BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Po ko zna koji put pobijedio sam sebe, da ga hoce neko uputit u vjeru da malo smiri ove svoje bubice, kad se jednom nauci kontrolisat psihicki (ako ikad) lagano ce dobivat ove atp-ove
- TupacShakur
- Kontakt:
Kako god, ponosni trebamo biti. Da je bolja koncentracija bila u prelamanju oba seta BiH bi imala i ATP titulu. Ipak, ne sumnjam da će nam je Damir i donijeti.
Šta je govorio na ceremoniji, nisam stigao upratiti?
Šta je govorio na ceremoniji, nisam stigao upratiti?
Prijeturnira da mi je neko reko d ace biti u finalu I izgubiti omah bi podpiso bez razmisljanja .Protiv Simona je mogo glat izgubiti a iEdmunda .Ybg jesam se izneviro sad sam doso sebi .
imate ovdje meč, može se premotavati, baš gledam sad u prvom na 4-5 govori više puta da ne može više, ko zna u kakvom su mu stanju noge bile sa umorom, ne bi se žalio sigurno bez razloga
MA on govori cijeli turnir da nemoze vise I dodje do finala tako da nek govori svaki tako I ja zadovoljan .
Kad igra prvo kolo US opena?
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Mecevi u gornjem dijelu žrijeba počinju u utorakBosnaSTL je napisao/la:Kad igra prvo kolo US opena?
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Idemo dalje
Moze link? kada bude poceo
kad igramo?
dobro jutro!
dobro jutro!
Počelo kur.čenje, lafo privatni letovi. Zreo za unfollow.
Čestitke na prvom ATP finalu, haj opravdaj na US, 3. kolo.
Za info ima snimak final na SK3-, 10:30 nedelja ujutro
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bravo Damire majstore. Odličan rezultat, nije lako ATP uzeti, da je imao samo dan odmora vjerujem da bi ovo uzeo ali nije imao. Nikakva razlika u kvalitetu nije presudila već svježina. Sreća pa u utorak igra prvi meč na US Openu. Imat će 2-3 dana za odmor. Napuniti koliko toliko baterije i probati doći do 3. kola i duela sa Dimitrovom. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ako sam dobro cuo komentatora, let im je obezbjedio organizator da stignu na vrijeme na US Open da se odmore i sve. Ovaj turnir je dio "cirkusa" US Open (US Open series)BelminM23 je napisao/la:Počelo kur.čenje, lafo privatni letovi. Zreo za unfollow.
Btw. On igra egal sa igracima iz top 30, to je strasno. Dajem mu velike sanse za prolaz 1 kolo US Open sa ovom igrom.
Igrao je on egal mečeve sa igračina iz TOP 30 i prošle godine, baš kao i na početku ove, nije to ništa novo, kao što nije ni novo da se ukaki konstantno u bitnim trenucima, šteta stvarno što nije došao do 5-5 u prvom setu jučer, a morao je. Odavno on ima igru za dosta bolji ranking od ovog na kojem je boravio zadnjih godinu, godinu i po.
Letio je sa Agutom i njegovim timom, tako je u WSu svake godine, finalistima se obezbjedi put do NYCa.
Treće kolo USOa bi bila odlična stvar, valjda će meč sa Cuevasom proći dobro
Letio je sa Agutom i njegovim timom, tako je u WSu svake godine, finalistima se obezbjedi put do NYCa.
Treće kolo USOa bi bila odlična stvar, valjda će meč sa Cuevasom proći dobro
Gledao sam na miru snimku jutros, propustio je priliku da poentira par laganih lopti, praktično je svka mogla odvesti meč u drugom smjeru.
Ali sve us svemu odličan turnir. Neka se malo opustiti za ova dva dana te napravi nešto napravi i iduče sedmice.
Ali sve us svemu odličan turnir. Neka se malo opustiti za ova dva dana te napravi nešto napravi i iduče sedmice.
Ne prdi,zivota ti.....za finaliste turnira je organizator obezbijedio charter da ih odbaci do NY da bi imali barem dan pauze....ima oko 1000 km izmedju WS i NY.....BelminM23 je napisao/la:Počelo kur.čenje, lafo privatni letovi. Zreo za unfollow.
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
Neke prelomne lopte je odigrao poprilično loše i uz dozu straha. Mislim da je u oba svoja servis gema (u oba seta) na 4:5 imao po jednu loptu koja mu je padala na "T" liniju i umjesto da forhendom udari rizičnije malo, on udari forhend ravno po terenu i ne napravi nikakvu prednost, i na koncu konca Agut prođe sa pasingom, jbg.Esport je napisao/la:Gledao sam na miru snimku jutros, propustio je priliku da poentira par laganih lopti, praktično je svka mogla odvesti meč u drugom smjeru.
Sve u svemu, odlično je to bilo.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Prilazni udarac iz forhenda uvijek igra po paraleli i na protivnikov bekend, protiv parmaka tipa Edmund to može konstantno prolaziti, ali protiv iskusnog Aguta nije prošlo, počeo ga je čitati vrlo brzo i par poena bitnih je dobio baš bekend pasingom. Mora Damir vježbati i taj forhend iz sredine terena po dijagonali. Dosta je bolji ovaj segment igre nego prije, ali ima još prostora za napredak. Nema tu nikakvih tehničkih prepreka, samo mu je potrebno samopouzdanje u taj udarac.
Zadnja izmjena: shminka, dana/u 27 avg 2017, 14:33, ukupno mijenjano 1 put.
Hahaha. Ma ne znam za to, ali hajde, nije skupo ni da je on platio, možda bi ga polovina ispalo od zarađenog na ovome turniru.sekula je napisao/la:Ne prdi,zivota ti.....za finaliste turnira je organizator obezbijedio charter da ih odbaci do NY da bi imali barem dan pauze....ima oko 1000 km izmedju WS i NY.....BelminM23 je napisao/la:Počelo kur.čenje, lafo privatni letovi. Zreo za unfollow.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.