Bit ce bolje dogodine...mozda Sarajevo prođe neke Andorce pa da se svi skupa radujemo...a da,di je Sarajvo od Europe[emoji23] [emoji23]Evolve je napisao/la:Pa ta karta izgleda isto, manje vise svake godine, neznam sta ste se sada toliko uzbudili odjednom
Doći će i nase vrijeme!
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
EKONNP
Re: Premijer liga BiH - općenito
Prvi put nakon toliko godina da ni jedna naša ekipa ne izbori grupnu fazu i vi odmah pravite problem. Biće bolje naredne godine.

Sto je najgore je da ove godine timovi iz Litvanije i Islanda su bili dosta blizu grupnoj fazi, onda bi BiH, Crna Gora i Kosovo bili sami
A sljedece godine ce sigurno Trepca sa Kosova izborit Evropu, dok ce bosanski klubovi ispast u 1. rundi od timova iz Andore, Malte i San Marina, i cijela prica ce se ponoviti.
A sljedece godine ce sigurno Trepca sa Kosova izborit Evropu, dok ce bosanski klubovi ispast u 1. rundi od timova iz Andore, Malte i San Marina, i cijela prica ce se ponoviti.
Samo je pitanje godine kad ce i Buducnost i Trepca i Balticke ekipe uci u grupe. Kod njih se napredak vidi...kod nas ne
EKONNP
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
I kao takvi, najvise uspjeha od svih bh. klubova..skripar96 je napisao/la:Bit ce bolje dogodine...mozda Sarajevo prođe neke Andorce pa da se svi skupa radujemo...a da,di je Sarajvo od Europe[emoji23] [emoji23]Evolve je napisao/la:Pa ta karta izgleda isto, manje vise svake godine, neznam sta ste se sada toliko uzbudili odjednom
Doći će i nase vrijeme!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sarajevo doguralo do finala LP
- Evolve
- Kontakt:
NK Široki Brijeg
Ovaj glumi nekog kolumnistu.
A uvod i riječ "liliputanci" opasno podsjeća na Higha

A uvod i riječ "liliputanci" opasno podsjeća na Higha
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Očito čita forum i kao takav, nemoguće je a da ne primijeti sav taj raskošni vokabular kojeg posjeduje naš cijenjeni predstavnik džemata.wobly92 je napisao/la:Ovaj glumi nekog kolumnistu.
A uvod i riječ "liliputanci" opasno podsjeća na Higha![]()
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- PitarBordo
- Kontakt:
Meni vako cijeli život. Ja crven, oko mene svi zeleni.wobly92 je napisao/la:
Nemamo se mi nikakvo pravo međusobno podyebavat.
Samo Saraj'vo.
Ja sam ti k'o Sirija.PitarBordo je napisao/la: Meni vako cijeli život. Ja crven, oko mene svi zeleni.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
'ta će Crna Gora 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
kakva glupost u prvoj ligi federacije, ovo pravilo za u-21 igrace da pocnu svi rijese tako sto pocne igrac i onda ga izmjene u prvoj minuti
, samo u bosni ovo ima 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Vitez očajan, Zrinja ih razvaljuje. Dosad su najmanje pokazali i upitni su za opstanak
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
Vitez ocekivano skinuo gace
COYS je napisao/la:Vitez ocekivano skinuo gace
Da se nisu predali sada bi Vitez vodio 5:0.
ja vjerujem da provociras jer za ovaj post bi ti trebao iq ispod 40,50COYS je napisao/la:Vitez ocekivano skinuo gace
U
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Vitez prva prava akcija i odmah gol
LeBron James
Ozbiljno ?KingJamesMVP je napisao/la:Vitez prva prava akcija i odmah gol
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.