Tek si registrovan a vec unosis nemir na temi, priznaj da bi volio sutra da izgubimo.Zonfas je napisao/la:Adzem pokusava biti Osim na ovim presicama, sto mu ovo treba? Ofira se samo strucnjak u pokusaju.![]()
Sutra ocekujem igru kao do sad, a to je faul, aut, nabij, izbij, 1:0, pres vidim napredak u igri.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- Zeljeznicar -
- kyrieirving
- Kontakt:
Braco sutra budite glasni i povedite koga sa sobom uhar je.Svaki glas je bitan!!Ova utakmica je jako bitna da idemo na mirnu pauzu a usput siroki nam je jedan od konkurenata za titulu pa bi bilo dobro da im pobjegnemo na 6 bodova.Sirokom je otiso centarfor na toj poziciji imaju edia basu mozda ga se sjecate lik je kod nas grijo klupu znaci kvalitet 0 bodova.Vjerovatno ce uefa odlucit za par dana dal ce suspendovat bilino polje tako da bi se moglo jos radit na grbavici sto bi dodatno poboljsalo atmosferu.Zato braco svi sutra u bazu!
Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
Svi smo mi aldin
Prije svega ja ovdje ne vidim da ima 15% navijaci. Cijela prica je o tribini, reprezentaciji, supljim pricama a o terenu niko ne pise. Valjda navijaca treba da zanima igra, kvalitet ono sto privlaci ljude na tribine.Iskreno meni kao obicnom navijacu sve osim terena je nebitno. Imaju ljudi koji su zaduzeni odnosno koji su odlucili da rade na stadionu i sve sto urade alal im vera
Gledam ovo strucnjaka naseg i samim tim imam pravo da prokomentarisem kako se covjek ofira. Flasa u ruci i mahanje rukama spusti loptu 90 min. Dodje na press glumi Amara, krevelji se a nije Amaru do clanaka. Budemo li igrali kao do sad od pobjede nema nista. Siroki nije ni Vitez, a ni Sarajevo. Penala sigurno nece biti, ako se nije nista poradilo na igri onda opet nosim apaurin na utakmicu

Prije svega ja ovdje ne vidim da ima 15% navijaci. Cijela prica je o tribini, reprezentaciji, supljim pricama a o terenu niko ne pise. Valjda navijaca treba da zanima igra, kvalitet ono sto privlaci ljude na tribine.Iskreno meni kao obicnom navijacu sve osim terena je nebitno. Imaju ljudi koji su zaduzeni odnosno koji su odlucili da rade na stadionu i sve sto urade alal im vera
Gledam ovo strucnjaka naseg i samim tim imam pravo da prokomentarisem kako se covjek ofira. Flasa u ruci i mahanje rukama spusti loptu 90 min. Dodje na press glumi Amara, krevelji se a nije Amaru do clanaka. Budemo li igrali kao do sad od pobjede nema nista. Siroki nije ni Vitez, a ni Sarajevo. Penala sigurno nece biti, ako se nije nista poradilo na igri onda opet nosim apaurin na utakmicu
Zadnja izmjena: Zonfas, dana/u 25 avg 2017, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
Apaurini ce nama trebat cijelu sezonu. Nije da nismo navikli jbg.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Vrijeme da se pocne pisati o titulama, igracima, pojacanjima.Ponekad mi izgleda kao da nismo fudbalski klub nego gradjevinska firma. Malo, malo prica o gradnji, gradi boli me tuki ako imas pare. Nego da mi svaka domaca utakmica vec tri godine na muku prisjedne da izadjem ko popisan, ali zamisli uzeli tri boda, pojacanje s 35 godina i Bogi veliki stoper svih stopera 
Gdje je @Virtu inspektor kad nam je najpotrebniji, strucnjak je za ove prinove forumase 
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- Sandokan87
- Kontakt:
Ahhaaha jesi sklepao rimu za parole ahahahahhaRaonffa je napisao/la:Pa u regionu su stranci Brazilci i ovi fizički moćni Afrikanci, jedino su kod nas stranci srpsko-hrvatski polovnjaci, zato nama između ostalog i jest vrhunac 2,3 pretkola, dok timovi iz regiona doguraju i do grupne faze.Doktor1921 je napisao/la:Valjo bi nam jedan crnac u ekipi da moze trcat C.zvijezda ih 4 ima u prvoj postavi.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
Faraon se izdao, on sastavlja parole.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- kyrieirving
- Kontakt:
ma torpedas ovaj stipu ga ignoreeeZeljo92 je napisao/la:Gdje je @Virtu inspektor kad nam je najpotrebniji, strucnjak je za ove prinove forumase
Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
@RokokoSandokan87 je napisao/la:Ahhaaha jesi sklepao rimu za parole ahahahahhaRaonffa je napisao/la:Pa u regionu su stranci Brazilci i ovi fizički moćni Afrikanci, jedino su kod nas stranci srpsko-hrvatski polovnjaci, zato nama između ostalog i jest vrhunac 2,3 pretkola, dok timovi iz regiona doguraju i do grupne faze.Doktor1921 je napisao/la:Valjo bi nam jedan crnac u ekipi da moze trcat C.zvijezda ih 4 ima u prvoj postavi.
Ja i @alipasino u duetu
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Doktor1921
- Kontakt:
Vidi fakat, gledaj ti njega sta je on provalio al bez zajebancije beton transparent da se napravi mozda malo da se koriguje npr. "U regionu su stranci Brazilci i mocni Afrikanci samo kod nas su stranci srpsko-hrvatski polovnjaci" extraaaSandokan87 je napisao/la:Ahhaaha jesi sklepao rimu za parole ahahahahhaRaonffa je napisao/la:Pa u regionu su stranci Brazilci i ovi fizički moćni Afrikanci, jedino su kod nas stranci srpsko-hrvatski polovnjaci, zato nama između ostalog i jest vrhunac 2,3 pretkola, dok timovi iz regiona doguraju i do grupne faze.Doktor1921 je napisao/la:Valjo bi nam jedan crnac u ekipi da moze trcat C.zvijezda ih 4 ima u prvoj postavi.
Jel ja nisam upratio ili juce nije bilo nista za odluku gdje ce igrati reprezentacija protiv belgije?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Re: RE: Re: FK Željezničar
Nije bilo, valjda Savez nije dobio odluku, al ja maloprije procitah na Avazu 7 stvari koje se trebaju napraviti do Belgije, znaci li to da smo domacini sigurno!?irfo je napisao/la:Jel ja nisam upratio ili juce nije bilo nista za odluku gdje ce igrati reprezentacija protiv belgije?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Bakovic je prije par dana gostovao na N1 i rekao da se izmeđuostalog treba popraviti:
- reflektori da budu jaci
- teren sanirati
- unaprediti ulove za gostujuce navijace
- svlacionice srediti
- prostor za medije srediti
- ostale unutrasnje prostorije dotjerati
- parking srediti
Ima dosta posla i kosta dosta, ali savez + uefa ce nam pomoci.
- reflektori da budu jaci
- teren sanirati
- unaprediti ulove za gostujuce navijace
- svlacionice srediti
- prostor za medije srediti
- ostale unutrasnje prostorije dotjerati
- parking srediti
Ima dosta posla i kosta dosta, ali savez + uefa ce nam pomoci.
- Zeljeznicar -
Citam vlada KS ove godine ulozila 16 miliona u odrzavanje na bjelasnici, mogli su i nas pogurat sa milion-dva 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
A realno totalno nebitne stvari pred današnju tekmu, upravu je Aldin, više se diskutuje o sporednim stvarima nego o samom terenu
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
A teren smo davno apsolviraliRokoko87 je napisao/la:A realno totalno nebitne stvari pred današnju tekmu, upravu je Aldin, više se diskutuje o sporednim stvarima nego o samom terenu
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Re: RE: Re: FK Željezničar
Sigurno smo domaćini ako UEFA odbije žalbu na suspenziju Bilinog Polja.anonimni je napisao/la:Nije bilo, valjda Savez nije dobio odluku, al ja maloprije procitah na Avazu 7 stvari koje se trebaju napraviti do Belgije, znaci li to da smo domacini sigurno!?irfo je napisao/la:Jel ja nisam upratio ili juce nije bilo nista za odluku gdje ce igrati reprezentacija protiv belgije?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Bolje ovako, pocela su se krvna zrnca brojati i to bukvalno.Rokoko87 je napisao/la:A realno totalno nebitne stvari pred današnju tekmu, upravu je Aldin, više se diskutuje o sporednim stvarima nego o samom terenu
Danas, ko zna kako ce se stvari odvijati i sve je moguce glede rezultata. To je jedna stvar koja mi se svidja, nesto slično kao sastav, nepredvidivo do maximuma.
Uglavnom, nadam se pobijedi koja bi nas ucvrstila na vrhu. Sretno plavi.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.