FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Wolverine
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Wolverine » 28 avg 2010, 22:16

-Barcelona- je napisao/la:
juznjak> je napisao/la:Rekao sam ja davno za Rosella koji je to papak pa kad je 2006 htio da proda Ronaldinha :shock: :lol: :lol:
ne znam sta je smjesno :?:
jel se ti zajebajes?

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 28 avg 2010, 22:17

Wolverine je napisao/la:
-Barcelona- je napisao/la:
juznjak> je napisao/la:Rekao sam ja davno za Rosella koji je to papak pa kad je 2006 htio da proda Ronaldinha :shock: :lol: :lol:
ne znam sta je smjesno :?:
jel se ti zajebajes?
to je sine zalostno,a ne smijesno :!:
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 28 avg 2010, 22:18

Pogledajte samo listu igraca koji su otisli ovog ljeta : Ibrahimovic, Henry, Yaya, Marques, Cigrinsky , uh, al ajd, opet smo najbolji, a ovim prodajama ustedjet ce se dosta novca.

Mislim da sad ne bi bilo kupiti i Dzeku recimo, trehnuti 30 miliona i dovesti dijamanta. Finansijski vjerovatno ne bi bio problem, nikad se nije pominjao kao zelja kluba jbg, a koja bi to uzivancija bila gledati ga. Do utorka navece se moze kupovati, vidjecemo sta ce biti, ja mislim da cemo nekoga dovesti, i to vjerovatno nekog korpulentnijeg napadaca jer smo sad malo tanki. Moguce je i da Pep planira da Iniesta igra vise na krilu, kako bi i Maskerano imao mjesta. Mozda ce biti neka ponuda za Adebayora ili , Pep ga je trazio proslog ljeta, mozda cak i za Torresa posaljemo ponudu neku brzinsku, sve je moguce, a moguce i nikog da dovedemo i da se oslonimo na Bojana pa sta Bog da. Pominje se i Robinjo, al vec prije je odbijena ta mogucnost.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 28 avg 2010, 22:19

Vjerujte mi da se sam radovao kada sam cuo da Laporta odlazi.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 28 avg 2010, 22:19

navijam za barcelonu...Da kazem i ja koju na ovo sve...niko ne zna sta se desilo izmedju pepa i ibre ko danas dzeko kad je **** svima mater.. ipak se nesto desilo u svlacionici.. nepodnosivo mozda je i zato pep trazio od rosola da ga posaljee u milan da nebi stvarao negativnu energiju oko ekupe i u ekipi..mozda je i pametno uradio mozda se dogovore oko pata kov ce ga znati previse je barsa iskusna da bi bila u minusu...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

omgmessi
Kontakt:

Post Postao/la omgmessi » 28 avg 2010, 22:20

losmi je napisao/la:OMGMESSI:::
Kad sam mislio da nema dobre napadace,mislio sam na one koji su mladi i talentovani,koji u buducnosti mogu biti novi torres,villa,rooney,takvih nemamo,koji bi za par godina igrali prvu postavu,a nisam mislio na ove sto si nabrojao,oni imaju24,23,22(mislim)godina i oni verovatno(99 posto) nece nikad igrati za prvi tim barce!!a i nece ih pep prebacivati u prvi tim da odmara messia jer i barca b igra utakmice skoro kad i barca a oni su njima potrebniji neko Prvom timu barce!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa šta če ti šesti napadač biti mlad?(niko nije rekao da če koji od tih igrača igrati za prvu ekipu neg samo koju utakmicu prilikom povrijeda popuniti rupe) Barca B ima 4 čiste špice, koji mogu igrati više il manje samo FC poziciju (Soriano, Saul, Rochina i Tello). I Pedro i Jeffren nisu bili najmladji, nit najtalentovaniji kad su igrali za drugu ekipu, pa su trudom i zalaganjem ušli u prvu ekipu. Nolito i Soriano su solidni napadači i pogotovo Nolito još ima mijesta za napredak i po igri puno podsječa na Pedra.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 28 avg 2010, 22:21

-Barcelona- je napisao/la: to je sine zalostno,a ne smijesno :!:
izvinjavam se onda sto sam pogresno protumacio tvoj post.

nemogu zamislit kako cu se osjecat kad na tribinama vidim rossela. sad znam kako je svim navijacima liverpoola.

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 28 avg 2010, 22:22

Rule_hz je napisao/la:navijam za barcelonu...Da kazem i ja koju na ovo sve...niko ne zna sta se desilo izmedju pepa i ibre ko danas dzeko kad je **** svima mater.. ipak se nesto desilo u svlacionici.. nepodnosivo mozda je i zato pep trazio od rosola da ga posaljee u milan da nebi stvarao negativnu energiju oko ekupe i u ekipi..mozda je i pametno uradio mozda se dogovore oko pata kov ce ga znati previse je barsa iskusna da bi bila u minusu...
to bi bio najbolji ishod ,da barca sledece sezone kupi pata!
MVP - Messi-Villa-Pedro

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 28 avg 2010, 22:24

Rule_hz je napisao/la:navijam za barcelonu...Da kazem i ja koju na ovo sve...niko ne zna sta se desilo izmedju pepa i ibre ko danas dzeko kad je **** svima mater.. ipak se nesto desilo u svlacionici.. nepodnosivo mozda je i zato pep trazio od rosola da ga posaljee u milan da nebi stvarao negativnu energiju oko ekupe i u ekipi..mozda je i pametno uradio mozda se dogovore oko pata kov ce ga znati previse je barsa iskusna da bi bila u minusu...
da, mos mislit. sigurno su se sa shakhtarom dogovorili i za dolazak srne sljedece godine, pa su im zato poslali chigrinskog nazad za 15 miliona. :roll:

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 28 avg 2010, 22:24

losmi je napisao/la:
Ovog igraca neces docekati da vidis u dresu tvoje ekipe.

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 28 avg 2010, 22:26

hajmo skupiti pare mi navijaci barce,da potplatmo chucka norrisa il rambu moze vala i tihi,da ubiju rosella zbog ovoga 8-)
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 28 avg 2010, 22:26

A_d_0 je napisao/la:
losmi je napisao/la:
Ovog igraca neces docekati da vidis u dresu tvoje ekipe.
xaxaxaxa videcemo!
MVP - Messi-Villa-Pedro

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 28 avg 2010, 22:27

mozda dadnu villu + 35 miliona sljedece sezone za njega.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 28 avg 2010, 22:29

to bi bio najbolji ishod ,da barca sledece sezone kupi pata![/quote]

Ovog igraca neces docekati da vidis u dresu tvoje ekipe.[/quote]
xaxaxaxa videcemo![/quote]

Ti si jarane fakat nekad lud ovako. Pato ima ugovor do 2015 najbolji je mladi igrac na svijetu,odbili smo 60 miliona od celzija prosle sezone pa ti vidi hocete li ga kupiti. Nisu Galliani i Berlusconi od juce.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 28 avg 2010, 22:30

Wolverine je napisao/la:mozda dadnu villu + 35 miliona sljedece sezone za njega.
kad se već zajebavamo,
možda ponudi mesija i 20 m za pata
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 28 avg 2010, 22:33

Ibrahimovic "Este es el final que ha querido el filósofo Guardiola".

ovo je kraj kakav je zelio filozof Gvardiola 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 28 avg 2010, 22:38

Ne vjerujem da ima to neke veze s Patom, takav igrac nam i ne treba, vec imamo 4 napadaca niska, brza s dobrom tehnikom, ne znam sta bi s Patom, ne vjerujem da bi Pep zbog njega zrtvovao Messija, Vilju, Pedra il Bojana. Ja bi najvisse volio da dovedemo iz Milana stopera Silvu sljedeceg ljeta, kad Puyol bude pred penziju. Sljedeceg ljeta ce nam trebati vrhunski stoper koji bi se uklopio u nasu igru, a mislim da bi Silva tu bio sjajan
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Larry David
Kontakt:

Post Postao/la Larry David » 28 avg 2010, 22:39

Drag je i meni Ibra ali se nije uklopio u Barcelonin stil igre. Ibra je vise za neke ekipe koja ne drzi skoro citavu utakmicu loptu u nogama, on nije igrac koji je eksplozivan i koje ce trcati non stop trazeci neki prazan prostor da primi loptu, protiv Barce se svi brane i Ibra uvijek ima 2-3 igraca iza sebe kad prima loptu, on tu ne moze puno napraviti, njemu treba prostora.
Barcelona je napravila veliki zajeb sto je uopste dozvolila sebi da onakvog Eto'o dadne i plus jos doplati za Ibrahimovica, ali dobro, moraju i oni jednom pogrijesiti.

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 28 avg 2010, 22:46

Romariooo je napisao/la:Ne vjerujem da ima to neke veze s Patom, takav igrac nam i ne treba, vec imamo 4 napadaca niska, brza s dobrom tehnikom, ne znam sta bi s Patom, ne vjerujem da bi Pep zbog njega zrtvovao Messija, Vilju, Pedra il Bojana. Ja bi najvisse volio da dovedemo iz Milana stopera Silvu sljedeceg ljeta, kad Puyol bude pred penziju. Sljedeceg ljeta ce nam trebati vrhunski stoper koji bi se uklopio u nasu igru, a mislim da bi Silva tu bio sjajan
Ja bi vise voleo da vidim Davida luiza iz benfice!ili fontasa iz barce B!
Luiz moze da igra i levog beka,i prve 2 sezone igra stopera,onda dovedemo iz barce B,fontasa ili muniesu a njega prebacimo na levog beka,prema transfermarkt,moze igrati bilo gde u odbrani,samo nzn kolko je to tacno!!
!!
MVP - Messi-Villa-Pedro

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 avg 2010, 23:22

Najgora stvar i koja me bas nervira je sto do prodaje nije doslo zbog njegove katastrofalne igre na terenu,jel je na pripremnim utakmicama za ovu sezonu bio najbolji strijelac,boli me sto je do transfera doslo zbog desavanja van terena,zbog debilnih prepucavanja i zbog Guardioline tvroglavosti...

Za 24 mil dovedite novog igraca,necu da ovisim o Krkicu ko rezervi,mislim nemam nista protiv momka,ali jos nije taj kapacitet koji ce izgurati veci broj utakmica kod njega nema sredine il je dobar il je kanta...klupa nam je realno tanka i ako popusimo koji trofej popusit cemo ga zbog slabog rostera...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.