EL 25:45
Ukupno: 32:110
Je*em ti Basel
Jel realno ovoSignore je napisao/la:Ukupno: 32:110
Brate, kad si zadnji put iskreno navijao za Dinamo?SiamoNoi je napisao/la:Jel realno ovoSignore je napisao/la:Ukupno: 32:110
bio sam na toj tekmi,jeli ono Vukojević je pogodio u zadnjim minutamaSignore je napisao/la:LP 7:65
Je*em ti Basel![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Taman deseta godisnjica, a petak, ona stativa se nikad prepit ne moze
To nije cilj. Je.bes biti uspjesniji od tih jazavaca. To ne brije, kuis.artemis77 je napisao/la:Brate, kad si zadnji put iskreno navijao za Dinamo?SiamoNoi je napisao/la:Jel realno ovoSignore je napisao/la:Ukupno: 32:110
Btw. imali smo neku prepirku prije nekog vremena i uglavnom ja sam bio u fazonu "Znam da je Maminjo kriminalac, al bar ste redovno uspješniji u odnosu na ostale klubove ex-Yu", sad sam 100% na tvojoj strani.
Mislim da je ovo jedan od zadnjih puteva:artemis77 je napisao/la:Brate, kad si zadnji put iskreno navijao za Dinamo?SiamoNoi je napisao/la:Jel realno ovoSignore je napisao/la:Ukupno: 32:110
Btw. imali smo neku prepirku prije nekog vremena i uglavnom ja sam bio u fazonu "Znam da je Maminjo kriminalac, al bar ste redovno uspješniji u odnosu na ostale klubove ex-Yu", sad sam 100% na tvojoj strani.
Jest. Igrala se prva minuta sudacke nadoknade. Carlos centrirao, valjda njegov jedini upotrebljiv centarsut tokom cijele karijere. Ta utakmica mozda i nije bila toliko bitna, al me muci vise nego ijedan poraz.branimir85 je napisao/la:bio sam na toj tekmi,jeli ono Vukojević je pogodio u zadnjim minutamaSignore je napisao/la:LP 7:65
Je*em ti Basel![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Taman deseta godisnjica, a petak, ona stativa se nikad prepit ne moze
Ostaje Cvitanović,ali mislim da čim poveže dvije utakmice bez pobjede u prvenstvu da će biti bivši.KingJamesMVP je napisao/la:Izgleda da je Cvitanović bivši. Kao glavni kandidat za novog trenera se spominje Goce Sedloski
Lako se bilo smijati Hajdukovim jogurtima i Rijekinim pokušajima gradnje Kantride kad se imalo, kad je novac curio u klub. Sada, kada je pipa zatvorena, Dinamo će brzo shvatiti da ulaganje u marketing, u približavanje pa i dovoravanje navijačima koji jedini mogu kontinuirano donositi novac u klub, nije tako jadno kako je izgledalo iz pogleda fotelja Lige Prvaka. Sad kad nemaju niti jedno niti drugo, Dinamu će postati jasno njegovo mjesto u nogometnoj hijerarhiji, da je daleko od reflektora Lige Prvaka i puno bliže Hajdukovom jogurtu nego je to mislio. Problem je samo što nije ostao nitko tko bi Dinamov jogurt htio kupiti...
Izgovor promjenio vlasnikaOrjuna je napisao/la:Sreća pa se netko ne osramoti protiv Evertona, a neko se osramoti protiv Skenderbeua.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.