FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

uNbx
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la uNbx » 25 avg 2017, 15:06

I da se razumijemo, ni ja ne očekujem neki aman pomak sa Husrefom (mada su mi braća Musemić dva najdraža lika kad je FKS u pitanju). Ipak sam realan, neki ekstra napredak ne, ali će nam igra imat glavu i rep, kakvu takvu glavu i kakav takav rep. Za nešto više svakako nema uslova. Ko misli da je ovaj Švabo neki x factor, jest x factor al u Zimbabveu možda. Neko spomenu Vinka usput prije par stranica, nije ni on bolji trener od Husa, čovjek ima malo drugačiji pristup i stil igre, koji je u tom periodu bio najadekvatniji za hrvat se u ligi i to je to. Od PLBiH stručnjaka koji su na nekom glasu, niko ne odskače dovoljno da pravi bitnu razliku.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 25 avg 2017, 15:15

Još da dodam, Zip i ostali koji pokušavaju predstavit Husrefa kao jednog papka i sirovinu đilkoša iz šume, stidite se. Jest, on zna samo yebavat majke i mrtve. Fuj, kakve ste vi ljige ovog društva. U ekstrem idete i vi što drkate na Husa i vi što ga pljujete. Na civiliziran način izneseš stav da Husref nije kvalitetan trener ili da nije dovoljno dobra opcija za ekipu zbog toga i toga a ne tako pisat o čovjeku i trpat ga među 'vojnike' kao što je Dženo, Repuh, Zijo itd. Husref je legenda kluba. Igračka, a Boga mi i trenerska jer smo najdalje dosad stigli sa njim. To je na sonu, a ostalo je naprđivanje.

Zaboravih na edit skroz. @Hilmaga, spoji postove ako smeta ovako, i da te ovom prilikom maksuz poselamim, nisam te dugo vidio. :D Esi živ?
Zadnja izmjena: uNbx, dana/u 25 avg 2017, 15:17, ukupno mijenjano 1 put.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 25 avg 2017, 15:16

Evander je napisao/la:I sta onda trebamo, da se pomirimo da su nam igraci amateri koji ne prihvataju normalan rad?
+10000 :salut:
Samo Saraj'vo.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 25 avg 2017, 15:16

Nisam nikako za Husrefa.

Jednostavno morali smo napokon napraviti neki rez svega, i krenuti na drugaciji nacin.
Ipak ce nam ostati ona da smo mogli, al zayebo nas sudija.

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 25 avg 2017, 15:20

Nadam se da ću ponovo dobiti priliku da sa Sarajevom osvojim titulu, a onda mogu i da umrem :tokralju: :tokralju:
UPRAVA NAPOLJE!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 25 avg 2017, 15:20

PitarBordo je napisao/la:
Evander je napisao/la:I sta onda trebamo, da se pomirimo da su nam igraci amateri koji ne prihvataju normalan rad?
+10000 :salut:
Mirio se ti, ne mirio, oni to jesu. Takva je bila ekipa koju je gospodin Meho vodio, takvi su i ovi sad. Možda nisu **** tolika ko što su oni bili, ali su u najmanju ruku jednako fudbalski neobrazovani. Što neko reče, priučeni fudbaleri. Da sutra streljaju fudbalere Sarajeva, 90% ekipe bi poginulo nevino.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 25 avg 2017, 15:21

DenchiNL je napisao/la:
BordoBolesnik je napisao/la:Dajte Husrefa da se uhljebi u klubu smire i ostanu na funkcijama, gdje bi inace radili Uscuplici i slicni koji veze s fudbalom nemaji. Drzite se njih pa cemo napredovati kao do sada i Olimpik i Sloboda i Celik, inace Husrefove destinacije. Tog istog Husrefa bi ja doveo na neko mjesto sa Slavisom koji pokrivaju ovi boardovi lodrovi a na trenersko nikako.
kako je igrala njegova Sloboda?
jesmo je dobili ijednom?
jel se teško nosila s jačim timovima lige???
:kafa:
Dok je bilo Azmira mogao je, poslije Azmira nestao je i on. Ocito je da ima par vas koji po zadatku pisete ili su licni interesi u pitanju. Nek se ti vas hrane od Sarajeva, samo ih branite grobari kluba.
Sta je Husref osvojio sa Slobodom usput da te pitam? Vraca se treci put i sad ce biti bolje? Nece isto zavrsiti?

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 25 avg 2017, 15:21

RichmanBiH je napisao/la:Ma ovi likovi sto lupaju nit prate Sarajevo, a ligu pogotovo.
Eto ti znas i pratis sve. Ebes nase trenere vojnik kluba sve poltroni, ulizice, liziguzice i podvojene licnosti. Ebali bi se za paru svi do jednog. Uscuplic bravo plodove od Kodrinog rada pio i lumpovao sa pojedinim nazovi igracima. Hurtic surovao sa upravom da Benku otjeraju , poltron uprave. Cala na sve pristao samo da vodi klub i propao. Propuh isto tako uvlacio se u guzicu upravi. KOJA JE ULIZICA SLJEDECA.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 25 avg 2017, 15:23

uNbx je napisao/la:Još da dodam, Zip i ostali koji pokušavaju predstavit Husrefa kao jednog papka i sirovinu đilkoša iz šume, stidite se. Jest, on zna samo yebavat majke i mrtve. Fuj, kakve ste vi ljige ovog društva. U ekstrem idete i vi što drkate na Husa i vi što ga pljujete. Na civiliziran način izneseš stav da Husref nije kvalitetan trener ili da nije dovoljno dobra opcija za ekipu zbog toga i toga a ne tako pisat o čovjeku i trpat ga među 'vojnike' kao što je Dženo, Repuh, Zijo itd. Husref je legenda kluba. Igračka, a Boga mi i trenerska jer smo najdalje dosad stigli sa njim. To je na sonu, a ostalo je naprđivanje.

Zaboravih na edit skroz. @Hilmaga, spoji postove ako smeta ovako, i da te ovom prilikom maksuz poselamim, nisam te dugo vidio. :D Esi živ?
Gdje sam ja to vrijedjao Husrefa?
Rekao sam da covjek yebe od do igracima, i to je istina. Zar je to neko vrijedjanje?

Husref je legenda i hvala mu za sve, al kazem da ja nisam za njega.
Imam svoje razloge, a jedan od njih je i taj sto psuje.. To nas nece unaprijediti sigurno.

Mislim da bi trebali pojedini da prestanu izvrtavati rijeci.

tamburica
Kontakt:

Post Postao/la tamburica » 25 avg 2017, 15:28

To Husrefe samo im ebi sve od do zasluzili su mamicu im njihovu

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 25 avg 2017, 15:31

tamburica je napisao/la:To Husrefe samo im ebi sve od do zasluzili su mamicu im njihovu
:thumbup:
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 avg 2017, 15:31

Stanje redovno na temi! :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

budzak
Kontakt:

Post Postao/la budzak » 25 avg 2017, 15:32

Ovo je sve fasada na truhloj kuci... lijepo je Repuh govorio poslije svake tekme, neka vlasnik kaze koje su ambicije i ocekivanja kluba pa cemo ici dalje. Vlasnik suti, nas kupuju Musemicem..koji je svima nama drag i nemamo nista protiv njega..al ne pravi se pita od g***.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 25 avg 2017, 15:33

Husref , unazadio FK Mladost 2 god , sve sto su ljudi lagano radili 2 god on je to unistio i vidio da nema psovki jer kod Musije ne prolazi onda se spakovao i otisao . Koliko je imao ponuda da nekog preuzme ? Simin Han , Podrinje ta dva kluba i nas :D

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 25 avg 2017, 15:33

joker90 je napisao/la:Stanje redovno na temi! :lol:
Nije. Evo ja se recimo slazem sa svim sto je @Zip napisao :kafa:

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 25 avg 2017, 15:35

belosevic28 je napisao/la:Yebo me babo ako richman nije onaj Husov sin, poluparaplegicar koji je btw golman mladjih kategorija... Pa opra bolan s Husrefom. Svaka Husu cast, ali vrtimo se u krug. Doci ce Hus, ne treba da pjenis bezze, jer svaki moderan trener se ne uklapa u viziju kockonja koji vode klub.
i ja nesto slicno mislim

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 25 avg 2017, 15:36

Evander je napisao/la:
Kad je objektivno u pravu, naravno da ću se složiti sa njim. Identično gledamo na ovo. Nema mjesta sujeti. :kafa:
Samo Saraj'vo.

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 25 avg 2017, 15:37

HeraklitMracni je napisao/la:Husref , unazadio FK Mladost 2 god , sve sto su ljudi lagano radili 2 god on je to unistio i vidio da nema psovki jer kod Musije ne prolazi onda se spakovao i otisao . Koliko je imao ponuda da nekog preuzme ? Simin Han , Podrinje ta dva kluba i nas :D
uradio je odlicne stvari sa slobodom kad je imao malo bolje igrace a neki od njih su kod nas

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 25 avg 2017, 15:38

Pa onda, daj nam 15 juniora koji ce usvojiti taj sistem rada. Sa ovim hadaljima sigurno necemo do trofeja. Znaci, sta gubimo? Iz lige necemo ispasti sigurno.
Mozemo samo dobiti da za godinu, dvije, tri konacno izgledamo kao prava ekipa.
Meni se od ovog amatrskom izbij-nabij fudbala povraca.
+1000000000
Sastavit ekipu od mladića i dovest im trenera koji će ih odgojit k'o sportiste i profesionalce. Znaš kad bi Cimirot dogur'o do PAOKa da ga je trenirao Repuh il Hurtić? Kad je Željo izbacio ijednog igrača vani izuzev za vrijeme Osima i Odovića? A budimo realni, Osim i Odović su dobri treneri za ovu ligu.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 avg 2017, 15:38

Evander je napisao/la:
Ima ta promjena, ali sve ostalo ide opet u krug. Podržite Husrefa, podržite ekipu, pljujte kasnije. Sve će to sad ponovo.. :zviz:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”