BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Ma pusti Virtu, troluje, odlučio da mu je draže biti na nivou moćnog RafeGarrosa nego biti normalan xD
Damiru mogu samo skinuti kapu i nakloniti mu se.
Bio je vrhunski junior, imao ponudu susjeda i odbio, da bi trenirao po usranim uslovima. Recimo u hladno **** dvoranama u rukavicama. Ko je drzao reket u ruci zna o cemu pricam. Ne treba ni govoriti kakve bi uslove imao. Siguran sam da bi u HR bio vec top 30, ako ne i bolje.
Damir je izabrao tezi put zbog svoje zemlje. Svojim trudom, zalaganjem i mukom je uspio, bez icije pomoci.
Veceras igra finale 250.ATP ($ 748.960)
Sta god da uradi ja sam ponosan na njeg.
Pretrpio je on i mnogo teskih i niskih udaraca od strucnjaka koji su negodovali njegov kvalitet, da bi ga sad zakivali u zvijezde. Unaprijed mu kao nekakvi vidovnjaci a-la Dzemila predvidjali neuspjesnu karijeru.
Ipak Damir je uspio, i nece na ovome stati.
Sretno Dzumi, kao i sve prethodne noci cu biti budan jer ti si vrijedan toga.
Bio je vrhunski junior, imao ponudu susjeda i odbio, da bi trenirao po usranim uslovima. Recimo u hladno **** dvoranama u rukavicama. Ko je drzao reket u ruci zna o cemu pricam. Ne treba ni govoriti kakve bi uslove imao. Siguran sam da bi u HR bio vec top 30, ako ne i bolje.
Damir je izabrao tezi put zbog svoje zemlje. Svojim trudom, zalaganjem i mukom je uspio, bez icije pomoci.
Pretrpio je on i mnogo teskih i niskih udaraca od strucnjaka koji su negodovali njegov kvalitet, da bi ga sad zakivali u zvijezde. Unaprijed mu kao nekakvi vidovnjaci a-la Dzemila predvidjali neuspjesnu karijeru.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Veceras sta god bude Damir je pobijedio one koji su ga osporavali.Sretno majstore.
tuzla075 je napisao/la:Veceras sta god bude Damir je pobijedio one koji su ga osporavali.Sretno majstore.

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Damirove kvalitete niko nikad nije osporavao. Komentari tipa ostavi se reketa, nije to za tebe su usljedili poslije poraza protiv Munoza De la Nave ili onog Atile ali i sličnih žnj igrača, čisto iz frustracije jer svi znaju da je bolji igrač, ali zbog lude glave je sebi dozvoljavo takve poraze. Damir je kalibar za četvrt finala ovakvih 250 turnira i to treba da bude neka konstanta. Ispadanja od igrača van 200 i treba pljuvatituzla075 je napisao/la:Veceras sta god bude Damir je pobijedio one koji su ga osporavali.Sretno majstore.

Svako bi poželio takvu podršku, ostavi se reketa poslije svakog poraza djeluje baš inspirativno na njega, bez takvih komentara sigurno ne bi uspio.
- NoName
- Kontakt:
emir79 je napisao/la:Damiru mogu samo skinuti kapu i nakloniti mu se.

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Sretno večeras. Ako treba stalno ću govoriti da ćeš ispasti iz top 100, a ti guraj dalje.

ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
Nisam bio optimista sa razlogom .Damir na sljaci nista nije uspio sad na hardu sve to obrnuto .Meceve koje je gubio sad dobija .Treba puno bolje igrati na sljaci da bi se makar zadrzo na tom nakingu .Svakako odlicne tri sedmice na hardu .
Alminjo99 je napisao/la:Bit ce veceras teško ali nije Damir bez šansi. Šta god da bude i ovo je veliki uspjeh za naš tenis.
Veceras prenos na SK HD.
Nema meća najavljenog u programu SK

Ponovo ga podcjenjuju na kladionicama, hajde ih izradi još jednom 

ljudi molim vas ako vam nije tesko postavite link meca damira,posto SK ne prenosi,pozdrav
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
http://www.balkansport.info/showthread. ... anSport-13 (registracija potrebna)Damir05 je napisao/la:ljudi molim vas ako vam nije tesko postavite link meca damira,posto SK ne prenosi,pozdrav
http://livetv.sx/rs/eventinfo/560007_ro ... r_dzumhur/
http://sportstream365.com/tennis
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
ima li sta bez refistracijwe
Za ova dva zadnja sto je postavio ne treba registracija ja mislim, a imas i jednostavno na stranici batmanstream.Damir05 je napisao/la:ima li sta bez refistracijwe
-
- Kontakt:
Sto nece SK radit prenos ?
-
- Kontakt:
Ima prenos na SK HDHeraklitMracni je napisao/la:Sto nece SK radit prenos ?

Ja imam 6 hr SK i 3 srb SK a nemam taj hebeni HD
Ima li.ijedan kanal da prwnosi ovaj mec,neki aportski kanal?
Ima li.ijedan kanal da prwnosi ovaj mec,neki aportski kanal?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Supertennis tv.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.