19TM87 je napisao/la:ja sam morao djete poslat u drugu sobu hahahahahahaha
Po meni, igrač utakmice definitivno Zeba!
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
19TM87 je napisao/la:ja sam morao djete poslat u drugu sobu hahahahahahaha
nasi...Adnel je napisao/la:Gledam sad ove slike nemogu nikako skontat ciji su ovo dresovi na leotarovim igracima ???
Odma se sjetim situacije kad je Željo dos'o u Lukavac u istim dresovima kao i domaci Radnički... na kraju su domaci posudili Željinim igracima bordo dresove, a Manijaci su cijelo vrijeme skandirali "skinite se goli"... bilo je to prije 13 godina, ako se ne varam...MinistaR je napisao/la:Evo da objasnim ovo sa dresovima.
Gosti iz Leotara došli su sa svojom bijelom garniturom i jedinom. Kako je Željo trebao nastupiti u ovim kojim je igrao, Leotaru su se dali ovi rezervni dresovi Želje na korištenje. Lijepa gesta.
jbte ja ne mogu da vjerujem da imamo isto sponzoa na dresuAdnel je napisao/la:Gdje su njihovi onda pobojili ubacili pogresni omeksivac hahaha joj ovog leotara ovo treba izbacit iz lige nemaju dresova,razvali ih zeljo kao u hokeju 8:0
ma sutra je snimak oko pola 10 ili pola 11...Zeljo-Sarajevo je napisao/la:do sada je tako biloIsnar je napisao/la:Ja sam mislio da ide sutra, ali kad ti tako kazes evo okren'o sam na Vogoscu i nek stoji dok ne bude utakmica...Zeljo-Sarajevo je napisao/la: zar ne ide nekad veceras za nekih pola sata? posto obicno pustaju nakon utakmice odmah reprizuvaljda ce i veceras... vidjecemo uskoro heh
hahahah trebali suIsnar je napisao/la:Odma se sjetim situacije kad je Željo dos'o u Lukavac u istim dresovima kao i domaci Radnički... na kraju su domaci posudili Željinim igracima bordo dresove, a Manijaci su cijelo vrijeme skandirali "skinite se goli"... bilo je to prije 13 godina, ako se ne varam...MinistaR je napisao/la:Evo da objasnim ovo sa dresovima.
Gosti iz Leotara došli su sa svojom bijelom garniturom i jedinom. Kako je Željo trebao nastupiti u ovim kojim je igrao, Leotaru su se dali ovi rezervni dresovi Želje na korištenje. Lijepa gesta.
po mom misljenju oko 4-5 milje, a sta Lazar fuli s dva metra cccseha je napisao/la:Kakva je posjeta bila ?
Trenutno korisnika/ca: BosnianLevi, Cwirek, enterofuryl, Hrasno15, kontra i 48 gostiju.