HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: Odg: HŠK Zrinjski
Imamo para ,imamo igrače, imamo Baku,imamo Šulu,imamo Čovu,imamo protivnicke igrace koji igraju za nas,Kolinda,Trump,Merkel svi su za nas ali se sad pokusava uvaliti sjeverna koreja preko svog reprezentativca jer smo i njima važni.....Može nam biti yebiga.....Crknite dusmani 
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
Re: HŠK Zrinjski
sportsport.ba se tresu gaće od Zrinje, sportsport.ba na aparatima.. auu koji smo mi stroj postali.. ove godine ćemo se prošetati do naslova, kup nek uzme GOŠK.. nakon toga preuzimamo i ovaj portal, kupujemo

HŠKZ!
Re: Odg: RE: Re: HŠK Zrinjski
Istina je ovo sto si napisao Mara evo danas vec novi clanak o Zrinji ali danas nas hvale kao da smo Real.Dobro si napisao,tresu se gaće. Sto bi rekao Rojs "sacuvaj me boze vruće pive,ladne žene, lošeg centaršuta i rezimskih piskarala".mara1905 je napisao/la:sportsport.ba se tresu gaće od Zrinje, sportsport.ba na aparatima.. auu koji smo mi stroj postali.. ove godine ćemo se prošetati do naslova, kup nek uzme GOŠK.. nakon toga preuzimamo i ovaj portal, kupujemo![]()
![]()
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
Izgleda da su Kukocu odbrojani daní u Mostaru, ne uklapa se u brzinsku igru prvaka,
kao nova destinacija se spominje Zeljeznicar
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
ja mislim da ova djeca kad pocnu igrat managera sa 10,11 godina ne prodaju igrace u svoju ligu...al eto ne mozes im ni prisrat kad su uzeli 2 kante zaredomTaramba je napisao/la:Izgleda da su Kukocu odbrojani daní u Mostaru, ne uklapa se u brzinsku igru prvaka,
U
Bernardic je uvijek dobre tekstove pisao. Thumbs up
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Prodje Maribor.
Ne mogu vjerovat da ce ovaj mrtvi maribor igrat lp,da je bilbija zabio onaj penal sad bi gledali karte za sevillu i maribor ,pu yebemti srecu
- hskzmostar
- Kontakt:
Sreca prati hrabre jbg,velika sansa propustena da godinama samaramo ovu nejac u premijer ligi a i ovako im se lose piseKpbKaka22 je napisao/la:Ne mogu vjerovat da ce ovaj mrtvi maribor igrat lp,da je bilbija zabio onaj penal sad bi gledali karte za sevillu i maribor ,pu yebemti srecu
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
- hskzmostar
- Kontakt:
Celik
Gosk
Mladost
hajmo po 9 bodova pred derbi na Grbavici
Gosk
Mladost
hajmo po 9 bodova pred derbi na Grbavici
Devet bodova je realnost ,sedam minimum u nekim izvanrednim okolnostima.Malo me brine obrana ali vjerojatno je u pitanju samo los dan.
Vrijeme je da Laštro zauzme Katanecovu poziciju, a Barić je puno jači od Marina u obrani (kod oba gola je sukrivac)...Ćavara umjesto Pezera i to je to...vrh tabele nećemo sigurno više nikome prepustiti...
Re: Odg: RE: Re: HŠK Zrinjski
Katanec ne igra onako kako zna i može ali prvi gol danas je Marinov a drugi ide na dusu Jakovljeviću .Galic je zaplivao danas par puta ali i Bariću se desavalo.Mislim da se Baka mora odlučiti i dati šansu konstantno nekim igračima jer ovako se tesko hvata forma.Nije ovo NBA pa cas na klupu čas u igru.Po meni Ćavar treba pocinjati tekme.Wayat je napisao/la:Vrijeme je da Laštro zauzme Katanecovu poziciju, a Barić je puno jači od Marina u obrani (kod oba gola je sukrivac)...Ćavara umjesto Pezera i to je to...vrh tabele nećemo sigurno više nikome prepustiti...
Otpao Nemanja sa spiska Baždarevića...

And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
Ništa čudno a možda je i bolje...Tomislav Tomić se sa okupljanja reprezentacije vraćao lošiji, imamo vrlo jak turnir u Vinjanima i bolje se još dodatno uigratiTaramba je napisao/la:Otpao Nemanja sa spiska Baždarevića...![]()
![]()
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Bolje za vas da je otpao
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- hskzmostar
- Kontakt:
Jeb...majku ako mi i Siroki jedino izgledaomo kao normalni klubovi ovo iz Bosne i pokoji iz hercegovine amaterizam zesci,cuj onaj iz Zelje posao navijati pa zavrsio na utakmici.
Treca titula ce da zaboli mnoge,Baka ga mece i ne vadi
Treca titula ce da zaboli mnoge,Baka ga mece i ne vadi
Ma pusti novinare i njihove nebuloze.Sad je trend da se ova liga proglasi najgorom na svijetu jer mi dominiramo i tako ce biti dok se sarajevski ligasi malo ne ojačaju.
- hskzmostar
- Kontakt:
Filipovic.....Bilbija.....TodorovicALOBOLA je napisao/la:Ma pusti novinare i njihove nebuloze.Sad je trend da se ova liga proglasi najgorom na svijetu jer mi dominiramo i tako ce biti dok se sarajevski ligasi malo ne ojačaju.
....................Jovic......................
Strah i trepet
- tutankamon1905
- Kontakt:
A kad se ne daj boze forma u jednom dijelu ugasi, ulijecu salko, koreanac, kukoc, handzic...
Aj aj majko moja presjece me nesto u predjelu grudi
Aj aj majko moja presjece me nesto u predjelu grudi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.