bolji je odsekac je napisao/la:Ne znam za Kurtića ali taj mali i bolje od njega(Kurtića)baca na glavu naši ga zovu ŠEJTAN brz kao struja nikad ne znaš šta če uraditi a puno zna a kad ga pogledaš dijete._amel_13_BHf_ je napisao/la:slazem se amire od rijeci do rijeci...pa kurtica otrese ono dijete sto je usloLjumani_Banovici je napisao/la:nece nikad ni pustit...i još uvijek forsira KURTIĆA koji veze nema jbm mu
![]()
![]()
![]()
FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Re: F.K.Buducnost Banovici
1947!
Snickers5 je napisao/la:molim podatke?r_emir je napisao/la: Ovo nije istina. Bile su pun,krcate tribine protiv Željezničara kad smo zadnji put bili u ovo ligi.Znači na obje tribine nije mogla šibica više da stane
ma nema bolan podatka,kako cu sad da nađem,ne znam kako cu to.Znam da je fakat bilo puno i na jednoj i na drugoj strani 100%, A sad na istok nisu ni puštali domaće gledaoce.[/quote]
onda suti
Pametan si pravo.
Eh dječak evo ti 30.04.03.FK BUDUĆNOST BANOVIĆI - FK ŽELJEZNIČAR 3:4
Gledaoca 4 500
golove za Željezničar postigli Gredić, Biščević dva gola i Ivica Huljev.
Za Budućnost dva gola dao Mehmedović i jedan Vedran Bojić.
Eh nemoj nikad više govoriti da šutim,de da vidim kakve ti imaš podatke. i kad je bilo najviše gledaoca
Nikad vise gostujucih navijaca nije bilo u Banovicima nego danas pitara.
Nek me neko ispravi ako grijesim sa argumentima naravno
Nek me neko ispravi ako grijesim sa argumentima naravno
-
zapovjednik
- Kontakt:
nije nikad
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Moj post izbrisan kada sam vam napisao da su najbrojnije HZ na gostovanjima i u Gradaccu nije bilo nikoga ni priblizno da se moze uporediti sa njima,cak 3 puta vise nego Manijaka.
onda sutir_emir je napisao/la:Snickers5 je napisao/la:molim podatke?r_emir je napisao/la: Ovo nije istina. Bile su pun,krcate tribine protiv Željezničara kad smo zadnji put bili u ovo ligi.Znači na obje tribine nije mogla šibica više da stane
ma nema bolan podatka,kako cu sad da nađem,ne znam kako cu to.Znam da je fakat bilo puno i na jednoj i na drugoj strani 100%, A sad na istok nisu ni puštali domaće gledaoce.
link,slika ??
Pametan si pravo.
Gledaoca 4 500
golove za Željezničar postigli fali dvotacka Gredić, Biščević dva gola i Ivica Huljev.
Eh nemoj nikad više govoriti da šutim,de da vidim kakve ti imaš podatke. i kad je bilo najviše gledaoca
Zadnja izmjena: Snickers5, dana/u 28 avg 2010, 20:47, ukupno mijenjano 3 puta.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
@snickers5---jesil ti jarane retardiran ili gloop??pa 2003 dje ce bit slika sta ti je?? a kamoli linka kakav..de ti men nadji kaku tekmu iz 2003?? 
Zadnja izmjena: _amel_13_BHf_, dana/u 28 avg 2010, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
Ovo nije istina. Bile su pun,krcate tribine protiv Željezničara kad smo zadnji put bili u ovo ligi.Znači na obje tribine nije mogla šibica više da stane
molim podatke?
ma nema bolan podatka,kako cu sad da nađem,ne znam kako cu to.Znam da je fakat bilo puno i na jednoj i na drugoj strani 100%, A sad na istok nisu ni puštali domaće gledaoce.
onda suti
Pametan si pravo.
Gledaoca 4 500
golove za Željezničar postigli fali dvotacka Gredić, Biščević dva gola i Ivica Huljev.
link,slika ?
nema linka zato što je ovo podatak iz biltena
molim podatke?
onda suti
Pametan si pravo.
Gledaoca 4 500
link,slika ?
hahahahahahhah jak si bgm hahhahar_emir je napisao/la:Ovo nije istina. Bile su pun,krcate tribine protiv Željezničara kad smo zadnji put bili u ovo ligi.Znači na obje tribine nije mogla šibica više da stane
molim podatke?
onda suti
Pametan si pravo.
Gledaoca 4 500
link,slika ?
klocu_amel_13_BHf_ je napisao/la:@snickers5---jesil ti jarane retardiran ili gloop??pa 2003 dje ce bit slika sta ti je?? a kamoli linka kakav..de ti men nadji kaku tekmu iz 2003??
http://www.bordocaffe.com/component/opt ... 9/catid,4/
slike od 1988-1990 hahaha **** banovice kad nemate 1 fotoaparat
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
ajde bjezi sa teme nisi dobrodosao...i glupo mi je da budem na tvom nivou pa da se oko tolike gluposti raspravljam(a ovo je tebi ocigledno jako bitno)..Snickers5 je napisao/la:klocu_amel_13_BHf_ je napisao/la:@snickers5---jesil ti jarane retardiran ili gloop??pa 2003 dje ce bit slika sta ti je?? a kamoli linka kakav..de ti men nadji kaku tekmu iz 2003??
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
NET HULIGAN_amel_13_BHf_ je napisao/la:ajde bjezi sa teme nisi dobrodosao...i glupo mi je da budem na tvom nivou pa da se oko tolike gluposti raspravljam(a ovo je tebi ocigledno jako bitno)..Snickers5 je napisao/la:klocu_amel_13_BHf_ je napisao/la:@snickers5---jesil ti jarane retardiran ili gloop??pa 2003 dje ce bit slika sta ti je?? a kamoli linka kakav..de ti men nadji kaku tekmu iz 2003??
1947!
evo na ovoj je utakmici bilo više ljudi nego danas http://www.bordocaffe.com/component/opt ... /PageNo,1/
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
to su bila vremena....r_emir je napisao/la:evo na ovoj je utakmici bilo više ljudi nego danas http://www.bordocaffe.com/component/opt ... /PageNo,1/
1947!
- Arsenalisation
- Kontakt:
Ja samo znam da otkako idem na tekme najvise bilo ono kad smo ispali protiv Sirokog
,tad je bilo stvarno obje tribine pune ko' sibica nisi imao gdje sjesti...Samo neznam koji im je fazon da ne pustaju domace navijace na Istok danas su neki ljudi platili 5 km i opet bili iza ograde.

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
ja ba...ja msm da sam i tebe vidio dole...jbt opet bilo je puno i iza ogradeArsenalisation je napisao/la:Ja samo znam da otkako idem na tekme najvise bilo ono kad smo ispali protiv Sirokog,tad je bilo stvarno obje tribine pune ko' sibica nisi imao gdje sjesti...Samo neznam koji im je fazon da ne pustaju domace navijace na Istok danas su neki ljudi platili 5 km i opet bili iza ograde.
![]()
1947!
Nadam se da necu pokvariti temu,samo da pokazem gostovanje HZ kod nas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.