolje je davat Jesicima stotine hiljada i onda opet zvat te momke u koje ne zelis uloziti ni feninga, da vade iz gov.na.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 25 avg 2017, 14:45

Zip je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
Zbog ovoga mi, kao navijaci, nemamo pravo traziti bilo sta a kamo li neku evropu, grupne faze, pichke materine... Jer mi sami ne podrzavamo red, rad i disciplinu.
Kod Husrefa nije red rad i disciplina, nego yebanje roda poroda i porodice.. To vise nigdje ne prolazi, samo kod nas.

Meni je mnogo smjesno ovo sto neki ismijavaju rad ovog njemca, pa ljudi to svaki nornalan evropski klub ima, takav sistem rada.
Samo je kod nas smjesno sto je tako...
sa ovim igračima a posebno ovima što su u starijim godinama to Tomasovo ne prolazi, nije prolazilo ni Kodrino, kojeg smo svi više respektovali, pa su ga baš ti kojima to nije ležalo i sabotirali(stariji igrači)....dakle nije ismijavanje nego realnost...da otjeramo sve ove i samo da radi s akademcima bi to pilo vode ali dok bi on odškolovao tu jednu generaciju i dok bi mi to sve istrpili ko zna gdje bi bili, vjerujem mnogi na psihijatriji :D
zbog toga kažem početi ovo primjenjivati u akademiji i postaviti jednog ovakvog trenera u akademiju i poslije ga promovisati zajedno s tom generacijom akademaca u glavnog trenera...

to oštro je i be , prolazi svugdje na balkanu, i prolazit će dok je vjeka, sigurno treba pojedincima, treba da znaju da neće provlačiti loše centaršute, lopte, dodavanja, pressing, puštanje svog čovjeka, itd. bit će istraumiranih ali bolje i to nego da čuju isto to prvi put na tekmi sa istoka...

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 25 avg 2017, 14:51

I sta onda trebamo, da se pomirimo da su nam igraci amateri koji ne prihvataju normalan rad?
Pa onda, daj nam 15 juniora koji ce usvojiti taj sistem rada. Sa ovim hadaljima sigurno necemo do trofeja. Znaci, sta gubimo? Iz lige necemo ispasti sigurno.
Mozemo samo dobiti da za godinu, dvije, tri konacno izgledamo kao prava ekipa.
Meni se od ovog amatrskom izbij-nabij fudbala povraca.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 25 avg 2017, 14:58

Yebo me babo ako richman nije onaj Husov sin, poluparaplegicar koji je btw golman mladjih kategorija... Pa opra bolan s Husrefom. Svaka Husu cast, ali vrtimo se u krug. Doci ce Hus, ne treba da pjenis bezze, jer svaki moderan trener se ne uklapa u viziju kockonja koji vode klub.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 25 avg 2017, 15:00

Evander je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:
Evander je napisao/la:Nista protiv Husrefa, sigurno kvalitetnije rijesenje od Cale ili Repuha. Ali, to je samo dokaz da klub i dalje nema nikakvu viziju. Ide se na gasenje pozara a ne trazi se pravo rijesenje. Opet ce se zadovoljiti ako se nekako docepamo Europe u ovoj saban ligi i opet ce se ponoviti prica kao ovo ljeto.
Sve vec 100 puta vidjeno.
Dva su razloga sto su odabrali Musemica. Da umire navijace bar malo, a drugi je jos vazniji, Husreh je najeftinije rijesenje.
Bit ce njihov poslusnik i pricat ce i raditi sta mu se kaze.
Husref su smjenili sto nije sutio i radio sta su htijeli Ibrak i dino . ako sam ista siguran onda sam siguran da Husref nece slusati nikog takav je tip .
Poznata mi ova prica "Cala nece dati da mu se mjesaju u posao, vojnik kluba". Naravno da je i Husref pristao na sve njihove uvjete i naravno da ni A nece reci.
Bar ti imaš dovoljno godina, a i empirije, da znaš da Husref nije Mehmed. Na stranu trenerski fah (mada i tu Čala kaska za njim), ali karakterno su dvije galaksije. Husrefa nikad niko nije mogao navijati kako je kome qrcu ćejf, a Čalu može preveslat i uslovit dijete od 7 godina.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 25 avg 2017, 15:04

@uNbx
Imam dovoljno godina da znam da ce se svako prodati za dobru platu.
I Husref ce cutati i klimati glavom za 5000KM, koje ce primati makar do kraja sezone.

Zao mi je Husrefa sto je pristao na ovo jer ce im samo na taj nacin spasiti guuzice, a sutnut ce ga kad prvi put zaskripi.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 25 avg 2017, 15:05

HeraklitMracni je napisao/la:Dizes Husrefa kao da je vodio Dinamo , kazu nije marioneta :crazy: kad je on kritikovao upravu ?? On da ima obraza sam bi rekao nisam trenutno za Fk Sarajevo jer ne vidim perspektivu kluba a ne kad dobije otkaz pa opali kao Repub po upravi .
Jos ce na kraju zivotom platiti (gluho bilo) jer je svjestan da svaka tekma na klupi je za njega potencijalna opasnost od najgoreg. Cak mu je preporuceno da batali fudbal,ali jok...Ljubav je to. Malo poslije one operacije opet zaglavi u bolnici,ali dzaba..E,moj Hus
Na kraju ce biti dao covjek zivot za Saraj'vo,a nije svjestan da je samo jos jedna figura u ocima ovih parazita,ili mozda jeste,ali ljubav je jaca?!?!!
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: benko21, PingoFTW, soe, teamnorth1989 i 42 gosta.