FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
scudetto89
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kolega, s pitarima nemam nista osim sto je trener bio u igri za poziciju koju traze. Nema potrebe suditi prije vremena.Virtu4l je napisao/la:Zeljo92 je napisao/la:Gdje je @Virtu inspektor kad nam je najpotrebniji, strucnjak je za ove prinove forumase[/quote
Ma ovo je neki novi šaljivdžija u pokušaju, svaki post isti, isti smajli na kraju. Ono, bar sam sebi smiješan.
http://forum.sportsport.ba/search.php?a ... 5&sr=posts
Neće potrajati.
Ja ne ocekujem nista veceras a sto nismo do sad imali. Mrtva igra, trener koji pokusava biti Amar a nije mu do clanaka i na kraju meca ocekujem opet bezobrazne izjave. Ja ga ne podrzavam i to je moje licno pravo. Samo pored toga se nadam pobjedi bez da popijem apaurin.Sretno Željo
Re: RE: Re: FK Željezničar
Moja TVscudetto89 je napisao/la:Ko vas prenosi vcs?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- MocMahale444
Rokoko87 je napisao/la:A realno totalno nebitne stvari pred današnju tekmu, upravu je Aldin, više se diskutuje o sporednim stvarima nego o samom terenu
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Sabanadzovic 
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
FK Željezničar
Zadovoljan sam postavom koju je odabrao Adžem, mislim da je u ovoj situaciji najboljih 11 koji su trebali istrčati. A sada na momcima je da potrvde bodove sa derbija i da napokon odigramo lijepu utakmicu.
Naprijed plaviiii!
Naprijed plaviiii!
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
- TheTruth34
- Kontakt:
A koji je sastav
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
- PticaSelica1921
- Kontakt:
Zeljo92 je napisao/la:Sabanadzovic
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Admir Adžem je za ovaj meč odabrao ovih 11 fudbalera:TheTruth34 je napisao/la:A koji je sastav
Kjosevski, Stevanović, Kajkut, Graovac, Zec, Blagojević, Bogičević, Zakarić, Šabanadžović, Zeba, Projić
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
-
Huseinagic
- Kontakt:
Imam neko link?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- PticaSelica1921
- Kontakt:
Moze link za nas sto uzivamo u mezetlucima i alkoholu kod kuce? Hvala
e dabogda odma sad umro ovde na grbavici ovaj sto je bacio ovu petardu, **** mu ja mater
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
Sta je bilo?jasan je napisao/la:e dabogda odma sad umro ovde na grbavici ovaj sto je bacio ovu petardu, **** mu ja mater
Pa neko s juga bacio petardu skroz do gola bilobrka, pukla je haman na terenu, moglo je stradat ono dijete sto lopte donosi iza gola. Koja budala boze, ja bi ovakvim dozivotno zabranio ulaz na stadion
Kad se postavi video nadzor i ovakvim likovima ce se dohakati ,ako Bog da..jasan je napisao/la:Pa neko s juga bacio petardu skroz do gola bilobrka, pukla je haman na terenu, moglo je stradat ono dijete sto lopte donosi iza gola. Koja budala boze, ja bi ovakvim dozivotno zabranio ulaz na stadion
Jer si JEDAN JEDINI...........
-
Huseinagic
- Kontakt:
Jel moze neko link postavit? Hvala vam.
Aminedinedin je napisao/la:Kad se postavi video nadzor i ovakvim likovima ce se dohakati ,ako Bog da..jasan je napisao/la:Pa neko s juga bacio petardu skroz do gola bilobrka, pukla je haman na terenu, moglo je stradat ono dijete sto lopte donosi iza gola. Koja budala boze, ja bi ovakvim dozivotno zabranio ulaz na stadion
imali neko link za tekmu
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Lekqqq1921, Mocvara1991, Proximic, Samba71, Zeljoo1921 i 35 gostiju.