Siroki razmontirao u pola TZ , Radnik u kupu ocitao mu lekciju iz taktike al aj ...BTX je napisao/la:uradio je odlicne stvari sa slobodom kad je imao malo bolje igrace a neki od njih su kod nasHeraklitMracni je napisao/la:Husref , unazadio FK Mladost 2 god , sve sto su ljudi lagano radili 2 god on je to unistio i vidio da nema psovki jer kod Musije ne prolazi onda se spakovao i otisao . Koliko je imao ponuda da nekog preuzme ? Simin Han , Podrinje ta dva kluba i nas
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
@Zip
Znam ja dobro šta je implikacija i upakovani flejm. Od tog osip dobijam. U svakom slučaju, između ove dvojice, biram čovjeka koji nema red, rad i disciplinu nego yebe rod i porod, a ne žalim za stručnjakom kojem je apsolutno jedina referenca što je Švabo. Prolazilo je takvih kroz ovu ligu, a i kroz voljeni nam klub. Ja da se pitam, ne bi bio ni Husref, ni Švabo.
Znam ja dobro šta je implikacija i upakovani flejm. Od tog osip dobijam. U svakom slučaju, između ove dvojice, biram čovjeka koji nema red, rad i disciplinu nego yebe rod i porod, a ne žalim za stručnjakom kojem je apsolutno jedina referenca što je Švabo. Prolazilo je takvih kroz ovu ligu, a i kroz voljeni nam klub. Ja da se pitam, ne bi bio ni Husref, ni Švabo.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Zadovoljan sa bilo kojim od ove dvojice. Volio bih više da bude Brdarić, jer će i Husrefov vakat doći ponovo.
Kako god, povedi nas.
Kako god, povedi nas.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Srcan sto jest jest
-
RichmanBiH
- Kontakt:
Ma samo jarniji, jesici I slicni njima. Iz nemacku jaro, dronove vozi hahahaha majko draga. 
UPRAVA NAPOLJE!
Koga ba ti nazivaš paraplegičarem?belosevic28 je napisao/la:Yebo me babo ako richman nije onaj Husov sin, poluparaplegicar koji je btw golman mladjih kategorija... Pa opra bolan s Husrefom. Svaka Husu cast, ali vrtimo se u krug. Doci ce Hus, ne treba da pjenis bezze, jer svaki moderan trener se ne uklapa u viziju kockonja koji vode klub.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Pa sina njegovog , lijepo je objasnioSteph je napisao/la:Koga ba ti nazivaš paraplegičarem?belosevic28 je napisao/la:Yebo me babo ako richman nije onaj Husov sin, poluparaplegicar koji je btw golman mladjih kategorija... Pa opra bolan s Husrefom. Svaka Husu cast, ali vrtimo se u krug. Doci ce Hus, ne treba da pjenis bezze, jer svaki moderan trener se ne uklapa u viziju kockonja koji vode klub.
Super, valjda skupi muda da ga tako nazove i van foruma npr.
-
RichmanBiH
- Kontakt:
Ma kad nemaa kontra argumente najlakse nazvat nekog familijom od nekoga. Mosa ganola.
UPRAVA NAPOLJE!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ovako se isto pisalo kad je Husref otjeran, a dosao Jarni. Sta ce Husref, Jarnija trenirali najbolji svjetski treneri, igrao za najveci klub na svijetu. Pa kad je potpisao onaj amater, lijevi bek, ako neko zna prepoznati beka onda je to Jarni, 100 % pojacanje.AlfredNobel je napisao/la:Normalno da može uvidjeti stanje kroz jednu/dvije tekme. Pa ja vidim kakvo je stanje, a ne on koji je fudbalski obrazovan. Hajde da je greška Ivetića plod dekocentracije, ali i to je smiješno jer je tekma tek počela, ali da smo kasnije odigrali dobro, pa bi čovjek rekao ajde greške se svima dešavaju. A ne, mi jedva šansu napravili. I čovjek zaključio da ne znaju osnovne elemente i segmente igre, da ne znaju kretnju, kriminalan razmak između redova, a da ne govorim kako je sve na ho-ruk.
Zamisli jbt dovedeš čovjeka iz Njemačke da gleda mrtvog Hebiba, Almira, Sarića, Novakovića, Kuzmanovića, Ahmeta (iako je bio dobar na derbiju). Ja mislim je padao u šokove, polijevao ga vodom Avdić.
A to za pomoćnike, to je svugdje u svijetu normalno, ali mi smo 20 godina iza Evrope i modernog fudbala. Pa u svim velikim klubovima, trener ima baš ekipu pomoćnika oko sebe. Npr. pošto pratim za Barcu, Valverde ima šest/sedam pomoćnika + psiholog klupski. Šta je tu čudno? Ali, opet kažem, mi smo brat bratu 20 godina iza Evrope.
Husref Musemic je doktor za sve te ublehe, najbolji trener u ligi i kamo srece da se nije poletilo i trazili ti stranci, da nije otjeran, sad bi nam bilo daleko bolje. Ali hvala Bogu pa majstor voli Sarajevo vise od sebe, pa je spreman opet sjesti na klupu. Na njegovom mjestu bi malo ko to uradio.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Sve to sto pricate je OK sta ce nam svabo i td , al kako mozete tvrditi da je Husref najbolji trener u ligi , kako samo lazete sebe ? Po kojem osnovu je najbolji ??' Navedite sto je najbolji jer ne kontam .... Mozda mislite za Sarajevo najbolji od domaci trenera a da je najbolji u ligi pa to je smijesno ...
Da se razumijemo, Hus uopšte nije neka pljačka, nego mi nismo navikli na bolje pa kontamo da je mag. Plus što je izgubio onu srčanost koju je imao recimo 2007-e.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ko je bolji ?HeraklitMracni je napisao/la:Sve to sto pricate je OK sta ce nam svabo i td , al kako mozete tvrditi da je Husref najbolji trener u ligi , kako samo lazete sebe ? Po kojem osnovu je najbolji ??' Navedite sto je najbolji jer ne kontam .... Mozda mislite za Sarajevo najbolji od domaci trenera a da je najbolji u ligi pa to je smijesno ...
Sarajevo i Liverpool
Upravo. Ako gledamo samo trofeje, najbolji trener u historiji lige je morž Osim bez konkurencije. Zatim slijede Husref i Dženo, sa tri odnosno dva osvojena trofeja.HeraklitMracni je napisao/la:Sve to sto pricate je OK sta ce nam svabo i td , al kako mozete tvrditi da je Husref najbolji trener u ligi , kako samo lazete sebe ? Po kojem osnovu je najbolji ??' Navedite sto je najbolji jer ne kontam .... Mozda mislite za Sarajevo najbolji od domaci trenera a da je najbolji u ligi pa to je smijesno ...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- Evolution87
- Kontakt:
Moje misljenje je da se je Brdaricem moglo dobiti puno vise nego Husrefom. Husrefa smo gledali 3 puta dosad na klupi i tacno znamo sta mozemo da ocekujem od njega i to je sasvim dovoljno za ovu ligu. Eh sad Brdaric, mlad trener, skolovan, iskustva tu i tamo ima, uveo bi novi sistem i mozda to ne bi odma donijelo plodove njegovog rada, ali s obzirom da je ova sezona vec propala, mozda bi u sljedecu sezonu usli kao normalan klub.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ma evo i da je dobar lik, znaš da to kod nas ne može proć. Mislim na to da se halali ova sezona a sljedeću da krenemo kako Bog zapovijeda. Tako su i za Kodru govorili, pa su svi jedva dočekali njegov otkaz, tako bi bilo i sa ovim i sa bilo kojim trenerom. Ne možeš ovdje ljudima dokazat da ne može ništa preko noći. O strpljenju da i ne govorim. Već se i malom Hadžiću majka spominje na tribini. O čemu dalje da pričamo?Evolution87 je napisao/la:Moje misljenje je da se je Brdaricem moglo dobiti puno vise nego Husrefom. Husrefa smo gledali 3 puta dosad na klupi i tacno znamo sta mozemo da ocekujem od njega i to je sasvim dovoljno za ovu ligu. Eh sad Brdaric, mlad trener, skolovan, iskustva tu i tamo ima, uveo bi novi sistem i mozda to ne bi odma donijelo plodove njegovog rada, ali s obzirom da je ova sezona vec propala, mozda bi u sljedecu sezonu usli kao normalan klub.
Zadnja izmjena: uNbx, dana/u 25 avg 2017, 16:55, ukupno mijenjano 1 put.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Recite to Husrefu i ovom Švabi u lice, ako ste mudonje! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Budala je svako ko misli da ova ekipa moze izboriti evropu preko lige, tj. docepati se cetvrtog mjesta (racunat cu da ce neka ekipa iz top3 uzeti kup).
Ova ekipa će za vikend, vjerovatno imati 4 poraza od 6 utakmica, a da nismo u zadnjim minutama protiv Mladosti otkinuli bod, skor bi bio 5 poraza od 6 utakmica - STRASNO.
Ova ekipa sa ovim ljudima koji vode klub se ne moze izvuc, pa ko god bio na klupi. Sumnjam da cemo izboriti i LZP, dosta vece su sanse da ostanemo tu gdje jesmo.
Ova ekipa će za vikend, vjerovatno imati 4 poraza od 6 utakmica, a da nismo u zadnjim minutama protiv Mladosti otkinuli bod, skor bi bio 5 poraza od 6 utakmica - STRASNO.
Ova ekipa sa ovim ljudima koji vode klub se ne moze izvuc, pa ko god bio na klupi. Sumnjam da cemo izboriti i LZP, dosta vece su sanse da ostanemo tu gdje jesmo.
-
belosevic28
- Kontakt:
Ocito nisi shvatio poentu posta, lik onanise na svaki pomen Husa na temi... OK, Husref je legenda i kluba i grada, ali s njim se vrtimo u krug. Svak ima pravo na svoje misljanje ali richman pretjeruje u pljuvanju svega sto je kontra Husrefa. A o malom golmanu, ako si gledao bar jednu utakmicu na kojoj je isti branio, ne moramo ti ''otvarati oci'' ni je ni bilo ko, sve si sam mogao vidjeti...Steph je napisao/la:Koga ba ti nazivaš paraplegičarem?belosevic28 je napisao/la:Yebo me babo ako richman nije onaj Husov sin, poluparaplegicar koji je btw golman mladjih kategorija... Pa opra bolan s Husrefom. Svaka Husu cast, ali vrtimo se u krug. Doci ce Hus, ne treba da pjenis bezze, jer svaki moderan trener se ne uklapa u viziju kockonja koji vode klub.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ništa to ne mora značit. Željo je u sezoni 15/16 imao u prvih 7 kola 8 bodova, upisali dva poraza na startu sezone, pa su kasnije stigli našu prednost od +9, jedno vrijeme bili prvi na tabeli i onda opet pali u zadnjih 4-5 kola. Ova liga je takva da te tri pobjede u nizu lansiraju na vrh, jer niko se ne izdvaja. U prvih 5 kola niko nije neporažen, niko ne igra ekstremno dobro, nema sigurnih pobjeda nikom i nigdje.SiouxLukavac je napisao/la:Budala je svako ko misli da ova ekipa moze izboriti evropu preko lige, tj. docepati se cetvrtog mjesta (racunat cu da ce neka ekipa iz top3 uzeti kup).
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.