FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la tony-mortale » 28 avg 2010, 21:01

Romariooo je napisao/la:Nama je bitno da smo najbolji tim svijeta, Ibru mozemo i dzaba dati i nece se osjetiti posebno
dobro, super,
al ti očito nit navijaš za barselonu nit je voliš već samo voliš trofeje i da se hvališ kako si "navijač" najboljeg tima na svijetu(ko im je tu titulu dodjelio i gdje i kad se dodjeluje, i ima li prenos dodjele na tv, da drugi put pogledam).
čuj nije te briga što nemate za plate igračima i što vam je transfer politika u zadnjih par godina među gorim u evropi, čigrinski flop izgubili 15 m, na ibri izgubili etoa i još para, desnog beka platili 45 m, al šta to tebe briga vi ste mes qe club i sl pizdarije i glavni si u razredu sa mesijevim dresom(naravno sa pijace)
izvinjavam se normalnim navijačima barse, naravno da vas ima, al nemožete doći do izražaja
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 28 avg 2010, 21:03

Kad sam cuo od ovog tipa Pedro bolji od Pata znao sam s kim imam posla. Odlicni su navijaci Barce simpatisem i ovaj tim al nadju se izuzetci ovako koji vole glumit pametne i provocirati. 40 miliona garant ce biti odsteta.

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 28 avg 2010, 21:04

stvarno je barca promasila sa ovih nekoliko pojacanja sto jest jest,ko sto ovaj rece dali smo dzaba eto-a,sad fakticki dajemo i ibrahimovica,a za isusa ne treba ni pricati :evil:
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 28 avg 2010, 21:07

E mortale,bezveze napadas covjeka,a jos i hrpu gluposti napises,bez uvrede.Nit je Barca izgubila 15 mil na Chigri,nit je platila desnog beka 45 mil,otkud ti to samo ne znam !?

I naravno,MES QUE UN CLUB,normalno da je to Barca.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 28 avg 2010, 21:08

losmi je napisao/la:
tony-mortale je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:U Milanu nemaju sta skuhati, a hoce Ibru da dovode, kako cete ga platiti ne kontam, nismo ni mi ludi da vam ga damo za 30 milioncica samo, vidjecemo kakav je dogovor, svasta se prica, ko zna sta ce biti od svega toga
čitam da se radio o 25 miliončića a ne čak ni o 30,
meni je barsa simpatičan klub i ne pada mi na pamet da je vrijeđam, ali čovječe ti pričaš o bogatstvu kluba a barsa digla kredit za plate igračima, ne znam da li ima još koji slučaj u velikim klubovima da se uradilo slično.
a zapravo ste sad samo poklonili etoa interu, a zlatana milanu i još izgubili 10-15 miliona, e to se zove poslovanje
svaka čast
xxaxaxaxxaxaa.Samo me zanima de si to procitao,evo ako mislis da je ibra vec milanov dokaz da nije :http://www.transfermarkt.de/de/fc-barce ... n_131.html
a kao drugo:ibra sto posto nece otici za 25-30 miliona, milan je nudio 40 miliona a barca je trazila vise (oko 65-70)i sad se tu valjda pregovara !!!znaci nije ibra odpadak da se prodaje za 25 miliona, to sto se nije snasao u barci neumanjuje njegove igracke sposobnosti!!!!!!!!!!!!!

pa nije jos na transfer marktu promjenjeno to se uradi tek drugi dan nakon potpisa !!!!na svim sajtovima milana je objavljeno SLUZBENO:IBRAHIMOVIC JE IGRAC MILANA
-RIVALDO-

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 28 avg 2010, 21:10

nidjo_barca je napisao/la:E mortale,bezveze napadas covjeka,a jos i hrpu gluposti napises,bez uvrede.Nit je Barca izgubila 15 mil na Chigri,nit je platila desnog beka 45 mil,otkud ti to samo ne znam !?

pa dobro koliko je platila čigrinskog i koliko mu dala za plate, a za koliko su ga prodali?
koliko je plaćen alveš iz sevilje?
ozbiljno pitam, jer to mi je danas jaran koji je upravo vaš kolega navijač barse rekao, i kaže da vam nije extra omladinske škole bili bi gori od reala što se tiče transfera, e sad ako je on slagao(a ne vjerujem jer momak je lud i za barsom i fudbalom i prati sva moguća zbivanja

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 28 avg 2010, 21:11

-RIVALDO-

omgmessi
Kontakt:

Post Postao/la omgmessi » 28 avg 2010, 21:11

tony-mortale je napisao/la:dobro, super,
al ti očito nit navijaš za barselonu nit je voliš već samo voliš trofeje i da se hvališ kako si "navijač" najboljeg tima na svijetu(ko im je tu titulu dodjelio i gdje i kad se dodjeluje, i ima li prenos dodjele na tv, da drugi put pogledam).
čuj nije te briga što nemate za plate igračima i što vam je transfer politika u zadnjih par godina među gorim u evropi, čigrinski flop izgubili 15 m, na ibri izgubili etoa i još para, desnog beka platili 45 m, al šta to tebe briga vi ste mes qe club i sl pizdarije i glavni si u razredu sa mesijevim dresom(naravno sa pijace)
izvinjavam se normalnim navijačima barse, naravno da vas ima, al nemožete doći do izražaja
Kojeg tačno desnog beka smo mi platili 45mio? Trenutno imamo u ekipi samo jednog i to je Alves, koji je bio 29 mio eur + 6 mio eur. Na Čigri smo izgubili 10 mio(plačen 25, prodan za 15), a za Ibru još nije izašla službena brojka zato ne laprdaj o politiki.

Službeno je Ibra igrač Milana i sutra leti iz Barce za Milan gdje če se predstaviti navijačima, ali još nema službene brojke, ima puno špekulacija. Jedino što je jasno da je za Milan podpisao na 4 godine za 8mio godišnje.

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 28 avg 2010, 21:14

nidjo_barca je napisao/la:E mortale,bezveze napadas covjeka,a jos i hrpu gluposti napises,bez uvrede.Nit je Barca izgubila 15 mil na Chigri,nit je platila desnog beka 45 mil,otkud ti to samo ne znam !?

pa dobro koliko je platila čigrinskog i koliko mu dala za plate, a za koliko su ga prodali?
ozbiljno pitam, jer to mi je danas jaran koji je upravo vaš kolega navijač barse rekao, i kaže da vam nije extra omladinske škole bili bi gori od reala što se tiče transfera, e sad ako je on slagao(a ne vjerujem jer momak je lud i za barsom i fudbalom i prati sva moguća zbivanja
Hvala Bogu na La Masii.

Chingrinsky je placen 25,prodat za 15.Haj to,al Alves je placen 32 mil,nikakvih 45.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 28 avg 2010, 21:18

Romariooo je napisao/la:Nama je bitno da smo najbolji tim svijeta, Ibru mozemo i dzaba dati i nece se osjetiti posebno
dobro, super,

Nemas pojma decko sta je fudbal, idi bavi se knjigovodstvom. U fudbalu je bitno biti najbolji, a kad profulas transfer neki , ako i dalje igras dobro, onda nije problem, jer velike pare se zaradjuju. Mi smo toliko dobri i mocni da i veliki igraci kao Ibra nemaju mjesta, i mozemo ih i dzaba dati nekome. I ako izgubimo na njemu 50 miliona nije belaj, dobili smo nekoliko sjajnih igraca iz svog podmlatka, zaboli nas.

Gubili smo desetine miliona na transferima, ali smo dobili igrace koji bi vrijedili na stotine miliona, tako je to negdje gubis, negdje dobijes, igraci koji su dolazili nisu se mogli snaci izmedju ostalog i zbog forsiranja igraca iz La Masije, po meni je to dobra politika, a vi mislite sto hocete
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 28 avg 2010, 21:18

Je li se ostaje na ovome ili ce se dovesti neki napadac. Ja licno mislim da bi bilo dobro dovesti jos jednog napadaca, no bit ce tesko kraj prelaznog roka, tesko naci zamjenu klubu koji pusta svog igraca itd itd.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 28 avg 2010, 21:21

Zlatan Ibrahimović novi je igrač Milana! Švedski reprezentativac preselit će u redove rossonera nakon što je poslije tri dana pregovora sa Barcelonom dopredsjednik Milana Adriano Galliani dogovorio transfer.

Prema navodima portala Milannews.it koji je prenosio razvoj predovora, Ibrahimović je večeras stavio potpis na ugovor s Milanom, a cijelu stvar službenom će objaviti predsjednik Berlusconi koji je već privatnim avionom stigao u Milanello.

Radi se o jednogodišnjoj posudbi nakon koje Milan ima obvezu otkupiti Zlatanov ugovor za 25 milijuna eura, a Ibrahimović se tako obvezao na četverogodišnju vjernost Milanu. Detalji Ibrine zarade naravno nisu službeni, no procjenjuje se da će Šveđanin po sezoni dobivati između 8,5 i 9 milijuna eura.

Kazu da je to to.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 28 avg 2010, 21:22

nidjo_barca je napisao/la:

Hvala Bogu na La Masii.

Chingrinsky je placen 25,prodat za 15.Haj to,al Alves je placen 32 mil,nikakvih 45.
ok to je onda isto što sam i ja rekao jer ti nisi računa plate, valjda znaš da oni ne igraju za kikiriki,
a romario pošto nije napisao nikad ništa pametno lagano na ignore kao i većina onih sa arsenalove teme :roll:

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 28 avg 2010, 21:22

amerosm je napisao/la:Je li se ostaje na ovome ili ce se dovesti neki napadac. Ja licno mislim da bi bilo dobro dovesti jos jednog napadaca, no bit ce tesko kraj prelaznog roka, tesko naci zamjenu klubu koji pusta svog igraca itd itd.
Ne vjerujem da ce se ista dovoditi vise.Mislim,ima tu Villa u napadu,a kao zamjena ima Bojan.Smatram da ce polako sve vise i vise Bojan igrati,da ce se forsirati,mozda kroz 2-3 godine bude glavni napadac,ko zna.

Blaugrana

Mes Que Un Club

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 28 avg 2010, 21:24

vjerovatno cemo dovesti nekoga, najvjerovatnije nekog malo korpulentnijeg napadaca kad zatreba, pa ako bude od njega sta dobro i jest, a i ovako imamo stasan napad. Kako bi samo bilo super kad bi Dzeku kako doveli, ali to je nemoguce vjerovatno.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 28 avg 2010, 21:27

cisto sumnjam da ce koga dovesti, vjerovatno je pep zadovoljan sa napadacima kojim raspolaze(villa, messi, pedro, bojan) mislim takav mi utisak ostavlja a moje misljenje da bi jos jedan napadac bio dobra odluka, sad planirajul dovesti koga iz barce athletic ili ostat pri ovome ne znam..ja se nadam dzeksonu :D

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 28 avg 2010, 21:28

Sta mislite o Fernandu Llorenteu da njega dovedemo. Po meni odlican igrac, podjeca na Ibru, a ne bi puno kostao.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

omgmessi
Kontakt:

Post Postao/la omgmessi » 28 avg 2010, 21:30

Bit če teško za ova tri dana dovesti zamjenu, ali nikad se nezna. Po meni bi bilo sjajno da uzmemo starijeg igrača koji bi bio back-up ala Kanoute ili Guiza. Ali opet ima i u La Masiji kvalitete za prvu ekipu, Soriano je dobar golgeter i Nolito odlično krilo (danas je ubijao braniče Celte po ljevoj strani), Opet treča mogučnost je da bi uzeli Robinha na loan, potez bi bio dobar ali neče ga ni Pep ni igrači.

Sam mislim da smo najbliži tome da čemo ove sezone imati u prvoj ekipi 19 igrača, kojoj če se dodavati igrači iz B ekipe (Fontas, Muniesa, Dos Santos, Thiago, Soriano).

F. Llorente bi bio odličan ali preskup. Bilbao za njega traži oko 30mio odštete, što je previše za peti izbor u napadu.

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 28 avg 2010, 21:33

pa ja bih radije ostavio ibrahimovica da mi sjedi na klupi nego ga "poklonio"za 25 mil milanu :evil: a jbg ne pitam se ja,ja ga ne bi ni dovodio al sta je tu je...........
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 28 avg 2010, 21:39

Evo da se ja oglasim
sumnjivo mi je to da ce ibra otici na pozajmicu kad je gallianu odbacio tu mogucnost!A i glupo je da ga damo na pozajmicu pa posle da ga prodamo za 25 miliona kad smo ga mi platili 45+etoo,bolje bi bilo da milan uplati 40 miliona i da ide!i verovatno ce od tih para sledece sezone biti doveden fabregas :D
i sta ako smo se zeznuli za par igraca,kad smo doveli pique za mislim oko 15 milona a sad vredi 35,doveli messi za d sad vredi 100 miliona,stvorili xavi i iniestu za dz sad zajedno vrede 115 milona.da ne nabrajam dalje.takodje smo ove sezone extra poslovali,
-doveli adriana,iako verovatno niko od nas nije razmisljao o njemu kao o igracu koji ce se boriti za prvi tim,protiv milana nas je demantovao(oni koji su gledali znace sta pricam)
-doveli villu,o njemu nemam sta da govoris sve se zna :D
-doveli mascherana-o njemu se prica da je gori od toure,da se nece uklopiti da nije za barcu ,bla bla,bla..a ja vam mogu reci jer sam prosle sezone pratio liverpool kolko je on dobar igrac.pa videli ste liverpool protiv sity-ja kad nije on igrao,od njega je bolji samo essien al on mislim ima 29 god a masch 26.odlican je u defanzivi(bolji od busquecta)i dok xavi,iniesta,messi,villa pravi akcije i daju golove njegov zadatak je da stoji na sredini i pazi da neko ne prodje,a kolko je dobro pojacanje za nas pokazace u ligi sampiona protiv jacih klubova!!!!!
MVP - Messi-Villa-Pedro

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.