FK Budućnost Banovići

Moderator/ica: GracanicaAA

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Re: F.K.Buducnost Banovici

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 28 avg 2010, 22:08

Žbljohar je napisao/la:Nadam se da necu pokvariti temu,samo da pokazem gostovanje HZ kod nas
kod nas ih je bilo duplo više...svaka ima dala...
1947!

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 28 avg 2010, 22:12

Ljumani_Banovici je napisao/la:
Žbljohar je napisao/la:Nadam se da necu pokvariti temu,samo da pokazem gostovanje HZ kod nas
Ostavi sada to bolan,pod hitno angazovat HALILOVIC SLOBODANA za spas i opstanak kluba,,,,,,

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 28 avg 2010, 22:13

pabizo je napisao/la:
Ostavi sada to bolan,pod hitno angazovat HALILOVIC SLOBODANA za spas i opstanak kluba,,,,,,
u Klubu,njega,NIKO,nezna u to sam siguran ;)
1947!

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 28 avg 2010, 22:15

Ima li koja slicica

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 28 avg 2010, 22:16

Žbljohar je napisao/la:
Ima li koja slicica
http://ljumani.com/photogallery.php?album_id=8
1947!

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 28 avg 2010, 22:17

ova na mom avataru :D

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 28 avg 2010, 22:19

ma ko će mu platiti,on je trener UAE. Nema niko para za njega,Nije nam potreban trner koliko jača fizička sprema igrača.Danas bilo dobro dok ovi naše nisu crkli i onda je došlo do izražaja to ko je imao bolje pripreme.

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 28 avg 2010, 22:19

Samo F.K.S !! je napisao/la:ova na mom avataru :D
ee baš ta heeheh :D
1947!

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 28 avg 2010, 22:22

Samo F.K.S !! je napisao/la:ova na mom avataru :D
Uf dosta vas je bilo,odlicno gostovanje,ja mislim otprilike da vas je bilo toliko i kod nas malo ste se morali stisnuti na onu tribinu ali vam je prepustena vise od pola,na onoj snimci izgleda manje ali ne obuhvaca vas kamera sve,dok u Banovicima imate bolju komociju,ti vjerovatno znas po brojkama koliko vas je bilo,pa napisi nam.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 28 avg 2010, 22:23

r_emir je napisao/la:ma ko će mu platiti,on je trener UAE. Nema niko para za njega,Nije nam potreban trner koliko jača fizička sprema igrača.Danas bilo dobro dok ovi naše nisu crkli i onda je došlo do izražaja to ko je imao bolje pripreme.
Pozovite Halilovica,pa nije sve u parama mozda covek prihvati da pomogne jer je iz vaseg grada a i karijeru je poceo u vasem klubu

DakaZdici
Kontakt:

Post Postao/la DakaZdici » 28 avg 2010, 22:26

Sto nisu kavez napravili i za ostale navijace koji su bili pored?
Hala Madrid!

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 28 avg 2010, 22:30

Arsenalisation je napisao/la:Ja samo znam da otkako idem na tekme najvise bilo ono kad smo ispali protiv Sirokog ;) ,tad je bilo stvarno obje tribine pune ko' sibica nisi imao gdje sjesti...Samo neznam koji im je fazon da ne pustaju domace navijace na Istok danas su neki ljudi platili 5 km i opet bili iza ograde. :evil: :?
ja ba...ja msm da sam i tebe vidio dole...jbt opet bilo je puno i iza ograde :roll:

nije se ni dole moglo naci mjesta ja samo otisao da vidim koliko ima rae tamo i odma na tribine gore ono kad sam te vidio...al..fkt.ja i da nisam imao gdje sjesti jbg..i neplacam ulaznice ulaim dzaba...ali ljudi sa sezonskim ili obicnim mec kartama nemaju mjesta a vec im je naplaceno stvarno glupo...dok se gostima dala na raspolaganje citava Istocna tribina a nama pucaju lafinu da nije osposobljena i da se vrse jos neki radovi... :roll:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 28 avg 2010, 22:36

DakaZdici je napisao/la:Sto nisu kavez napravili i za ostale navijace koji su bili pored?
trebo si se ti zaposlit pa napravit :? :D
nije se ni dole moglo naci mjesta ja samo otisao da vidim koliko ima rae tamo i odma na tribine gore ono kad sam te vidio...al..fkt.ja i da nisam imao gdje sjesti jbg..i neplacam ulaznice ulaim dzaba...ali ljudi sa sezonskim ili obicnim mec kartama nemaju mjesta a vec im je naplaceno stvarno glupo...dok se gostima dala na raspolaganje citava Istocna tribina a nama pucaju lafinu da nije osposobljena i da se vrse jos neki radovi...
oni i njihovi radovii pfffff smiješnooo :twisted:
1947!

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 28 avg 2010, 22:40

Damir Piksi Kojasevic "veni. vidi. vici."
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

DakaZdici
Kontakt:

Post Postao/la DakaZdici » 28 avg 2010, 22:42

DakaZdici je napisao/la:Sto nisu kavez napravili i za ostale navijace koji su bili pored?
trebo si se ti zaposlit pa napravit :? :D
nije se ni dole moglo naci mjesta ja samo otisao da vidim koliko ima rae tamo i odma na tribine gore ono kad sam te vidio...al..fkt.ja i da nisam imao gdje sjesti jbg..i neplacam ulaznice ulaim dzaba...ali ljudi sa sezonskim ili obicnim mec kartama nemaju mjesta a vec im je naplaceno stvarno glupo...dok se gostima dala na raspolaganje citava Istocna tribina a nama pucaju lafinu da nije osposobljena i da se vrse jos neki radovi...
oni i njihovi radovii pfffff smiješnooo :twisted:

Trebo sam al nisam.
Hala Madrid!

odsutraopetultra
Kontakt:

Post Postao/la odsutraopetultra » 28 avg 2010, 23:14

Arsenalisation je napisao/la:ej svaka cast onom koji je rekao da Sarajevo nema veze sa fudbalom...da nemaju navijace kakve imaju ne bi oni dobili nikog ni kuci...jos ovi sa ss.ba kao da nisu gledali tekmu samo nee prilike sarajeva spominju...haskic stativa,slomic 2 puta izasao sam na golmana,3-4 puta sviran nepostojeci offside,kod prvog gola Sarajeva cist prekrsaj nad sarajlicem na pola terena nakon kojeg je uslijedla dubinska loptana stranu i gol je pao iz te akcije...I jos dosta takvih situacija.Sarajevo mora biti prezadovoljno sudjenjem jer su im sudije pmagale do 80.min...fkt...A za HORDE nemam sta reci navijanje za cistu desetku iako ste i vi se isfurai sa najavljenom brojkom... ;) 8-)
Sudije pomagale Sarajevu,sta je s penalom pred kraj prvog poluvremena kad je Vucina Scepanovic sam izasao na golmana i zadnji igrac odbrane ga srusio ?

p.s sto se brojke tice,najavljena milja bila milja minimalno,volimo mi tako isfuravati inace...

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 29 avg 2010, 00:07

odsutraopetultra je napisao/la:
Arsenalisation je napisao/la:ej svaka cast onom koji je rekao da Sarajevo nema veze sa fudbalom...da nemaju navijace kakve imaju ne bi oni dobili nikog ni kuci...jos ovi sa ss.ba kao da nisu gledali tekmu samo nee prilike sarajeva spominju...haskic stativa,slomic 2 puta izasao sam na golmana,3-4 puta sviran nepostojeci offside,kod prvog gola Sarajeva cist prekrsaj nad sarajlicem na pola terena nakon kojeg je uslijedla dubinska loptana stranu i gol je pao iz te akcije...I jos dosta takvih situacija.Sarajevo mora biti prezadovoljno sudjenjem jer su im sudije pmagale do 80.min...fkt...A za HORDE nemam sta reci navijanje za cistu desetku iako ste i vi se isfurai sa najavljenom brojkom... ;) 8-)
Sudije pomagale Sarajevu,sta je s penalom pred kraj prvog poluvremena kad je Vucina Scepanovic sam izasao na golmana i zadnji igrac odbrane ga srusio ?

p.s sto se brojke tice,najavljena milja bila milja minimalno,volimo mi tako isfuravati inace...
druze kapacitet onetamo tribine je oko 2000 samo mi nemoj reci da ste popunili pola Istoka... :mrgreen:
a ovo za penal videjt ces na snimku sjedio sam 15 m od njega tj.hoda kraj stadiona kad se to desilo i vjeruj mi penala nije bilo ni blizu jer da je bilo i malo kontakta mislis da ne bi svirao... :roll: :?:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 29 avg 2010, 00:10

Arsenalisation je napisao/la:

druze kapacitet onetamo tribine je oko 2000 samo mi nemoj reci da ste popunili pola Istoka... :mrgreen:
na vikipediji piše da je kapacitet stadiona 5000, istočna tribina je veća od zapadne ili neka je ista nema veze.Ako su oni popunili pola tribine to opet nije 1000 ljudi. Ali da li je važno je li bili 1000 ili 800 bili su dobri,za svaku pohvalu,navijanje samou jednom trenutku prestalo na kratko kad je Budućnost dala go. Nisu popuštali sa navijanjem.

odsutraopetultra
Kontakt:

Post Postao/la odsutraopetultra » 29 avg 2010, 00:14

Arsenalisation je napisao/la:

a ovo za penal videjt ces na snimku sjedio sam 15 m od njega tj.hoda kraj stadiona kad se to desilo i vjeruj mi penala nije bilo ni blizu jer da je bilo i malo kontakta mislis da ne bi svirao... :roll: :?:
Sto se penala tice vidjecemo na snimku,sto se posjete tice,jel ti stvarno mislis da je svaki navijac imao svoju stolicu,pa stajalo se na po betonu izmedju redova stolica,ljudi su bili na glavama jedni drugim bukvalno,pa u prostor od 700 sjedecih mjesta hiljada se nagura bez problema.Pozdrav,ostanite u ligi da vas klepimo i dogodine.

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 29 avg 2010, 00:20

Čuj u Banovićima najveća posjeta bila 4000 a piše da je i na Grbavici bilo isto.Gledam tamo na njihovoj temi neki glupan napisao da je bilo oko 10 000, pa nije mnogo fulo,samo šesticu.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.