FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
ma ima tu i hleb a vidim i caceres se vratio... sta li je pep amislio vidjet cemo narednih dana! a ako sad ne poslujemo sigruno cemo u januaru, mozda i on sam zeli vidjet kako ce funkcionisati ova ekipa bez ibre a onda u januaru dovesti nekoga ukoliko zafali...
Evo službena potvrda na milannews.it
Znači loan na godinu dana pa onda ga odkupe za 24mio eur. Slab posao su napravili Rosell i društvo, al ako možemo nešto pozitivno izvuči iz ovog, riješili smo se njegove velike plate od 12mio i neče biti više Raiole i njegovih glupih komentara koji uzdižu tenzije.21:32 - Here's the official press release: The A. C. AC Milan announces that it has acquired from F.C. Barcelona footballer Zlatan Ibrahimovic, on loan with the right of free option to be exercised at the end of the season 2010-2011 to 24 million euros. The Swedish champion will support a medical on Monday morning, after which he will sign a contract that will tie him to the Company Rossoneri for four years.
Barca B nema dobre napadace!addebisi je napisao/la:cisto sumnjam da ce koga dovesti, vjerovatno je pep zadovoljan sa napadacima kojim raspolaze(villa, messi, pedro, bojan) mislim takav mi utisak ostavlja a moje misljenje da bi jos jedan napadac bio dobra odluka, sad planirajul dovesti koga iz barce athletic ili ostat pri ovome ne znam..ja se nadam dzeksonu
MVP - Messi-Villa-Pedro
Sad odgovori na moje pitanje koliko utakmice Barce B si ti pogledo, kad si toliko uvjeren?losmi je napisao/la:Barca B nema dobre napadace!![]()
![]()
Gledo sam ih dosta,mislim na ove napadace sto kandiduju za prvi tim,a barca b ih ima samo dvoje.rochina i tello,rochinu sam gledo na evro cup un-19 i tu je malo ulazio sa klupe i kad je ulazio nije ama bas nista pokazao,a tello je bio na pozajmici espanjolu sad se vratio ima 19 god.gledo ga na pripremama, i kao i rochina nista pokazao,ne kazem da nemamo velike talente u la masia al prave napadace nemamo ,al ovaj ebwele se cini kao extra al mislim da on ima oko 16 god ,nije jos u barca B!omgmessi je napisao/la:Sad odgovori na moje pitanje koliko utakmice Barce B si ti pogledo, kad si toliko uvjeren?losmi je napisao/la:Barca B nema dobre napadace!![]()
![]()
MVP - Messi-Villa-Pedro
- nidjo_barca
- Kontakt:
Eto,sad je i sluzbeno.Ibra ide na posudbu u Milan,a oni ce moci kupiti ga za 24 mil sljedece godine.Mada je vec stavljeno gore,ali eto,sad je to potvrdjeno i na Barcinoj stranici.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- -Barcelona-
- Kontakt:
sad da sam blize ubio bih rosella i sve one koji su dogovorili ovaj transfer,**** majku pa moj rahmetli did bi napravio bolji posao
sramota majkemi 
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
Najgluplji potez Rosella.kupili ga za 45+etoo a daju ga na pozajmicu i sledece god ga prodaju za 25 miliona....nema logike!nidjo_barca je napisao/la:Eto,sad je i sluzbeno.Ibra ide na posudbu u Milan,a oni ce moci kupiti ga za 24 mil sljedece godine.
MVP - Messi-Villa-Pedro
ako je istina ovo za pozajmicu na godinu uz mogucnost otkupa od 24 miliona, to je onda najveci promasaj u historiji fudbala! edit: evo i sluzbeno je sad.
jbt barca ko na football menageru. kupuje igrace za ekstremno vise para nego sto treba, a prodaje za manje. boze sacuvaj. sad imaju dva centarfora koji su undersized do zla boga. u napadu im haman najvisi villa (kojem su predvidjali losu karijeru upravo radi visine).
titulu ce izgubit na povredama siguran sam u to.
jbt barca ko na football menageru. kupuje igrace za ekstremno vise para nego sto treba, a prodaje za manje. boze sacuvaj. sad imaju dva centarfora koji su undersized do zla boga. u napadu im haman najvisi villa (kojem su predvidjali losu karijeru upravo radi visine).
dobro,pa nije tako sve crno,pa i prosle sezone je ibra presedeo na klupi,ove sezone je stigao villa,pedro i bojan su se poboljsali tako dacemo biti jaci nego prosle!sta ce nam dzabe ibra samo dabi smo u pesu bili jaki,Neigra Ime fudbal nego igrac,!!!!!http://www.totalbarca.com/2010/news/off ... -ac-milan/Wolverine je napisao/la:ako je istina ovo za pozajmicu na godinu uz mogucnost otkupa od 24 miliona, to je onda najveci promasaj u historiji fudbala! edit: evo i sluzbeno je sad.
ne razumem ovo na kraju oko 60 milona???
Zadnja izmjena: losmi, dana/u 28 avg 2010, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.
MVP - Messi-Villa-Pedro
S tim odgovorom si sve rekao. Rochina nije standardan ni u Barci B a da kandiduje za prvu ekipu. Tello je tek ove godine se vratio nazad u Barcu iz Espanyola i več se povredio, a inače je interesantan igrač. Iz Barce B koji bi mogli koju lakšu utakmicu (Hercules, Levante,...) odmoriti Messija i kompaniju su Soriano,Nolito i Benja(današnji napad Barce B protiv Celte). Prva ekipa ne traži prvog napadača, več šestog igrača za 3 pozicije.losmi je napisao/la:Gledo sam ih dosta,mislim na ove napadace sto kandiduju za prvi tim,a barca b ih ima samo dvoje.rochina i tello,rochinu sam gledo na evro cup un-19 i tu je malo ulazio sa klupe i kad je ulazio nije ama bas nista pokazao,a tello je bio na pozajmici espanjolu sad se vratio ima 19 god.gledo ga na pripremama, i kao i rochina nista pokazao,ne kazem da nemamo velike talente u la masia al prave napadace nemamo ,al ovaj ebwele se cini kao extra al mislim da on ima oko 16 god ,nije jos u barca B!omgmessi je napisao/la:Sad odgovori na moje pitanje koliko utakmice Barce B si ti pogledo, kad si toliko uvjeren?losmi je napisao/la:Barca B nema dobre napadace!![]()
![]()
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
al možda je to zbog toga što ga nije on doveo, da nije neka osveta laporti ili sl. možda neće njegove igrače-Barcelona- je napisao/la:sad da sam blize ubio bih rosella i sve one koji su dogovorili ovaj transfer,**** majku pa moj rahmetli did bi napravio bolji posao![]()
![]()
sramota majkemi
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
OMGMESSI:::
Kad sam mislio da nema dobre napadace,mislio sam na one koji su mladi i talentovani,koji u buducnosti mogu biti novi torres,villa,rooney,takvih nemamo,koji bi za par godina igrali prvu postavu,a nisam mislio na ove sto si nabrojao,oni imaju24,23,22(mislim)godina i oni verovatno(99 posto) nece nikad igrati za prvi tim barce!!a i nece ih pep prebacivati u prvi tim da odmara messia jer i barca b igra utakmice skoro kad i barca a oni su njima potrebniji neko Prvom timu barce!!!!!!!!!!!!!!!!
Kad sam mislio da nema dobre napadace,mislio sam na one koji su mladi i talentovani,koji u buducnosti mogu biti novi torres,villa,rooney,takvih nemamo,koji bi za par godina igrali prvu postavu,a nisam mislio na ove sto si nabrojao,oni imaju24,23,22(mislim)godina i oni verovatno(99 posto) nece nikad igrati za prvi tim barce!!a i nece ih pep prebacivati u prvi tim da odmara messia jer i barca b igra utakmice skoro kad i barca a oni su njima potrebniji neko Prvom timu barce!!!!!!!!!!!!!!!!
MVP - Messi-Villa-Pedro
- -Barcelona-
- Kontakt:
ma nek ide u 3 pizde materine,samo se nadam da necemo zaliti za ibromtony-mortale je napisao/la:al možda je to zbog toga što ga nije on doveo, da nije neka osveta laporti ili sl. možda neće njegove igrače-Barcelona- je napisao/la:sad da sam blize ubio bih rosella i sve one koji su dogovorili ovaj transfer,**** majku pa moj rahmetli did bi napravio bolji posao![]()
![]()
sramota majkemi
Ma necemo mi zaliti za njim 100 posto,samo mi je zao sto smo ga tako jeftino pustili i polako ali sigurno postaju simbol za klub koji lose posluje!-Barcelona- je napisao/la:ma nek ide u 3 pizde materine,samo se nadam da necemo zaliti za ibromtony-mortale je napisao/la:al možda je to zbog toga što ga nije on doveo, da nije neka osveta laporti ili sl. možda neće njegove igrače-Barcelona- je napisao/la:sad da sam blize ubio bih rosella i sve one koji su dogovorili ovaj transfer,**** majku pa moj rahmetli did bi napravio bolji posao![]()
![]()
sramota majkemi
MVP - Messi-Villa-Pedro
sta bi dao za samo jednu minutu jedan na jedan sa rosselom. da ga priupitam neke stvari. covjece koji glupan. poserem mu se djetetu u pernicu.
prvi put u zivotu molim boga da neki igrac barci het trik zabije na nou kampu zivota mi. pa da ga onda okupaju onim prskalicama od muke i jada.
prvi put u zivotu molim boga da neki igrac barci het trik zabije na nou kampu zivota mi. pa da ga onda okupaju onim prskalicama od muke i jada.
Ovo je stvarno bio glup potez uprave.Wolverine je napisao/la:sta bi dao za samo jednu minutu jedan na jedan sa rosselom. da ga priupitam neke stvari. covjece koji glupan. poserem mu se djetetu u pernicu.
Rekao sam ja davno za Rosella koji je to papak pa kad je 2005-2006 htio da proda Ronaldinha

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- -Barcelona-
- Kontakt:
ne znam sta je smjesnojuznjak> je napisao/la:Rekao sam ja davno za Rosella koji je to papak pa kad je 2006 htio da proda Ronaldinha![]()
![]()
Znači, Zlatan se opako zamjerio Pepu čim ga tako pošto-poto puštate u Milan.
Sad i Pep može reći svoju stranu, kao što je obećao neku noć.
Sad i Pep može reći svoju stranu, kao što je obećao neku noć.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.