FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ovo su naruceni tekstovi, organizovano blacenje i prozivanje FK Zeljeznicar na razne nacine. I to sve kada klub postavlja nove standarde u nasoj ligi, dize se na novi nivo za razliku od ostalih klubova.
Sarajevo tone li tone a ni teksta o tome, da se prozove uprava, ljudi iz proslosti koji su doveli do ovog stanja Sarajeva to ne moze. Sto ne napisu kako je Sarajevo uzelo ovu titulu, koliko je miliona proslo kroz klub a oni nisu ni milimetar bolji od konkurencije cak su i gori.
Jako providno i bezobrazno, sta vam je cilj ?
Sarajevo tone li tone a ni teksta o tome, da se prozove uprava, ljudi iz proslosti koji su doveli do ovog stanja Sarajeva to ne moze. Sto ne napisu kako je Sarajevo uzelo ovu titulu, koliko je miliona proslo kroz klub a oni nisu ni milimetar bolji od konkurencije cak su i gori.
Jako providno i bezobrazno, sta vam je cilj ?
- Zeljeznicar -
Stani malo, vi ne shvatate ironiju u ovom tekstu?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne shvataju, svaki tekst je udar na klub.Virtu4l je napisao/la:Stani malo, vi ne shvatate ironiju u ovom tekstu?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Od teksta koji veliča Amara Osima napraviše pljuvačinuRokoko87 je napisao/la:Ne shvataju, svaki tekst je udar na klub.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Slazem se 100%Rokoko87 je napisao/la:Mislim da je to ironija.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- Neandertalac
- Kontakt:
Rokoko87 je napisao/la:Ne shvataju, svaki tekst je udar na klub.Virtu4l je napisao/la:Stani malo, vi ne shvatate ironiju u ovom tekstu?

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Pazi sad shizenzo logiku,Neandertalac je napisao/la:
Amar Osim je neprijatelj kluba, dobar je sa urednikom i preko ovog portala napada klub i Upravu.
Ovaj portal pljuje Amara.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Želio bih nešto da istaknem. Koliko je bitno, pokazat će vrijeme.
Konaković, Skaka, Koldžo, Misimović. SDA.
Svjedok sam šta i kako je ta stranka radila, koliko je pomagala, gradila i šta je ostajalo iza njih. Kao primjer možemo uzeti i dvoranu kod pomoćnog, spomenik lopovluku i planskom otimanju budžetskog novca. Situacija u kojoj ako izuzmemo Misimovića na tri organa vlasti pod kontrolom SDA imamo "obećanja", "dozvole", ocekujemo pomoć mi se ni malo ne sviđa. Sve cega se SDA dotakla je bukvalno unisteno, devastirano, opustošeno.
Neka se zna.
Virtu@ Ma hebo njih, ne mogu da se zamaram budalama i dupelizcima. Treba šta pametno pročitati.
Svjedok sam šta i kako je ta stranka radila, koliko je pomagala, gradila i šta je ostajalo iza njih. Kao primjer možemo uzeti i dvoranu kod pomoćnog, spomenik lopovluku i planskom otimanju budžetskog novca. Situacija u kojoj ako izuzmemo Misimovića na tri organa vlasti pod kontrolom SDA imamo "obećanja", "dozvole", ocekujemo pomoć mi se ni malo ne sviđa. Sve cega se SDA dotakla je bukvalno unisteno, devastirano, opustošeno.
Neka se zna.
Virtu@ Ma hebo njih, ne mogu da se zamaram budalama i dupelizcima. Treba šta pametno pročitati.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
ako je ironija, a reci cemo da jeste, onda ne zna frajer kako se koristi ironija
Dobra stvar po nas je sto je sljedeca godina izborna i lokalni i opci izbori, i ako tad ne budu pomogli, nece nikadNeandertalac je napisao/la:Želio bih nešto da istaknem. Koliko je bitno, pokazat će vrijeme.
Neka se zna.
Zadnja izmjena: irfo, dana/u 25 avg 2017, 13:56, ukupno mijenjano 1 put.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Strasno je koliko malo se citaju knjige, kad se jedan obican clanak pogresno protumaci. Daleko smo mi od pismenog naroda.
🔵⚪
Ma komedija mi covjece, koliko je to jace od njih
Zna da pise nebulozu, da pravi budalu od sebe, ali ne odstupa. Pa kakav covjek moras biti

Zna da pise nebulozu, da pravi budalu od sebe, ali ne odstupa. Pa kakav covjek moras biti

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ovoga puta je savrseno iskoristio, kupio titulu pa dosao do Newcastlea.irfo je napisao/la:ako je ironija, a reci cemo da jeste, onda ne zna frajer kako se koristi ironija
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Da ostavim i zadnji post ovdje kao spomen da sam zadnji put i ušao na ovaj podforum, vjerovatno i na portal.
jedino što želim jeste da zamolim, onako dobronamjerno, ovog Vitual i ovog nea: pogledajte se u ogledalo. samo to. pogledaj se i uzmi nekoliko minuta da se "slegne". autorefleksija je dobra stvar, reality check, potebna svakome ko želi da bude pošten prema sebi. nisko ste trenutno
jedino što želim jeste da zamolim, onako dobronamjerno, ovog Vitual i ovog nea: pogledajte se u ogledalo. samo to. pogledaj se i uzmi nekoliko minuta da se "slegne". autorefleksija je dobra stvar, reality check, potebna svakome ko želi da bude pošten prema sebi. nisko ste trenutno
- Neandertalac
- Kontakt:
irfo je napisao/la:Dobra stvar po nas je sto je sljedeca godina izborna i lokalni i opci izbori, i ako tad ne budu pomogli, nece nikadNeandertalac je napisao/la:Želio bih nešto da istaknem. Koliko je bitno, pokazat će vrijeme.
Neka se zna.
Kralju. Dovoljno godina imam da mogu pričati o obecanjima i uspjesima stranke SDA. Pošast živa, sve što dotaknu pretvore u prah i pepeo. Njihova briga za sport i pomaganje istog je svima dobro poznata pa me zbog toga i strah, opravdano jer sumnjam sa pravom u dobre namjere, u pomoć sportu, Želji, svemu razumnom a primjera imamo na hiljade.
Iz tog i samo iz tog razloga ovo pišem, da mi ne bi imputirali "napad na klub".
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Niko me se ne sviđa sto se pomoc trazi kod politike pogotovo SDA stranke, bojim se da je to greska pogtovo jer je 2018. izborna.
Cisto sumnjam da ce oni u jeku izborne kampanje da se bave stadionom, pogotovo kada treba dati par miliona KM.
Cisto sumnjam da ce oni u jeku izborne kampanje da se bave stadionom, pogotovo kada treba dati par miliona KM.
- Zeljeznicar -
Ovo je dvosmisleno napisano pa ce tumaciti ko kako hoce...irfo je napisao/la:ako je ironija, a reci cemo da jeste, onda ne zna frajer kako se koristi ironija
Supacki do krajnjih granica.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ne znam odkud sada uvukoste SDA u ovu pricu, mi se moramo za puno stvari obracati aktuelnoj vlasti na svim nivoima a iz koje je stranke je opet do nas jer smo ove "mi" izabrali.Zenzo je napisao/la:Niko me se ne sviđa sto se pomoc trazi kod politike pogotovo SDA stranke, bojim se da je to greska pogtovo jer je 2018. izborna.
Necemo valjda pomoc traziti od Komsica, Niksica ... kada se trenutno ne pitaju nista.
A koliko se sjecam nama su vecina bivsih predsjednika bili iz SDA Brankovic, Kozaric .... dok Vukotic i Misimovic koliko znam nisu stranacki ljudi i u politici.
Ako zelimo napravit jug, morat ce i opcina i kanton biti ukljuceni u to sa sredstvima
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Rece jucer Misimovic da ima obecanja pa cemo vidjeti, previse je narod skeptican i bez povjerenja u vlast nakon svih ovih godina nerada.
- Zeljeznicar -
Dan u kojem nije shvaćen cinizam u navedenom članku je vjerovatno i dan u kojem ću odjaviti internet. Zabrinjavajuće fkt.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.