BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Al me iznervira
**** ga hvala Damiru hvala Dejani hvala albino Britancu, dobar turnir, ranking karijere, tenis karijere, plus i solidne $ idu Damiru i valjda su sad bolji dani pred njim sto se tice odrzavanja neke konstantne igre i forme.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Bravo Džumi. Odlično odigran turnir. Pokazao si zube i u finalu. Sretno u nastavku karijere. Mlad si, možeš još puno napredovati. 
ŠVRLJ
Svaka cast majstore, nadam se da si prebrodio djecije bolesti, i da najbolje od tebe dolazi. Tvoja mjera je TOP30 i do tog ces doci do svoje tridesete godine 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Jbg Damir je pobjedio Simona radi njegovi gresaka a I Rizu isto Edmunda takodjer sad mu se vratilo I izgubio je zbog svojih gresaka .Agut nije nista posebno igro sve je Damir odradio za njega .Sve u svemu doar turnir I odlicne tri sedmice za malog Dzumija.
Zadnja izmjena: BosnaSTL, dana/u 27 avg 2017, 00:48, ukupno mijenjano 1 put.
Ne znam sto neki tvrde da je Agut level iznad Damira, danas je odlucila svjezina, odnosno fizika!
Slatka ova gospođa agut

Moramo biti ponosni zaista, ovo je strašan rezultat za nekoga ko je donedavno ispadao od Atile Biča Božijeg i sličnih, a evo danas, uz sve svoje mane, uspio je da bude ravnopravan protivnik u jednom ATP finalu.
Iskreno, začudio bih se da je dobio jer jednostavno mi nismo navikli da budemo pravi kad najviše treba, mislim naravno na sport u globalu, ali i ovo je ono što je zaista za pohvaliti i nadati se da može nastaviti u ovom ritmu i da mu neće biti problem braniti ovo iduće godine.
Damire, ponosni smo, igraš najbolji tenis u svom životu i nadam se da nećeš stati na ovome, iako si večeras mogao više, ali fali tu rutine koja će, nadam se sa dobrim rezultatima, uskoro doći.
Iskreno, začudio bih se da je dobio jer jednostavno mi nismo navikli da budemo pravi kad najviše treba, mislim naravno na sport u globalu, ali i ovo je ono što je zaista za pohvaliti i nadati se da može nastaviti u ovom ritmu i da mu neće biti problem braniti ovo iduće godine.
Damire, ponosni smo, igraš najbolji tenis u svom životu i nadam se da nećeš stati na ovome, iako si večeras mogao više, ali fali tu rutine koja će, nadam se sa dobrim rezultatima, uskoro doći.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Svaka čast na prethodna tri turnira, samo da ovako nastavi i nema zime za njega

U finalu jeste da je mogao bolje ali i umor je učinio svoje.
Odličan turnir i ranking karijere za Damira
Odličan turnir i ranking karijere za Damira
Rezultat je trend, ideal je vječan!
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Cestitke Damiu na odlicnom turniru ovaj mec je mogao bolje odigrati ali nema veze.Sada se okrenuti us openu i kuevasu .Sretno u nastavku sezone.

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Joj jes mu gadna ova treba, al izgleda pozitivno utjece na njega, stvarno djeluje kao drugi igrac, ne pustaj je Dzumi barem do kraja US Opena 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ma dobro je kakva nam je drzava, dobro da imamo sport.Damir,Dzeko,Musa,Juka,Mirza su heroji .Nekad nam je bila ona tenserka na pragu 100 zaboravih ime a eto saA imamo nekog ko je dosao do finala ATP TURNIRA.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: BiH tenis
MervanaBosnaSTL je napisao/la:Ma dobro je kakva nam je drzava, dobro da imamo sport.Damir,Dzeko,Musa,Juka,Mirza su heroji .Nekad nam je bila ona tenserka na pragu 100 zaboravih ime a eto saA imamo nekog ko je dosao do finala ATP TURNIRA.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Dejana je TOP!rio_Ferdy88 je napisao/la:Joj jes mu gadna ova treba, al izgleda pozitivno utjece na njega, stvarno djeluje kao drugi igrac, ne pustaj je Dzumi barem do kraja US Opena
Svaka čast Damiru na ovim posljednjim rezultatima i novom rankingu karijere.
Zadnja izmjena: arelinho, dana/u 27 avg 2017, 01:02, ukupno mijenjano 1 put.
Nije izgubio zbog umora nego je Agut dobio odlucujuce poene u mecu .Nekoliko puta je imo otvoren teren a on udara bas tamo dje je Agut I gubi poen I to je odluclilo .Dobar turnir sto jes jes .
Meni se više sviđa ova cura Damirova al' hajde, svako ima svoje.arelinho je napisao/la:Dejan je TOP!rio_Ferdy88 je napisao/la:Joj jes mu gadna ova treba, al izgleda pozitivno utjece na njega, stvarno djeluje kao drugi igrac, ne pustaj je Dzumi barem do kraja US Opena
Ne hejtam tuđa opredjeljenja.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Znaš i sam da je ovo bio lapsup.gaston je napisao/la:Meni se više sviđa ova cura Damirova al' hajde, svako ima svoje.arelinho je napisao/la:Dejan je TOP!rio_Ferdy88 je napisao/la:Joj jes mu gadna ova treba, al izgleda pozitivno utjece na njega, stvarno djeluje kao drugi igrac, ne pustaj je Dzumi barem do kraja US Opena
Ne hejtam tuđa opredjeljenja.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa i lici vise na Dejana, nego na Dejanu, nisi puno pogrijesio.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Čestitke Damire na odličnom turniru, u finalu je zatrebalo snage, iskustva i sigurnosti, sve to kombinovano. Samo nastaviti u ovakvom ritmu 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.