FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 26 avg 2017, 11:57

Ev ga i zvanicno za novog trenera.

Sretno Husrefe i da te puste da odradis ugovor do kraja :salut:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 26 avg 2017, 12:02

Sretno Sefe :salut:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 26 avg 2017, 12:03

Rukovodstvo Fudbalskog kluba Sarajevo donijelo je odluku o imenovanju Šefa stručnog štaba. Naime, novi trener Bordo kluba bit će Husref Musemić, nekadašnji napadač Sarajeva, koji je kao igrač osvojio naslov prvaka bivše Jugoslavije u sezoni 1984/85, dok je kao trener sa Sarajevom osvojio Kup u sezoni 2004/05, te šampionsku titulu nedugo poslije, 2006/07. Imenovanje Musemića potvrđeno je i od strane predstavnika većinskog vlasnika u struktrurama kluba, prenosi zvanična stranica FK Sarajevo.

“Drago nam je zbog postignutog dogovora sa Musemićem. Riječ je o stručnjaku koji dobro poznaje kako je raditi u FK Sarajevo i šta bordo-bijeli dres nosi sve sa sobom. Rukovodstvo kluba pružit će Musemiću svo potrebno vrijeme i podršku, kako bi realizovao svoj plan sa ekipom. Musemiću želimo puno sreće na trenerskoj klupi Sarajeva i vjerujemo da je on najbolje rješenje u ovom trenutku.”, rekao je Alen Hujić, Šef Borda direktora FK Sarajevo.

Musemić nije krio svoju radost nakon službenog imenovanja.

“Možda su emocije sada najviše prisutne i drago mi je što sam ponovo tu. Najvažnije je da fokus bude na ekipi, koja je u evidentnoj krizi rezultata. Izaći ćemo iz nje što prije, tražit ćemo kako i na koji način. I veće ekipe i klubovi se zadese u jednoj krizi, pa tako i mi. Jako je bitno da ekipa sutra odradi dobar posao, da pokuša odigrati što bolje, a poslije toga slijedi pauza u prvenstvu, gdje ćemo se međusobno bolje upoznati i imati prostora za rad.”, rekao je Musemić, osvrnuvši se na trenutnu ekipu Sarajeva.

“Da nisam vjerovao u kvalitet ove ekipe ne bih prihvatio ovaj posao. Vjerujem da zajedno sa svima u klubu i navijačima, možemo ostvariti dobre rezultate i izaći iz ove krize.”, dodao je Musemić, koji je nakon što je 2013. godine napustio klupu Sarajeva uspješno vodio Slobodu i Mladost.

Domaća utakmica protiv Viteza bit će prva, službena za Musemića u novom mandatu na trenerskoj klupi Sarajeva, a on će otputovati sutra u u Banja Luku, kako bi prisustvovao susretu protiv Borca. Vrijedi još dodati da će kompletiran sastav stručnog štaba Sarajeva biti poznat u narednim danima.
Svi kod Richmana na slatku.. :kafa:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 26 avg 2017, 12:06

miky_hz je napisao/la:Ev ga i zvanicno za novog trenera.

Sretno Husrefe i da te puste da odradis ugovor do kraja :salut:
Paliju u ruke natjeraj šminkere da treniraju, trće i da igraju.
samo neka te puste da radiš svoj posao :clap: :clap:

PS
Ćuo sam da će prvi golman juniora nakon sjajne partije u Bijeljini biti prekomandovan u prvi tim :mrgreen:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 26 avg 2017, 12:09

Hajde sreća što je poslije Borca reprezentativna pauza. Imati će dvije sedmice da se organizuju i skontaju Husrefa. Valjda to bude dobro..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 26 avg 2017, 12:09

Neka je sretno Husrefe!

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 26 avg 2017, 12:11

Husrefe sretno, drago mi je sto je u klubu

Uprava napolje!
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 26 avg 2017, 12:11

“Da nisam vjerovao u kvalitet ove ekipe ne bih prihvatio ovaj posao. Vjerujem da zajedno sa svima u klubu i navijačima, možemo ostvariti dobre rezultate i izaći iz ove krize.”, dodao je Musemić, koji je nakon što je 2013. godine napustio klupu Sarajeva uspješno vodio Slobodu i Mladost.

Znaci zadovoljan si kadrom , zasuci rukave i ne krivi nikog ako ne uspijes , evo sam si rekao da si zadovoljan pa sad vidimo !

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 26 avg 2017, 12:15

A jbg mora reci da je zadovoljan ekipom, sta drugo da kaze. Svi znamo da su toliko psihicki pali da jos samo treba on da kaze da su nidje veze pa da ode sve u pm. Sad je najvaznije da im vrati samopouzdanje ako je to ikako moguce i koliko je moguce. I Hus zna da se nema para i da je prosao svaki voz za neko pojacanje. Ovo sto ima mora da nekako ukomponuje i neka mu je dragi Bog na pomoci sa ovim neznalicama.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 26 avg 2017, 12:16

Sretno Hus i nadam se da neces dati da ti se neko mijesa u posao. I mi navijaci treba da budemo s njim strpljivi pa sta bog da.

High

Post Postao/la High » 26 avg 2017, 12:19

Nek je sa srećom. Ima da krv propišaju!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 26 avg 2017, 12:22

Imamo mi lijepih pojacanja, samo to treba ukomponovati. Rahmanovic, Kuzmanovic, Stanojevic, Adukor, povratak Velkoskog, Hadzic prikljucen seniorima.

Ne moze mi niko reci da ovo ne valja. Treba samo ovo lijepo posloziti i dati vremena treneru.

Garatujem da se niko u citavoj ligi nije bolje pojacao od nas. Vecina ovih igraca je mlado izuzev povratnika Velkoskog.

Zna šef sta prica.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 26 avg 2017, 12:22

AlfredNobel je napisao/la:Hajde sreća što je poslije Borca reprezentativna pauza. Imati će dvije sedmice da se organizuju i skontaju Husrefa. Valjda to bude dobro..
Ma kakve dvije sedmice, oni su na okupu skoro dvije godine pa jedan drugog nisu skontali. :mrgreen:

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 26 avg 2017, 12:24

Evo zvanično trenera. Bilo mi je sve svejedno ko će biti.

Znači to je to, izašli smo iz krize, stvari idu na bolje, nije više ništa truhlo, kvalitet već nakon imenovanja trenera dolazi do izražaja, sad Almir zna centrirat, Hebib zna dati go, Sarić je Iniesta, Hodžić se motivisao a Novaković je sada Rio Ferdinend. Dođe Husref, automatski svi u klubu su sada struči i kompetetni za posao koji rade, svi uhljebljeni koji rade u klubu nisu više "uhljebi" već su po zakonu došli na to mjesto, a naravno da su imali i imaju znanje i iskustvo da bi obavljali taj posao. Nisu više problem board direktori, nisu vise "kinezi" kočnica. U akademiji se radi odlično, nikad više talenata i nikad više stručnijih trenera za omladince. Faruk ipak nije toliko loš, Sabrina je pokazala zbog 5% da je najbolja osoba koja bi mogla taj posao obavljati. Morat cu spomenut i skauta, on da ne zna svoj poso', ne bi on preživio sve smjene, imamo tu čast i sreću da je još tu, a vjerujem da je sa svojim znanjem mogao birati klub iz lige petice. Novi vojnici su tu, nema više menadžera, nema više šetkanja, neće vojnici više dopuštat da im se drugi mješaju u poso. Novi trener dokazuje da imamo jasne ambicije, jasan cilj i dugotrajnu strategiju i plan. Grupna faza nikad bliže. Titula je bliže, pobjeda ide već za vikend, očekujmo nizove pobjeda i povratak u vrh jer sad znamo izvest aut, ubacit iz kornera, dati go iz penala, izradit akciju i dati pogodak iz igre.

U MENI GORI ŽELJA SVA, SVI SVI SVI

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 26 avg 2017, 12:26

emir79 je napisao/la:Imamo mi lijepih pojacanja, samo to treba ukomponovati. Rahmanovic, Kuzmanovic, Stanojevic, Adukor, povratak Velkoskog, Hadzic prikljucen seniorima.

Ne moze mi niko reci da ovo ne valja. Treba samo ovo lijepo posloziti i dati vremena treneru.

Garatujem da se niko u citavoj ligi nije bolje pojacao od nas. Vecina ovih igraca je mlado izuzev povratnika Velkoskog.

Zna šef sta prica.
:urnebes: hahahahaahahahahahahaahahahahag

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 26 avg 2017, 12:27

SiouxLukavac je napisao/la:Evo zvanično trenera. Bilo mi je sve svejedno ko će biti.

Znači to je to, izašli smo iz krize, stvari idu na bolje, nije više ništa truhlo, kvalitet već nakon imenovanja trenera dolazi do izražaja, sad Almir zna centrirat, Hebib zna dati go, Sarić je Iniesta, Hodžić se motivisao a Novaković je sada Rio Ferdinend. Dođe Husref, automatski svi u klubu su sada struči i kompetetni za posao koji rade, svi uhljebljeni koji rade u klubu nisu više "uhljebi" već su po zakonu došli na to mjesto, a naravno da su imali i imaju znanje i iskustvo da bi obavljali taj posao. Nisu više problem board direktori, nisu vise "kinezi" kočnica. U akademiji se radi odlično, nikad više talenata i nikad više stručnijih trenera za omladince. Faruk ipak nije toliko loš, Sabrina je pokazala zbog 5% da je najbolja osoba koja bi mogla taj posao obavljati. Morat cu spomenut i skauta, on da ne zna svoj poso', ne bi on preživio sve smjene, imamo tu čast i sreću da je još tu, a vjerujem da je sa svojim znanjem mogao birati klub iz lige petice. Novi vojnici su tu, nema više menadžera, nema više šetkanja, neće vojnici više dopuštat da im se drugi mješaju u poso. Novi trener dokazuje da imamo jasne ambicije, jasan cilj i dugotrajnu strategiju i plan. Grupna faza nikad bliže. Titula je bliže, pobjeda ide već za vikend, očekujmo nizove pobjeda i povratak u vrh jer sad znamo izvest aut, ubacit iz kornera, dati go iz penala, izradit akciju i dati pogodak iz igre.

U MENI GORI ŽELJA SVA, SVI SVI SVI
Majki te opsjeo, treba ti egzorcizam :rol: :rol:
Al' fakat, tako ispade na kraju.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 26 avg 2017, 12:39

Dupla kruna.
Aparati, agregati, pljuvači?? Gdje ste sad kad nemamo nijedan problem???

High

Post Postao/la High » 26 avg 2017, 12:40

slika

Jedva čekam vidjeti ovog momka. Moglo bi biti šta od njeg!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 26 avg 2017, 12:44

Mogo bi Sajkaca proigrati pod Husrefovom palicom :hmmmm

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 26 avg 2017, 12:44

I dalje tvrdim da je ekipa po kvalitetu najbolja u PL. Sve sto se desava je do pristupa treningu, utakmicama, strucnog staba, odnosa unutar administracijenkluba itd. Husref ce napravit sok terapiju i kratkorocno to moze donijet neki rezultat ali on nije rjesenje za problem i posebno ne za ono sto raja ocekuje - kontinuitet uspjeha i konstanto podizanje rezultata u sportskom segmentu. Nema on taj kapacitet da planira i radi na duzi period.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 32 gosta.