Ajde Totti zabi ga vise rodila te majka
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
kao sto sam prije rekao Genoa ide daleko ove godineeee
Evo Ibre evo ludla.
zvanicno?A_d_0 je napisao/la:Evo Ibre evo ludla.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- senad_flamin
- Kontakt:
Da zvanicnije nemoze biti.Italia je napisao/la:zvanicno?A_d_0 je napisao/la:Evo Ibre evo ludla.
Cesena uze bod na Olimpicu.Antoniolli branio kao lud.
Totti opet dira lice protivničkih igrače.Velik igrač ali velik i pakaš.
Totti opet dira lice protivničkih igrače.Velik igrač ali velik i pakaš.
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
jel gledo iko romu, vidim 0-0 s cesenom, a milan im gostuje u drugom kolu pa me interesuje kakva su ekipa, mada pretpostavljam da su igrali bunkerčinu kao da im život o tome zavisi, opasni su ti što uđu u viši rang naročito prvih 5-6 kola dok ih euforija drža, a milan prva 2 kola s takvima, jbg
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Odbrana dobra i desna strana napada, igra neki cupo, dobar je skroz. Bogdani im u spicu, 5min prije kraja fulio zicertony-mortale je napisao/la:jel gledo iko romu, vidim 0-0 s cesenom, a milan im gostuje u drugom kolu pa me interesuje kakva su ekipa, mada pretpostavljam da su igrali bunkerčinu kao da im život o tome zavisi, opasni su ti što uđu u viši rang naročito prvih 5-6 kola dok ih euforija drža, a milan prva 2 kola s takvima, jbg
nema potpisa
Sheva?Italia je napisao/la:Uno Due Trezege
najbolji strani napadac u zadnjih 10 godina Calcia..
- tony-mortale
- Kontakt:
pa taman na našeg lijevog beka taj napada a to je mega giga ultra jaki antonini, al valjda ćemo uspjeti njih riješiti, tad će i ibra vjerovatno zaigratiAdmir_Sa je napisao/la:Odbrana dobra i desna strana napada, igra neki cupo, dobar je skroz. Bogdani im u spicu, 5min prije kraja fulio zicertony-mortale je napisao/la:jel gledo iko romu, vidim 0-0 s cesenom, a milan im gostuje u drugom kolu pa me interesuje kakva su ekipa, mada pretpostavljam da su igrali bunkerčinu kao da im život o tome zavisi, opasni su ti što uđu u viši rang naročito prvih 5-6 kola dok ih euforija drža, a milan prva 2 kola s takvima, jbg
Uvijek su ovi sto udju tek iz druge lige u pocetku nagazna mina i velika nepoznanica. Favorit-lako cemo a novi u ligi-"napaljeni"!
Zadnja izmjena: Tuzla-BiH, dana/u 28 avg 2010, 22:52, ukupno mijenjano 2 puta.
- Nail for Real
- Kontakt:
pa nije valjda toliko los?tony-mortale je napisao/la:pa taman na našeg lijevog beka taj napada a to je mega giga ultra jaki antonini, al valjda ćemo uspjeti njih riješiti, tad će i ibra vjerovatno zaigratiAdmir_Sa je napisao/la:Odbrana dobra i desna strana napada, igra neki cupo, dobar je skroz. Bogdani im u spicu, 5min prije kraja fulio zicertony-mortale je napisao/la:jel gledo iko romu, vidim 0-0 s cesenom, a milan im gostuje u drugom kolu pa me interesuje kakva su ekipa, mada pretpostavljam da su igrali bunkerčinu kao da im život o tome zavisi, opasni su ti što uđu u viši rang naročito prvih 5-6 kola dok ih euforija drža, a milan prva 2 kola s takvima, jbg
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Nije loša Cesena, u kontrama su vrlo opasni posebno Bogdani i Nakamoto, večeras su se branili ali ne samo sa izbijanjem lopte iz svog 16-erca, znaju igrati lopte.
da nije Schelotto ?Admir_Sa je napisao/la:Odbrana dobra i desna strana napada, igra neki cupo, dobar je skroz. Bogdani im u spicu, 5min prije kraja fulio zicertony-mortale je napisao/la:jel gledo iko romu, vidim 0-0 s cesenom, a milan im gostuje u drugom kolu pa me interesuje kakva su ekipa, mada pretpostavljam da su igrali bunkerčinu kao da im život o tome zavisi, opasni su ti što uđu u viši rang naročito prvih 5-6 kola dok ih euforija drža, a milan prva 2 kola s takvima, jbg
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Trezegol.Tuzla-BiH je napisao/la:Sheva?Italia je napisao/la:Uno Due Trezege
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Ma joooookItalia je napisao/la:Trezegol.Tuzla-BiH je napisao/la:Sheva?Italia je napisao/la:Uno Due Trezege
- tony-mortale
- Kontakt:
@nail, ma nije on sad odron, al nije ni kvalitet za milana, al pošto inače u evropi nema 5 dobrih lijevih bekova moramo se šlepati s njim, on je onako osrednji i u odbrani i u napadu, a pošto je na toj strani dinjo koji odbranu zapravo ni ne igra tu bi nam trebao jedan defanzivno jak bek
- Nail for Real
- Kontakt:
gledao sam ga par puta, protiv slabijih ekipa doduse i cini mi se kao solidantony-mortale je napisao/la:@nail, ma nije on sad odron, al nije ni kvalitet za milana, al pošto inače u evropi nema 5 dobrih lijevih bekova moramo se šlepati s njim, on je onako osrednji i u odbrani i u napadu, a pošto je na toj strani dinjo koji odbranu zapravo ni ne igra tu bi nam trebao jedan defanzivno jak bek
nikad necu zaboravit onu njegovu sansu protiv manche...sta covjek promasi
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.