FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Sandokan87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Sandokan87 » 26 avg 2017, 23:43

Osim13 je napisao/la:Adzeme sta vi radite na tim treninzima.
Nabijaju brate loptu, vidio si danas. Samo nabi i nabi i nabi. Da sam dva pasa vidio, pa rekao bih evo ga to je to, zadovoljan bih kuci dosao. Haj sto nisu prilike stvorili, al mogli su bar dva pasa sastaviti.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 26 avg 2017, 23:44

Na Faceu repriza meča sa Ferencom :lol:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 26 avg 2017, 23:46

Gdje ce ko sa nasom klupom. Nemas jednog igraca da ubacis , a da bude neka prevaga. Tugo moja.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 26 avg 2017, 23:48

LjoZee je napisao/la:Gdje ce ko sa nasom klupom. Nemas jednog igraca da ubacis , a da bude neka prevaga. Tugo moja.
Ima jarane, necu vise da spominjem, al bih obje ruke stavio da poslije mnogo jaceg kontakta nebi pao vec bi pokusao opet na nogama ostati i ici ka golu, a ne ko nas kapiten ccc. Sute i tjeraju inat, a moze pomoci, bar poluvrijeme!
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 26 avg 2017, 23:53

Ovom demagogu treba sto prije pokazati izlaz sa Grbavice. Grob ga debilni je.bo on se prilagodjava sirokom na grbavici i mjenja formaciju. I jos ovi kretenizmi na presu. Kao sto sam vec jednom rekao Ado je bio bolji trener dok je imao suflera iz tunela. Ovaj pokusaj sa 3-5-2 formacijom veceras nije licio ni na qurac. Za takvu formaciju moras imati ubitacne bekove a ne gurnuti Zakarica da pokriva citavu desnu stranu i tako izgubit jednog od glavnih igraca u igri prema naprijed. Zeba ispod svakog nivoa zasluzio klupu. Jovan i Anel jedine svijetle tacke veceras.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

SF6
Kontakt:

Post Postao/la SF6 » 26 avg 2017, 23:57

Mnogi su zabijali glavu u pijesak nakon sretnih pobjeda protiv sarajeva i viteza,pa i sam ado.Mi sa ovom ekipom i sa ovim trenerom titulu ne mozemo osvojiti ali bas nikako,nesto se mora promijeniti.Najlakse (ili mozda najteze) je dovesti sir amar pejgamer osim-a.

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 26 avg 2017, 23:59

maldini3 je napisao/la:Ovom demagogu treba sto prije pokazati izlaz sa Grbavice. Grob ga debilni je.bo on se prilagodjava sirokom na grbavici i mjenja formaciju. I jos ovi kretenizmi na presu. Kao sto sam vec jednom rekao Ado je bio bolji trener dok je imao suflera iz tunela. Ovaj pokusaj sa 3-5-2 formacijom veceras nije licio ni na qurac. Za takvu formaciju moras imati ubitacne bekove a ne gurnuti Zakarica da pokriva citavu desnu stranu i tako izgubit jednog od glavnih igraca u igri prema naprijed. Zeba ispod svakog nivoa zasluzio klupu. Jovan i Anel jedine svijetle tacke veceras.
Zbog takvih ko ti ja bih sad Adzemu dao ugovor na 10 godina, da gledamo patnju i sijedimo zajedno! Srao si na Petrovica, Lendrica i sad seres i na Adzema a do neki dan bi mu se i naguzio kakve si mu samo epitete pripisivao, Ado najbolji, najjaci, sa najboljom vizijom... Protiv Adzema nemam nista, ali ono sto je najavljivao ja nisam ni ocekivao. Igre nema, nece je ni biti realno! Adzeme dobar si i znas pricu baciti djeci, al ovi stari kenjci te ne bendaju. Cvrsta ruka pa ces vidjeti kako puca p icak!

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 27 avg 2017, 00:02

SF6 je napisao/la:Mnogi su zabijali glavu u pijesak nakon sretnih pobjeda protiv sarajeva i viteza,pa i sam ado.Mi sa ovom ekipom i sa ovim trenerom titulu ne mozemo osvojiti ali bas nikako,nesto se mora promijeniti.Najlakse (ili mozda najteze) je dovesti sir amar pejgamer osim-a.
Ma pusti jarane te price, tim limitiran ovo ono. Kakav to ima tim Sliskovic, pa ljudi ako nista igraju od noge do noge, nema nabijanja lopte. Sami sebi pricu pricamo kako je do igraca. Ma nije do igraca, igracki smo dobri ali smo vodjeni jako lose!

ZeljeznicarFan
Kontakt:

Post Postao/la ZeljeznicarFan » 27 avg 2017, 00:22

Ekipa odigrala jako lose ,bez dinamike,povezanisti.Želja je bila velika ali znanja i uigranosti niti na vidiku.Prvi put sam veceras svjedocio kako oba krila igraju na jednoj ili drugoj strani u isto vrijeme dok je suprotna strana prazna .Zeba molim te oproati se dok te volimo i postujemo.Adzeme nemoj molim te vise nase djece ,molim te u ovom formatu i u ovakvim utakmicama.
A sad najvaznije , Bjelici i A-2 sudiji zelim kraj sudijske karijere a Ibri Hasanbegovicu i Komplet Savezu se sjetim najmilijih i molim SIPU da tamo udje.

Losa igra,dosta bodova !

AMAR AMAR , OSIM OSIM !!!
Miske uradi nesto na sportskom segmentu !
Radnička klasa !

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 27 avg 2017, 00:29

Jel nam ono Djelmic treba doci? Dokle je ta procedura, daj ga pod hitno, moze on s jednom nogom vise od pola ovih sa dvije.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 avg 2017, 00:34

Ovaj naš Antonio Conte se mora što prije odlučiti za formaciju, pa i onaj pravi se nakon tri utakmice Chelsea odlučio. Ne znam kakva mu je vizija, samo molim boga da on zna.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 27 avg 2017, 00:37

Virtu4l je napisao/la:Ovaj naš Antonio Conte se mora što prije odlučiti za formaciju, pa i onaj pravi se nakon tri utakmice Chelsea odlučio. Ne znam kakva mu je vizija, samo molim boga da on zna.
E samo taj sa slike na tvom avataru ima viziju. Ovaj sto nas sad vodi ce mi prema svemu sudeci ogaditi vikende i utakmice Zelje. Mi danas nebi pobjedili Tosk iz Tesnja s onom igrom realno. Lopta vise u zraku nego na zemlji, e ako mu je to definicija napadackog fudbala, ja cu poceti pratiti kriket!

HajdeZeljozabiGol
Kontakt:

Post Postao/la HajdeZeljozabiGol » 27 avg 2017, 00:40

Jao Bjelice sta uradi :shock: :shock: Jel moguce da su nam cijelu noc klali ekipu...pa do 15min je trebalo da imaju 3 zuta...pa aut..faul...ofsajd...slobodni...KORNER=????
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!

Tesko je biti pitar ;) ;)

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 27 avg 2017, 00:42

Sandokan87 je napisao/la:
Nabijaju brate loptu, vidio si danas. Samo nabi i nabi i nabi. Da sam dva pasa vidio, pa rekao bih evo ga to je to, zadovoljan bih kuci dosao. Haj sto nisu prilike stvorili, al mogli su bar dva pasa sastaviti.
Bas majke mi samo nabijaj loptu u zrak kome lopta na zemlju sleti 10 sklekova odma :lol:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 27 avg 2017, 00:48

Osim13 je napisao/la:
Sandokan87 je napisao/la:
Bas majke mi samo nabijaj loptu u zrak kome lopta na zemlju sleti 10 sklekova odma :lol:
Jadno, da smo momacki igrali pa i izgubili rekao bih jbg ljudi igrali smo nismo imali sportske srece, nismo pobjedili, pobjedio je Siroki i tacka. A mi jarane zivu glavu cuvamo na Grbavici. Kontas bice bolje, nisu jos ukapirali njegovu "viziju", a ono sve gore i gore. Znas sta je najgore sa ovim forsiranjem ove djece, sto ce se opet stvoriti minus za liderom a mi nismo slijepi vec glupi, pa cemo najaviti opet plavo proljece. Ljudi na iskustvo titule dizu, sa ekipom koja je igracki bare bare s nasom ako ne i slabija...

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 27 avg 2017, 01:21

Mi na klupi nismo imali nijednog beka, stopera, ni krilnog igraca. Sta da se nedaj Bože jedan defanzivni igrač povrijedio, mi ne bi imali zamjenu za njega. Prva izmjena se desila u 75 minuti, a priča je da smo preumorni. Ako jesmo, zašto se ranije nije išlo sa izmjenama.
Zajmović je morao igrati minimalno jedno poluvrijeme, a po meni on je bolja opcija od Kajkuta za startera, i neko mora postaviti pitanje Adžemu zašto ga je izostavio. Zeba ne smije biti veći od Želje, a čini mi se da jeste. Igra dok bukvalno ne crkne na terenu i kreće se kuda on želi pa se često zavuče lijevo na poziciji krila. Ali ustvari mi na lijevom krilu realno nismo imali nikoga, Projić je sam držao cijelu lijevu stranu, ali stajao je povučenije. Često su Zec, Zakarić i Stevanović bili u krugu od pet metara jedan od drugog desno, a pogledaš lijevo nema nikoga.

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 27 avg 2017, 08:52

Realno bod protiv Širokog nije katastrofa, nismo Real a i da jesmo pa i Real odigra x ili zijani. Međutim problem je da mi i nakon 10 zvaničnih utakmica izgledamo na terenu kao da su tek počele pripreme. Totalno bezidejni, spori i impotentni. A vjerovatno je i to za očekivati ako ćemo biti realni a ne subjektivni, jer naš igrački kadar je upravo takav da je ovo oko nekog maksimuma. Vrijedno pažnje je spomenuti Adinu odvažnost da daje više prostora mladim igračima, oni će nas vremenom oplemeniti, oni će nam donijeti igru, protok, ideju a na kraju i pobjede i radost. Tu dileme nema, samo moramo biti strpljivi jer je vrijeme najviše potrebno mladim igračima. Treba i očekivanja svesti u granice objektivnog u protivnom slijedi frustracija. Ne može ovakav Željo biti legitiman kandidat za trofeje, nema šanse. U Dolini su navijači koje ne možeš ufatiti na foru, njima nema prodati muda pod bubrege jer su godinama gledali normalne fudbalere, za pola trenutnog kadra ne možeš reći da su uopšte fudbaleri, barem ne profesionalni ili iole kvalitetni. Naše kretanje u igri bez lopte je na nivou nekadašnjeg Pofaličkog, to je jedina realnost.
I na kraju da sumiram, ja lično ću biti prezadovoljan ako izborimo Evropu uz promociju ovih mladića koji ipak daju nadu u bolje sutra bez obzira na lošu današnjicu. Mali Šaban je sinoć nagovjestio da će i naš Željo a i repka u bliskoj budućnosti dobiti dragulja za kojeg će se otimati mnogo bogatiji klubovi. Jednostavnost i inteligencija u igri koju je pokazao trebaju biti putokaz za sve igrače u klubu. Jednostavno za klasu iznad ostalih u tom segmentu.
VTŽ idemo dalje.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 27 avg 2017, 09:54

Ova ekipa nije za prvo mjesto. Sto se prije pomirimo s tim bit ce nam lakse. Prelazni je skroz lose odradjen i sad se vide posljedice toga. Nakon odgledanog snimka mogu reci da nas je Zeba dobro "unistio" u prvom poluvremenu. Volio bih da ga Adzem sljedecu stavi na klupu, a Ramovica prebaci na njegovu poziciju i iza njega Blagojevica i Sabanadzovica.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 27 avg 2017, 09:56

Ide malo teži raspored, nadati se kako će na pauzi smoći snage i znanja da bar neke nedostatke isprave.

Šta je tu je. Kako smo posijali tako ćemo poznjeti.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 27 avg 2017, 10:02

Cuj umorni **** te lopto ko te sve ne udara.Kazu kad se ona stvar nedize vazda vadiona se izmislja,trener nezna e pa ko i ona stvar,umor pritisak teren vrjeme carape sve smeta jer neznas.Neznas a glumis da si neka faca cega si faca,pocrnio imas miske.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 9 gostiju.