FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Neymar11
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neymar11 » 26 avg 2017, 22:44

Suvisno je bilo sta comnt ljudi su bolji bili zasluzili su bod, ako ne i sva tri boda imali su bolje sanse izglednije od nas..
I veceras se vidi kolko nam je ekipa limitirina i slaba, tek sad se moze rec poslije ove tekme da su Miro i Lendra odkskakli dosta od ostalih pravili su razliku fale ovoj ekipi, al ovoj i ekipi sigurno fale dobra 4 igraca, nikog necu izvodovjit veceras da je ama bas nesto pokazo mali refikov nije los al se pogubio donekle blagoje je fino igro Ramovic je falio , projic nezna da centrira kako treba, pred Adzemom dosta jos posla ima da ugira ekipu i nadje startnih 11 koji ce da grizu da preororenu njivu, da ginu za dres zelje, sta se promjenilo od odlaska Celavog s klupe neki pomak sami se nije vidio , Zeba hvala ti al ti nemozes vise dat tolko zelji zadnjih 30 minute sa klupe minumim zasluzujes, Zerica gurnut u vatru pa sta bog dadne sigurno je da nece bit nista slabi nit losi od Zebe jer zna da momak igra lopte samo kad hoce.... Adzemov je ovo kiks umjesto da dobijemo da odemo na pauzu prvi ovako smo dr zavrsili, ekipa nije nit nesto spremna .... Poruka Ljudima uz uprave super je to gradnja Juzne tribine svaka vam cast na tome tu skidam kapu , al dajte sredite taj sportski segment dovedite 4 fina igraca da uzmemo pisanu kantu koja bi bila ko slag na tortu nakon svega lijepog sto se desaje oko kluba.. Ulozite pare sigurno ima jos finih igraca koji su slobodni na trzistu.. Volim te Zeljo :bih:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

panzer88
Kontakt:

Post Postao/la panzer88 » 26 avg 2017, 22:44

Bolje da sam sirotinji cenera dao, makar bi sevap zaradio, ovako nit sevapa nit zivaca. Bruka.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 26 avg 2017, 22:45

ja halalim titulu ako se Jug napravi do lige 6 i izbori evropa.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Wayat
Kontakt:

Post Postao/la Wayat » 26 avg 2017, 22:47

Šta je sa Stevom?

Zonfas
Kontakt:

Post Postao/la Zonfas » 26 avg 2017, 22:49

Sve neki kvazi navijaci, **** vas tribina vise. Ne igra tribina. Mi smo tu zbog fudbala i titula a stadion treba da bude nesto sto je pod moranje. Kao sto moras napraviti vec jednom dobar tim, tako si morao vec jednom poceti praviti stadion.

Za sta ce ti jug, ako transfer politika bude ovako dobra kao do sad, ako budemo imali sastav kao sad stadion ti ne trebe jer nece biti 3.000 ljudi na stadionu. Opet popit tabletu i leci spavati, i tako vec treca godina...

Hocemo trofeje boli me vise kita za tribine i kamere.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 26 avg 2017, 22:49

Wayat je napisao/la:Šta je sa Stevom?
Taj je svoje šanse propustio.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

nellic07
Kontakt:

Post Postao/la nellic07 » 26 avg 2017, 22:50

Rokoko87 je napisao/la:Slavko otišao, sve ostalo isto...

Adžeme shvati da ti ne ide da budeš kvazidemagog sa ovim izjavama, samo sebi jamu kopaš..
Nije ostalo isto,gore je,,,pod Slavkom nismo lijepo igrali ali niko nas nije nadigrao sem Široki ono kad smo raspad sistema bili......nas je pod Adžemom Široki nadigrao,Borac mrtvi nas na Grbavici trebao dobiti,,,pobijedili smo grozno Sarajevo ali loše odigrali,,sve ovo do sada loše...ostane li Adžem na klupi mi ćemo padati k'o i Sarajevo s Repuhom.Imali smo sreće do sada,a i raspored dobar.

Zonfas
Kontakt:

Post Postao/la Zonfas » 26 avg 2017, 22:52

Bogicevic, Zeba, Kajkut i Stevo otjerat u tri pm. Nismo mi penzionersko drustvo. :pray: A ovog kvazi strucnjaka sto glumi Amara vratit da vodi pionire sram ga bilo i stid :puke:

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 26 avg 2017, 22:54

Konzerva je napisao/la:ja halalim titulu ako se Jug napravi do lige 6 i izbori evropa.
Nemoj halala tako ti svega. Citaju forume i onda se opuste. Onakav Jug u ovakvoj drzavi se ne moze napraviti dvije godine minimalno. Do Lige 6 neka se bageri ukazu i bice dobro. Ekipa nam je losa i nemam razloga za optimizam. Adzem je preuzeo vruc krompir i ne krivim ga za igre koje prezentujemo, ali je kao sef odgovoran i pravdanja kako nismo spremni me nerviraju.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 26 avg 2017, 22:57

Ma yebo te i ovo više realno, čuj halalit ću, a vamo se naguzivati ko kako stigne.

Infrastruktura.Ok.Neprikosnoveni ste.Svršavamo na to.Nema vam ravnih.

Ali da bi se to opravdalo potrebni su rezultati!

Ok, napravit ćemo i jug, ali šta poslije, ko će to ispuniti, ko će platiti da gleda agenturu?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 26 avg 2017, 22:59

Igra standardno katastrofa, bolan mi uz sve alibije nismo onom raspalom Sarajevu mogli dati gol iz igre sa igračem više na terenu.

Ovaj bod je večeras i dobar kako su igrali, odvojiš novac i subotu navečer da ih gledaš i onda dobiješ ovo, ma ebite se.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 26 avg 2017, 23:01

A lošine... Projić i Zeba najveće enigme, Wagner umalo da se proslavi opet, sve u svemu Adžeme popravljaj :kafa:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 26 avg 2017, 23:03

Rokoko87 je napisao/la:Ma yebo te i ovo više realno, čuj halalit ću, a vamo se naguzivati ko kako stigne.

Infrastruktura.Ok.Neprikosnoveni ste.Svršavamo na to.Nema vam ravnih.

Ali da bi se to opravdalo potrebni su rezultati!

Ok, napravit ćemo i jug, ali šta poslije, ko će to ispuniti, ko će platiti da gleda agenturu?
To ja govorim stalno. Treba to odvojiti, ako smo u jednom losi, a u drugom odlicni onda smo na nekoj sredini. Ocjena 3, daj da dodjemo do vrlodobor. Umiremo u prosjecnosti i to ne donosi iskorak.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 26 avg 2017, 23:03

trofeji nisu cilj, sta se sekirate :kafa:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 26 avg 2017, 23:05

Ovoj ekipi su potrebna pojacanja, ali sad je kasno za to. Treba biti iskren i reci da ovaj nas tim nije za prvo mjesto. Sve ovo sto su do sad pokazali je tanko i nije dovoljno da budes sampion cak ni u ovoj jadnoj ligi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Zonfas
Kontakt:

Post Postao/la Zonfas » 26 avg 2017, 23:05

irfo je napisao/la:trofeji nisu cilj, sta se sekirate :kafa:
Nego sta je cilj? Da nam jebu zivce svake godine i prodaju muda pod bubrege jel to? :nene:

bangara
Kontakt:

Post Postao/la bangara » 26 avg 2017, 23:09

Mislim da se nakon odgledane utakmice moze biti zadovoljan bodom, s obzirom da je ipak over all siroki imao konkretnije prilike, precka i stativa.A i ovaj siroki nije lose ekipa uopste,dapace. E sad sta bi bilo da je zeba pogodio kad je trebao, vjerovatno bi tok utakmice otisao u nekom drugom smjeru, al otom potom. Nije mi jasno zasto Zeba uze slobodni Zakaricu u prvom poluvremenu, kad je pozicija bila za ljevaka prava...Posjeta solidna

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 26 avg 2017, 23:13

Kazem halalit cu titulu zato sto znam da ovi nisu kadri izgurati do kraja da bi dosao pehar u njihove ruke, pa tribina i evropa bi ublazila to.

a sa ovim igracima i ovakvom igrom ocekivati titulu, to je prodavanje magle.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 26 avg 2017, 23:38

Kaze promjenio sistem igre, a igra mu se zasnivala na tome da je od 90 minuta koliko utakmica traje, lopta bila brat bratu 45 u zraku, konstantno nabijanje i preskakanje igre znaci fuj. Dva pasa ja danas nisam vidio, a i to sto sam vidio sto je licilo na pas je ono dodavanje glavama, opet naravno nista po zemlji. Sredina terena katastrofalna. Mali Sabanadzovic mora da shvati da nije kreator igre vec destruktivac. Kinjili smo Radinovica, al brat bratu Radinovic bi 15 prekrsaja napravio do kraja prvog poluvremena. Bjezi ADZEME maistore napadacke igre. Da se nisi pojavio ja tacno nebi znao sta je napadacki fudbal i more sansi...
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 26 avg 2017, 23:41

Adzeme sta vi radite na tim treninzima.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Levin, Proximic i 46 gostiju.