FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nama cukojedi odlucuju ko ce biti trener!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Uzimamo glat Borca 

- ElCartel11
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Sener kao sef Akademije!skoroalen je napisao/la:A Šener Bajramović?ElCartel11 je napisao/la:Jedam opre sa Husrefom, drugi sa ovim Jozakom [emoji38]
Evo i ja cu malo, Petar Segrt jedan je od nas!
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Husref je greska. Mi sanjim necemo ni inatant uspjeh imat. Nama treba neko ko ima muda i ko nece razmisljat ko oni
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Husref je procitana knjiga.
Jednostavno smo upali u zacarani krug.
Barem bi sa Brdaricem mogli nesto ocekivati, ovako sa Husrefom unaprijed znas sta ce biti.
Sent from my E6653 using Tapatalk
Barem bi sa Brdaricem mogli nesto ocekivati, ovako sa Husrefom unaprijed znas sta ce biti.
-
- Kontakt:
Još uvijek neki misle da je do trenera.....
U cijeloj ovoj priči, trener je najmanje bitan, pa kad bi se zvao Murinjo, Gvardiola ili Ferguson.
SHVATITE!
U cijeloj ovoj priči, trener je najmanje bitan, pa kad bi se zvao Murinjo, Gvardiola ili Ferguson.
SHVATITE!
Nisu naši ljudi, mislim naši bosanci, cvijećke ima im se što šta prigovoriti ali naš najveći problem su ova trojica malezijaca.
- Evolution87
- Kontakt:
Jedan malezijac je nama problem, zna se koji.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
FK Sarajevo skuplji od tri tima učesnika grupne faze Evropa lige
BiH je bez svojih predstavnika ostala već u drugom pretkolu, a zanimljiv podatak je vezan za FK Sarajevo. Naime, Bordo tim je najskuplji u PLBiH, sa vrijednošću od 9,2 miliona eura, a interesantno da će u grupnoj fazi Evropa lige igrati čak tri tima jeftinija od Sarajeva, a to su: Ostersund (osam miliona), Zlin (osman miliona) i Skenderbeg (6,3 miliona).
Boli na qrac nije ni Dinamo prosao, bar smo u necemu slicni.
BiH je bez svojih predstavnika ostala već u drugom pretkolu, a zanimljiv podatak je vezan za FK Sarajevo. Naime, Bordo tim je najskuplji u PLBiH, sa vrijednošću od 9,2 miliona eura, a interesantno da će u grupnoj fazi Evropa lige igrati čak tri tima jeftinija od Sarajeva, a to su: Ostersund (osam miliona), Zlin (osman miliona) i Skenderbeg (6,3 miliona).

SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Jako relevantno sto onaj cirkusant nabija cijene i pravi sprdnju od nas.mensur55 je napisao/la:FK Sarajevo skuplji od tri tima učesnika grupne faze Evropa lige
Boli na qrac nije ni Dinamo prosao, bar smo u necemu slicni.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Evolution87
- Kontakt:
Odigraj, i izgleda da nam je totti nestao ko crnkic, nema mu ni traga ni glasaSabinho je napisao/la: Jako relevantno sto onaj cirkusant nabija cijene i pravi sprdnju od nas.

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
sta ces u beograduQUARESMA 18<<< je napisao/la:Husref je procitana knjiga.
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
samo je pitanje koliko razlikeSarajlijica1946 je napisao/la:Uzimamo glat Borca

Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Obavljeno. Mozda nam je brat klonuo, nije vise moqao izdrzati...Evolution87 je napisao/la:Odigraj, i izgleda da nam je totti nestao ko crnkic, nema mu ni traga ni glasaSabinho je napisao/la: Jako relevantno sto onaj cirkusant nabija cijene i pravi sprdnju od nas.Morat cemo angazovati nekog novog bordo brata ako se ne pojavi do sljedeceg vikenda, ovo kolo je svakako suspendovan.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- f0rest1946
- Kontakt:
A jesi ti naporan covjece dragi to si napisao jedno 24929x to je tvoje misljenje, ja kazem da imamo solidnu ekipu za ovu ligu i da s dobrim trenerom bi puno bolji bili to ces vidjet i kad Hus dodje, imas primjera milion gdje sa losim il solidnim igracima trener napravi nevjerovatne stvari, evo recu cu ti primjer iako je drugi sport u pitanju a to je kosarka, Bih Dusko Vujosevic bez Teletovica , Nurkica napravi vrh ekipu!SiouxLukavac je napisao/la:Još uvijek neki misle da je do trenera.....
SHVATITE!
Jasno ko dan, Husref i jeste za klub i ekipu koja je na tabeli 9-ta, bez ciljeva osim onog da ostane u ligi. Na našu žalost, a njihovu sreću našli su trenera da ostvare zadato.
Ma @Sioux je u pravu, na kraju je stvarno najmanje bitno ko je trener. Uz ovu garnituru uprave i ovim rosterom, a prelazni rok je pri kraju, mi bismo Papeta potrošili brzo. U nekim boljim vremenima je i Dženan Uščuplić uzeo dva trofeja i igrao play-off EL.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- escobarpablo
- Kontakt:
Samer Naser!
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
@škoro
Mah, moj dobri burazeru, upravo su to najgora vremena, ovo je sad samo ambis toga svega i 'plaćaj ku.r.če slatke zalogaje' scenario.
Mah, moj dobri burazeru, upravo su to najgora vremena, ovo je sad samo ambis toga svega i 'plaćaj ku.r.če slatke zalogaje' scenario.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ma ovo je fakat vise smijesno,postali smo predmet sprdnje. Pa sedmicu dana mi smo bez trenera,informacija iz kluba apsolutno nikakvih nema izuzev nekakvih medijskih i insajderskin spekulacija. Brdaric,Musemic,lazni Pape ovo,Ilijevski ono,zapelo kod Sabrine,ceka se odobrenje cukojeda...
Kakva smo komedija postali ne bi me iznenadilo ako Zijo uzme bod u Banja Luci da i njega imenuju za trenera.
Jedno je sigurno,a to je da na sve drugo licimo osim na fudbalski klub i da se sa ovakvim stanjem u i oko kluba ne moze ne smije biti zadovoljno. Cini mi se da je vecina zaboravila na rijeci kao sto su: navijacko nezadovoljstvo,tjeranje uhljupa,protesti ispred kluba itd.?
Kakva smo komedija postali ne bi me iznenadilo ako Zijo uzme bod u Banja Luci da i njega imenuju za trenera.
Jedno je sigurno,a to je da na sve drugo licimo osim na fudbalski klub i da se sa ovakvim stanjem u i oko kluba ne moze ne smije biti zadovoljno. Cini mi se da je vecina zaboravila na rijeci kao sto su: navijacko nezadovoljstvo,tjeranje uhljupa,protesti ispred kluba itd.?
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bordobijeli, Google Adsense [Bot], SamoDaKazeem i 46 gostiju.