FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

uNbx
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la uNbx » 26 avg 2017, 01:53

Evolution87 je napisao/la:Ma ofiran je vala sa ovim pravopisnim greskama, eto ne znam da neke osnove pravopisa, a zna kakvu takvu recenicu na engleskom napisati :roll: Al dobar je brat :mrgreen:

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma provaljen brat davno, im'o je par dana fazu, pis'o postove, jeb.e.š @Higha kako je on to sve ispravno posured'o. :lol:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 26 avg 2017, 01:54

ShofaII je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
ShofaII je napisao/la:Gdje je Pitarbordo spominje mu se haver za trenera pa odlucio da ne pljuje po trenerima vise
Na kojeg misliš?
Mislim na Husrefa,
pominjao sie ga ti kao sta je on govorio Cali i sta je o Cali govorio dok je Cala bio trener.
Nesto ne zapazih da si Husrefa popljuvao pa se zabrinuo jesi li dobro.
Odlučio sam manje da pišem iz jedinstvenog razloga: fundamentalno me iritira razmišljanje većine gdje smo od "treba pred prostorije kluba protest," nakvog naleta gdje se govorilo "Murinjo nam ne može pomoći dok je ova Uprava u klubu" - čim se spomenuo novi miljenik velika većina se utiša i više se ne pomišlja o nekim smjenama nego se pjeva "on voli Sarajvo, pravi je Hordaš-.." - tako jeftin je "mir u kući" u ovoj komčinoj verziji FK Sarajevo postao da je i to postalo tako smiješno.

Neki dan sam napisao komentar oko toga, možda je promaknuo jer ga nisam 10x ponovio kao neke prethodne stavove. Sada valjda razumiješ zašto sam bio papagaj i ponavljao jedno te isto.

Nevjerovatno mi je kako je lako veliku većinu resetovati ovim potezima... Ovo je isto kao i Čala prošle godine i tada smo znali šta slijedi isto tako i sada znamo. Husrefu će se kad tad početi psovati iz istog razloga kao i Čali. I Husref je lud ako sad preuzme klub isto kao što je to Čala bio...

Tada su resetovani govorili "On voli Sarajvo, pravi je Hordaš," "sa Čalom smo igrali najbolji fudbal," "FKS može samo Pitar voditi," "Janjoš je bolesnik bordo boje." Primjetimo isto se to sada govori za Husrefa.

Imenovanje Husrefa je ponavljanje iste greške ne drugi, nego peti put. I da, zamjerim mu što se upušta u ovo. Plus nisam mišljenja da može mnogo da donese pogotovo ovoj ekipi iz ove situacija.

Malo sam laznuo kapsulu pa postoji vjerovatnoća da sam jedno te isto napisao u više navrata unutar istog komentara i nema šanse da to sad ispravim, za to se ispričavam.

Za kraj, dovoljno je da shvatiš koliko su postali providni kad je @Zip postao glas razuma na stranici (nije sarkazam).

Edit: evo komentara
slika
Samo Saraj'vo.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 26 avg 2017, 02:21

Pa naravno,Husref je samo zrtveni jarac za privremeni i jako jeftin mir. Daj bebici dudu da ne place vise,pa kad je igubi naci cemo drugu i tako u krug.
Kako su navijaci fks samo naivni to je za ne povjerovat'.

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 26 avg 2017, 02:25

ShofaII je napisao/la: Mislim na Husrefa,
pominjao sie ga ti kao sta je on govorio Cali i sta je o Cali govorio dok je Cala bio trener.
Nesto ne zapazih da si Husrefa popljuvao pa se zabrinuo jesi li dobro.
Odlučio sam manje da pišem iz jedinstvenog razloga: fundamentalno me iritira razmišljanje većine gdje smo od "treba pred prostorije kluba protest," nakvog naleta gdje se govorilo "Murinjo nam ne može pomoći dok je ova Uprava u klubu" - čim se spomenuo novi miljenik velika većina se utiša i više se ne pomišlja o nekim smjenama nego se pjeva "on voli Sarajvo, pravi je Hordaš-.." - tako jeftin je "mir u kući" u ovoj komčinoj verziji FK Sarajevo postao da je i to postalo tako smiješno.

Neki dan sam napisao komentar oko toga, možda je promaknuo jer ga nisam 10x ponovio kao neke prethodne stavove. Sada valjda razumiješ zašto sam bio papagaj i ponavljao jedno te isto.

Nevjerovatno mi je kako je lako veliku većinu resetovati ovim potezima... Ovo je isto kao i Čala prošle godine i tada smo znali šta slijedi isto tako i sada znamo. Husrefu će se kad tad početi psovati iz istog razloga kao i Čali. I Husref je lud ako sad preuzme klub isto kao što je to Čala bio...

Tada su resetovani govorili "On voli Sarajvo, pravi je Hordaš," "sa Čalom smo igrali najbolji fudbal," "FKS može samo Pitar voditi," "Janjoš je bolesnik bordo boje." Primjetimo isto se to sada govori za Husrefa.

Imenovanje Husrefa je ponavljanje iste greške ne drugi, nego peti put. I da, zamjerim mu što se upušta u ovo. Plus nisam mišljenja da može mnogo da donese pogotovo ovoj ekipi iz ove situacija.

Malo sam laznuo kapsulu pa postoji vjerovatnoća da sam jedno te isto napisao u više navrata unutar istog komentara i nema šanse da to sad ispravim, za to se ispričavam.

Za kraj, dovoljno je da shvatiš koliko su postali providni kad je @Zip postao glas razuma na stranici (nije sarkazam).

Edit: evo komentara
slika
Ne moras se ti nikome izvinjavat do samom sebi, fakat si jedno vrijeme smarao sa istim komentarima.
Nisam vidio ovaj tvoj komentar za Husrefa, ali eto ranije si drugacije prikazivao Husrefa.

Ali sada kad je proslo neko vrijeme nadam see da razumijes zasto sam "branio" Calu. Upravo zbog ovoga sto se sada događa, sve se zaboravilo i idemo iz pocetka.
Bilo smo u momentu kada smo dosli do toga da mozemo vrsiti pritisak da se neke stvari promjene ali smo izigrani vec viđenom politicnom matricom.
Eh da smo bili pametni i da smo stali iza cale a pritisnuli one u klubu koji su nam sve ovo priredili. Jer na kraju krajeva oni i dovode trenere poslusnike i da nije njih imali bi jasnu viziju i trenera da je sprovede u djelo.
Sad jbt imamo i ove sto brane skauta, kazu odradi svoj dio posla al jbg niko ga ne razumije. 7-8 trenera nije shvatalo sta on radi pa nije dobio njega do njih je.
Ispade sve je lijepo i krasno u klubu, al eto vidjecemo hocel biti gore od ovoga, a ja mislimsam da moze i hoce
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 26 avg 2017, 02:28

ShofaII je napisao/la:
Ne moras se ti nikome izvinjavat do samom sebi, fakat si jedno vrijeme smarao sa istim komentarima.
Nisam vidio ovaj tvoj komentar za Husrefa, ali eto ranije si drugacije prikazivao Husrefa.

Ali sada kad je proslo neko vrijeme nadam see da razumijes zasto sam "branio" Calu. Upravo zbog ovoga sto se sada događa, sve se zaboravilo i idemo iz pocetka.
Bilo smo u momentu kada smo dosli do toga da mozemo vrsiti pritisak da se neke stvari promjene ali smo izigrani vec viđenom politicnom matricom.
Eh da smo bili pametni i da smo stali iza cale a pritisnuli one u klubu koji su nam sve ovo priredili. Jer na kraju krajeva oni i dovode trenere poslusnike i da nije njih imali bi jasnu viziju i trenera da je sprovede u djelo.
Sad jbt imamo i ove sto brane skauta, kazu odradi svoj dio posla al jbg niko ga ne razumije. 7-8 trenera nije shvatalo sta on radi pa nije dobio njega do njih je.
Ispade sve je lijepo i krasno u klubu, al eto vidjecemo hocel biti gore od ovoga, a ja mislimsam da moze i hoce
Bojim se da si pogrešno razumio. Čala je bio kolosalna greška, Husref je ponavljanje iste.

A izvinjenje je bilo vezano za trenutni komentar, ne za prethodne komentare. :salut:
Samo Saraj'vo.

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 26 avg 2017, 02:34

zagorski je napisao/la:Pa naravno,Husref je samo zrtveni jarac za privremeni i jako jeftin mir. Daj bebici dudu da ne place vise,pa kad je igubi naci cemo drugu i tako u krug.
To je istau matrica kojom se upravlja i kontrolise svuda oko nas, osim mozda u par privatnih firmi koje zanima biznis a ne šićarija.
Al i ovo oko Husrefa da ima nesto konkretno znalo bi sebilo, ovo je samopramen kupovina vremena i mira sa laznim informacijama. Ovo su samoti nagadjanja i vjerovatno planirane insajderske informacije prema novinarima da se pojavi clanak da kao oni nesto rade i traze rijesenje.
Zijo ostaje dok ga ne popljujemo ili dok ne kaze nesto sto aludira na njih i njihovu nesposobnost.

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 26 avg 2017, 02:40

Bojim se da si pogrešno razumio. Čala je bio kolosalna greška, Husref je ponavljanje iste.

A izvinjenje je bilo vezano za trenutni komentar, ne za prethodne komentare. :salut:
E vidis tu se ne slazemo, ja mislim da ni jedan ni drugi nisu greske. Greske su ljudi u klubu.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 26 avg 2017, 02:51

ShofaII je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Pa naravno,Husref je samo zrtveni jarac za privremeni i jako jeftin mir. Daj bebici dudu da ne place vise,pa kad je igubi naci cemo drugu i tako u krug.
To je istau matrica kojom se upravlja i kontrolise svuda oko nas, osim mozda u par privatnih firmi koje zanima biznis a ne šićarija.
Al i ovo oko Husrefa da ima nesto konkretno znalo bi sebilo, ovo je samopramen kupovina vremena i mira sa laznim informacijama. Ovo su samoti nagadjanja i vjerovatno planirane insajderske informacije prema novinarima da se pojavi clanak da kao oni nesto rade i traze rijesenje.
Zijo ostaje dok ga ne popljujemo ili dok ne kaze nesto sto aludira na njih i njihovu nesposobnost.
Nije to nemoguce,mislim za Ziju da ostane.
Neki dan sam nesto slicno napisao,ali me napadose i rekose 'nema sanse' :) a iskreno volio bi da nema,ali mi smo Saraj'vo,kod nas je sve moguce.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 26 avg 2017, 04:18

Sto se tice video kamerman, nadzite utakmicu da je FK SARAJEVO iskoristilo njegov rad. Nema ni jedne jedine utakmice u zadnji 5 godina da smo nesto u formaci ili uigri drugaci igrali. Uvjek isto, mozda kod Kodre se nesto pokusavalo al i ono je islo iz Mehine glave. Znaci kamerman nam netreba bar ovaj trenutacni.

Mladost gosk vitez nemaju ni pomocnog treneraa kamoli kamermane pa nas ljudi deru.

Ovim nasim amaterima treba njemac, da ih pola zavrsi u vlakovu a pola u zenevi na operacijama.

Disciplina, rad 8 sati dnevno ako nista nemaju da rade nek kupe smece po gradu. Tako nebi bilo alkoliziranje drogiranje sisanje slaufa i tako ti sportski aktivnost.

Sto se tice trenera u zadnjih 19 godina meni se cini da svi na isti nacin treniraju. Iste trenazne jedinice. Kodro stavio pomocnika da gleda trening sa tribina cjela BOSNA pisala 2 mjeseca koda su vidjeli TRVTKA iz tromanica.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 avg 2017, 07:12

Pitar6785 je napisao/la:Husref je doso radi plate (ko cala) poso pored kuce a dobre pare za bih uslove. Ovo govorim posto znam da kinezi i siptar sigurno njemu nisu obecali nista (pojacanja tjeranje igraca premije i tom slicno). Nekrvim Husrefa ako je iko zasluzio da dobija pare za nista i da muze klub to je Husref. Al samo kazem. Husrefa bi vise volio vidjet na mjestu sportskog direktora mjesto one stuhe iz visokog.

Husrefe uz tebe smo, TAN, MOTHER FUCKER GO BACK TO CHINA WE DON'T NEED YOU.
Bracika, nit je Ilievski siptar nit su ovi nasi iz Kine ali ne daj se ti omesti. :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 avg 2017, 07:16

Volio bi da je Husref greska kao Cala pa da obori klupski rekord sa 10 pobjeda zaredom sa teskim amatercinama do samog kraja se boriti za titulu kao i finale kupa ali da ovaj put uzmemo. :D Samo sto smo sad jos losiji pa je vrlo vjerovatno nemoguce.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 26 avg 2017, 07:34

Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 avg 2017, 10:28

slika

:salut:

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 26 avg 2017, 11:00

MortemHz je napisao/la:slika

Nije da bas ima ikakve veze sa FKS.
:hmmmmm:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 26 avg 2017, 11:02

Sretno sefe, I samo jako!
UPRAVA NAPOLJE!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 avg 2017, 11:07

@Lik ''Poćero poršea, biće to uredu.'' Nek' ti ovo ima veze sa FKS..

-

SAZNAJEMO: Vlasnici FK Sarajevo donijeli odluku o novom treneru

Sarajevo je početkom sedmice ostalo bez šefa stručnog štaba nakon što su Bordo klub i Senad Repuh prekinuli saradnju.

Nakon toga uprava kluba je po nalogu vlasnika upravljačkih uloga obavila razgovore sa potencijalnim kandidatima, a nakon par dana komunikacije odlučeno je da novi šef struke bude Husref Musemić, proslavljeni igrač i trener tima sa Koševa. Kako saznajemo, potvrda ove informacije očekuje se tokom dana, kada će se znati i tačan datum kada će Musemić preuzeti prvi tim i nastaviti rad sa ekipom.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 26 avg 2017, 11:29

Nakon što je nekoliko dana trajala saga oko izbora novog šefa struke na Koševu, u konačnici je odlučeno da bivši fudbaler i trener ovog tima preuzme kormilo kluba i proba spasiti sezonu koja je otvorena na katastrofalan način. Iako su mnogi mislili da će Musemić predvoditi tim u Banja Luci, do toga ipak neće doći.

Musemić će preuzeti kormilo kluba nakon odigranog šestog kola, a tim će na Gradskom stadionu u Banja Luci predvoditi Zijad Švrakić. Kako saznajemo, Musemić će otpisati ugovor na dvije godine, a ozvaničenje saradnje trebalo bi biti potvršeno naredne sedmice na zvaničnoj press konferenciji u prostorijama kluba.

Što se tiče saradnika, iako se špekulisalo sa imenom Vuleta Trivunovića, on neće biti njegov saradnik. Trivunović zbog privatnih obaveza nije u mogućnosti u ovom trenutku prihvatiti ulogu pomoćnika u stručnom štabu Bordo tima.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 26 avg 2017, 11:37

Sjaši pa jope uzjaši, redaljka vojnika kluba.. Svejedno mi je bili ga u LZO ili LZP, kad je jedini cilj kluba da egzistira i ne ide u minus..

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 26 avg 2017, 11:49

MortemHz je napisao/la:
slika
Super. :salut: Samo je zalosno sto onu noc nasi nisu ispostovali minut sutnje za zrtve napada. :thumbdown:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 26 avg 2017, 11:56

Lijepa gesta samo da gradonacelnik nije postavio preko svoje firme SKY i uzeo pare od nas sviju :tralala:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], nedimmmm1337, skoJaa i 62 gosta.