FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

SiamoNoi
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la SiamoNoi » 26 avg 2017, 23:18

Toliko se toga izdogađalo da nitko nije stigao uopce obratit pažnju na Cancela :lol:

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 26 avg 2017, 23:20

67, 77, 87 :hmmmmm:
slika
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 26 avg 2017, 23:24

Biscione je napisao/la:67, 77, 87 :hmmmmm:
slika
slikaslika

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 26 avg 2017, 23:36

Inter - Spal
Crotone - Inter
Bologna - Inter
Inter - Genoa
Benevento - Inter
Do utakmice sa Milanom očekujem 21 bod, a poslije utakmice 24 boda :kafa:

Moram spomenut samo Vecina koji je i večeras bio vrlo dobar. Jedan jako zahvalan igrač koji nam daje stabilnost u vezi koju nismo imali sa Kondogbijom. To je igrač koji je ovoj ekipi mnogo falio zadnjih 5+ godina. Također Borja na AMC vise ne smije zaigrat, na DMC 2.pol odlican (osim one izgubljene lopte kod šuta Nainggolana). :thumbup: Iza Vecino-Borja i ispred JoaoMario mora biti naš udarni trojac u veznom redu za ubuduce. :salut:
#Ausilio OUT

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 26 avg 2017, 23:48

Spalletti:"The Scudetto?We are targeting the Champions League Final this year"
:urnebes:

TheTruth34
Kontakt:

Post Postao/la TheTruth34 » 27 avg 2017, 00:16

Valjda je svima i vise nego jasno da imamo najjaceg napadaca na svijetu..
Potajno sam se nadao dvici,ne moze se reci zasluzeno, ali potrebne su nam ovakve pobjede..

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 27 avg 2017, 00:39

Gdje se ono mogu pregledati tekme bez downloada ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 27 avg 2017, 00:46

Šta mislite čija je više krivica što je Dzeko pobjegao kod gola...Danilova ili Skriniarova?Danilova što nije izašao dovoljno ili kad već nije što nije ispratio Dzeku na kojeg je imao bolji pogled,Skriniarova što nije pazio leđa... :hmmmmm:

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 27 avg 2017, 00:48

SiamoNoi je napisao/la:Šta mislite čija je više krivica što je Dzeko pobjegao kod gola...Danilova ili Skriniarova?Danilova što nije izašao dovoljno ili kad već nije što nije ispratio Dzeku na kojeg je imao bolji pogled,Skriniarova što nije pazio leđa... :hmmmmm:
Meni ono izgleda kao neuspjeno napravljena offside zamka, da je Danilo bio bolje postavljen Dzeko bi bio nogom u ofsajdu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 27 avg 2017, 01:05

Tritolone je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:Šta mislite čija je više krivica što je Dzeko pobjegao kod gola...Danilova ili Skriniarova?Danilova što nije izašao dovoljno ili kad već nije što nije ispratio Dzeku na kojeg je imao bolji pogled,Skriniarova što nije pazio leđa... :hmmmmm:
Meni ono izgleda kao neuspjeno napravljena offside zamka, da je Danilo bio bolje postavljen Dzeko bi bio nogom u ofsajdu.

Izgleda da je to.Miranda i Skriniar su izlazili,a on je kasnio.Iako i ovako mi nije 100 posto da nije bilo zaleđe.

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 27 avg 2017, 01:06

Vekino dijelom, jer nije zatvorio Naingolana. Kod gola 6 Interovih igrača čuva 3 Romina, a niko nije izasao da blokira Radju.

Volvic
Kontakt:

Post Postao/la Volvic » 27 avg 2017, 10:28

Al´jbga, to je Dzeko i technicki odlicno uradio. >1.9m tenk primi je na prsa i iz prve opali. tesko to branit, ali prije toga su strootman i radja imali previse prostora za centriranje.

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 27 avg 2017, 12:39

I po meni je najveca greska sto se nije zatvorio Nainggolan, pa onda Dambrosio jer nije napravio offside
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 27 avg 2017, 13:03

Jericho je napisao/la:Inter - Spal
Crotone - Inter
Bologna - Inter
Inter - Genoa
Benevento - Inter
Do utakmice sa Milanom očekujem 21 bod, a poslije utakmice 24 boda :kafa:
9/15 :kafa:

Ove će utakmice bit pravi ispit.Na malima se skupljaju ključni bodovi.
Jericho je napisao/la:Moram spomenut samo Vecina koji je i večeras bio vrlo dobar. Jedan jako zahvalan igrač koji nam daje stabilnost u vezi koju nismo imali sa Kondogbijom. To je igrač koji je ovoj ekipi mnogo falio zadnjih 5+ godina.
SiamoNoi je napisao/la:
arminz je napisao/la:
Di Marzio - a meeting between Inter and Vecino agent has started.
Kakav je ovaj? Ja ga nesto nisam opazio. Jel ga vrijedi zamijenit za Kondogbiu?
Rekao bi da vrijedi.Kondogbia moze bit zivotinja,al znamo kako i cudan zna bit.Mislim da je Vecino ako nista pouzdaniji igrac i vjerojatno se vise uklapa u ono sto Spalletti želi.
Rutinski :kafa:

PaskalHens
Kontakt:

Post Postao/la PaskalHens » 27 avg 2017, 13:08

Eh upravo pregledah snimak na areni sport, pa dam sud konačni.
Prvo poluvrijeme odlično do džekinog gola, puno bolje je Inter stajao na terenu i kontrolisao igru. Morao povesti preko Icardija (:shock:) i mislim da bi tok utakmice išao na mlin Interu. Eh, nakon primljenog gola su se malo konci pogubili, počelo se i griješiti učestalije.. Handanović definitivno je odličan golman, al' maksimalno mu skratiti igru sa loptom u nogama, ako je ikako moguće. Izazove mnogo panike u zadnjoj liniji i mnogo grešaka. Bolje i da je ispucava nego da panično nabija u aut. Candreva kasni sa pasovima po 2-3 sekunde što je nedopustivo, nadam se da će ga dozvati Spaleti. Desna strana loša, D'Ambrosio jednostavno nema kvalitet da igra i napad i odbranu, kad ga uparimo s Candrevu dobijemo mnogo izgubljenih lopti i netačnih dodavanja. Btw meni Gagliardini nije bio baš toliko loš koliko se ovdje pisalo i mislim da je bilo slabijih od njega. U prvom redu već navedeni dvojac, te Valero koji je bio igrač manje na poziciji amc.. Ne shvatam eksperiment sa Mariom na klupi, al' haj..
Eh drugo poluvrijeme je..
Roma počinje agresivno i traži drugi gol i bolje stoje prvih 15 minuta, slično kao Inter u prvom, samo što oni nisu imali mrtvi zicer. I onda bum zadnjih 25 minuta. Apsolutna perverzija od igre. Odlične kontre, vrhunski Perišić u drugom. Icardi klasa, definitivno svjetska klasa. Stvori gol ni iz čega.. Imao je Inter i dosta sreće, al' i zaslužili su je igrači i Spaleti.
Sve u svemu odličan rezultat pred pauzu koja će dobro doći da se posloži sve kako treba. Odličan raspored, što bi trebao Inter iskoristiti maksimalno. Pa zašto ne i maksimalan učinak imati do Milana..
Viva la France, as they say in Rome.

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 27 avg 2017, 13:19

Polahko sa Vecinom, kod gola nije izaso na Nainggolana i jos jednom se sjecam da nije zatvorio Perottija kad je ovaj pogodio precku. Zna i on bit pospor, pogotov u tom dijelu kad treba zatvorit prostor, bilo je par situacija i u prosloj utakmici. Al cini mi se da ce bit upgrade u odnosu na Kondogbiu. Igra jednostavno, ne komplikuje, uvijek gleda da odigra dupli pas i dobro se ubacuje u napad.
PaskalHens je napisao/la: Btw meni Gagliardini nije bio baš toliko loš koliko se ovdje pisalo i mislim da je bilo slabijih od njega. U prvom redu već navedeni dvojac, te Valero koji je bio igrač manje na poziciji amc..
:thumbup:

Evo produzeni hajlajti

Škrinja i Dalbert

We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 27 avg 2017, 13:23

Meni je kod njihovog gola glavni krivac Perisic koji je olako izgubio loptu u opasnoj zoni..

Gagliardini treba da bude prvi sa klupe kad Valero "izduši" u drugom poluvremenu. On je imao najkraći odmor (ako ga je uopce imao) ovo ljeto jer je igrao za mladu repku i njemu ce vjerovatno najbolje doći ova pauza.

Skriniar i sinoc fantastican osim mozda onog starta nad Perottijem :problem:
Miranda za nijansu slabiji od proslih tekmi, ali opet vrlo dobar
Yuto i Danilo solidni defanzivno, naprijed igrači manje.
Candreva imao uobicajenih brain fartova, ali meni sinoc solidan.. Perisic preloš pola sata i onda zadnjih 30min izgoatao :salut:
Icardi lagano TOP5 napadača Svijeta. :tokralju:

Ako nam još dodju Mustafi i Keita mislim da ova ekipa pod Lucianovom palicom nebi trebala imati nikakvih problema izboriti Top4. :kafa:
#Ausilio OUT

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 27 avg 2017, 13:37

Jericho je napisao/la:Gagliardini treba da bude prvi sa klupe kad Valero "izduši" u drugom poluvremenu. On je imao najkraći odmor (ako ga je uopce imao) ovo ljeto jer je igrao za mladu repku i njemu ce vjerovatno najbolje doći ova pauza.
Svojevoljno ranije prekinuo odmor kako bi što prije došao na pripreme :thumbup: I vidim po fb-u ga se masovno pljuje :puke:

Jel ima gif kako je JM otresao Radju prije treceg gola? :kafa:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 27 avg 2017, 13:56

Jericho je napisao/la:Skriniar i sinoc fantastican osim mozda onog starta nad Perottijem :problem:

Sto vise gledam snimku to sam sigurniji da ga nije ni pipnuo.Zagradio mu je loptu s njene lijeve strane.Evo trudim se vidjet kontakt,al ne vidim apsolutno ništa.Zagradio loptu prije nego je ovaj zakoracio i onda je pao preko njegove noge.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 27 avg 2017, 14:19

SiamoNoi je napisao/la:Jel ima gif kako je JM otresao Radju prije treceg gola? :kafa:
Evo ga:https://twitter.com/ILPazzinho77/status ... 5831692288

Imamo i ovo:https://twitter.com/Inter_Memes/status/ ... 4071035904
:lol:
Ivan Perisic: 2 assists vs Roma means Perisic has registered more assists (10) than any other Serie A player in 2017

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.