Baš gluposti pišeš iz posta u post, samo da bi pisao. Ništa ne kažeš, a nabirikaš tih riječi koje zajedno čine besmislicu.josipmusa je napisao/la:Bravo roki, to je to, MIrza je došao u klub što je super reklama ali ispade da je on jedini, a nije, daleko od toga. Pojedini ovde su gori ad Azmirovih s a potenciranjem nekih stvari. NJima vjerovanto ni gospodin Behram ne valja jer voli malog DInu a uradio je vise za Velež nego ce oni svi skupa za 4 zivota. Ja sam naveo samo ono sto se zvanicno u klubu ističe i ima ljudi kao sto s e moze vidjeti i koji vole ostati anonimniPOmazu ljudi klubu, ne promoviraju sebe. ALi malecki su pojedini da ukapiraju neke stvari ( ovo je nevezano za mirzu )
Napisao bih jos hiljadu stvari ali necu, skrenuo sam samo alemu da je bezveze istakao te 2 karte jer Velež je bio i bit ce radnicki klub i evo lista obicnih ljudi prijatelja Veleža, a to sto pojedine gluperde ne kapiraju svojim malim mozgom nista je njihov problem ( ovo se ne odnosi na alema )
Nego, da ti ja nešto kažem, u redu će sve biti: nisu ti uzeli igrača u Velež/ brat ili prijatelj ti nema mjesta u Veležu, je.biga život je takav, pomiri se s tim. Guraj dalje.