FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

aS_Roma

Re: FK Željezničar

Post Postao/la aS_Roma » 28 avg 2010, 23:28

Neka se grizu oni koji nisu došli na utakmicu
Na pitanje da li je zadovoljan večerašnjom posjetom na stadionu Grbavica, jer je utakmicu gledalo jedva 3.000 navijača, Osim je odgovorio:
„Oni koji nisu došli večeras na utakmicu neka se sada grizu što nisu vidjeli osam golova“.

Kakvi 6.000, mogu oni napisati 28.000 al nije to to ;)

i neka ste ih razguzili

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 28 avg 2010, 23:29

Opet oni oko posjete :mrgreen: A vamo 8 komada zabili.Nema se tu nista posebno filozofirati odigrali ozbiljno protiv manje ozbiljne ekipe,kad sam vidio da Leotarov bus u 19h stize pred stadion bilo mi je sve jasno,ubudjali se u busu ljudi.

Jel' nam i dalje Purke treba :mrgreen: Ja se ne mogu sjetiti ko je zadnji hatrick zabio za Želju(Jahic?).Po meni Zeba najbolji veceras,mada su svi bili dobri ali eto neko mora biti i najbolji.

Hocemo bodove sa Pecare!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 28 avg 2010, 23:34

tm8782 je napisao/la:Sad s tekme, sta reci sto je mnogo mnogo :D Utakica vise nego odlicna. Neki moje misljenje o svakom igracu koji je igrao veceras:

Sehic - nedovoljno posla da bih nes napisao...
Bogicevic - standardno dobar, borben i neprelazan...
Kerla - cvrst, neprelazan, ne nadadmasan u skok igri, cisti sve pred sobom...
Radovanovic - standardno dobar, po njegovoj strani nije bilo uopste prodora, sve zatvorio, a ucestvovo je i u igri u napadu...
Markovic - pozitivno iznenadjenje, siguran, borben i brzo se oslobadja lopte, za prvu utakmicu izvanredan, nesto onako nam je trebalo...
Culum - napokon se vraca u formu koju je imao na pocetku prosle sezone, nema izgubljene lopte(osim 2 pogresna dodavanja) :D ostalo je odradio na visokom nivou...
Svraka - taj covjek me iz utamice u utamicu sve vise iznenadjuje, covjek ne stoji na terenu pravi destruktivac presjeca lopte, daje golove jedino nije na golu jos bio, svaka cast majstore...
Zebe - hmmmm ne znam odakle da pocnem da pisem, MAESTRO, GENIJE, CAROBNJAK, ne znam sta jos da napisem, 2 gola 3 asistencije ... pisoa bih jos ali bi mi trebalo 3 stranice :D
Rovcanin - jedno slalom je uradio mislim da je predriblao 5 igraca leotara, postigao gol otkrivao se, iz utakmice u utakmicu sve bolji i bolji...
Beslija - kapa dole majstore u jednom poluvremenu napravis toliko posla kao neki igraci za 5 utamica i jos jednom kapa dole...
Lazo - fulio je sto se ne smije fuliti nikako, ali 3 gola su tri gola nek je probio ovosezonski led, neki ce ga kritikovati ovdje to znam ali od mene pohvale samo nastavi po 3 zabijati HAJDE LAZAREEE HAJDE LAZAREEE istinski manijak je uz tebe samo naprije...
Stanic - nesebican, pokretan, prodoran, agresivan...
Savic - dostojana zamjena za Milana zabio gol za onu minutazu koju je igrao prolazna ocjena
Perak - u nekoliko navrata je bio spor u predaji lopte a ostalo je sve ok...

8 komada je 8 komada sto je mnogo mnogo je
sta mnogo babuka nije zadovoljan hahaha
VOLIM TE ŽELJO

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 avg 2010, 23:35

Bravo za Zelju.
Ne pamti se jedna ovako ubjedljiva pobjeda jednog premijerligasa.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 28 avg 2010, 23:36

Samo da pozdravim one sto su govorili o krizi i "sramoti" na Piroti (sta onda da Siroki kaze nakon danas) i Tusnju... nek samo i dalje pljuju i kukaju, a osmice ce da padaju...
Sta reci nakon tekme nego MAESTRALNO!!! Ovi sto pisu da je bilo 3 milje su stvarno sramota!! ono objektivno obavjestavaju, nema dalje... da tako pare broje, umrli bi od gladi...
Danas se pokazalo kako igra sampion... 8 komada je tesko dati i kantonalcima... Zeba je bio fantastican! Nekoliko asistencija, mogao bi do polusezone prekucat Bekrica u tom segmentu... :D
Markovic je EXTRA!! Momak je bas bek kakav nam je trebao... vidi se da zna i da ce biti pojacanje... Kerla isto odlican... postavljanje, startovi, pametni prekrsaji... Mesic bi se mogao zapitati dal ce biti u sastavu kad se vrati... Lazilla konacno zabija... :) jeste imao jedan promasaj Boze sacuvaj, al ebi ga... ne bi on bio on kad bi sve dao... borio se, vidjela se zelja, sto je bitno... podrska sa tribina mu je trebala i drago mi je da je dobio... pogotovo sa sjevera...
sta reci o Leotaru... nisam odavno gledao goru ekipu u Dolini... ni jedan sut prema golu... nista, al bukvalno nista nisu uradili... sreca njihova pa ima Drina... :mrgreen:
idemo dalje... Siroki zove po nove bodove...
LIMVO TE LJOZE!!!
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 28 avg 2010, 23:36

dal' će šef jednom u životu reći što stvarno misli? mislim da ne :mrgreen:

objektivno gledalaca 5.000-5.500, malo više od tri hiljade na sjeveru, malo više od pola juga + loža.

hepek04
Kontakt:

Post Postao/la hepek04 » 28 avg 2010, 23:37

Citava ekipa veceras je igrala sjajno i drago mi je da je Popović ikolko proradio, mada ce mnogi reci lako je u petercu protiv Leotara, al eto. Posjeta je bila dobra s obzirom da je kiša i s obzirom da nije neka atraktivna ekipa gost. Osam golova nisam odavno dozivio na Grbavici, pa ni da ih daju oba tima. Svaka čast svima večeras na odlicnoj fudbalskoj predstavi. Svestranost Svrake mi se svidjela do bola, momak je stvarno igrač koji igra srcem za Želju. HOĆEMO BODOVE, BODOVE SA PECARE!
Šta god život da ti nosi, uvjek trebaš znati ko si!
Bosanski obraz...

adis_macak
Kontakt:

Post Postao/la adis_macak » 28 avg 2010, 23:39

Samo da kazem da je sramotno mala posjeta bila veceras,ipak smo mi sampioni,a ovim pljuvacima na forumu bi bilo pametnije da dodju nekad slucajno na utakmicu i pogledaju igru onako uzivo,nego seru ovdje i prave se najpametniji da sve znaju.Ali nema veze,ono ljudi sto je bilo veceras u dolini to su uglavnom oni najvatreniji.Igru necu komentarisati mislim da nema potrebe.

Blueone
Kontakt:

Post Postao/la Blueone » 28 avg 2010, 23:40

7 milja je bilo , ni jedan manje.
Zakasnim 25-30 min na tekmu i nevidim prvih 5 golova, sve u svemu nije lose bilo, malo smo se vratili poslije 2 hebena poraza.
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

zolaTM
Kontakt:

Post Postao/la zolaTM » 28 avg 2010, 23:40

izem ti pauzu,siroki je u totalnoj krizi,sigurno bih ih dobili,al nema veze mislim OSMICA :mrgreen:

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 28 avg 2010, 23:44

Blueone je napisao/la:7 milja je bilo , ni jedan manje.
Zakasnim 25-30 min na tekmu i nevidim prvih 5 golova, sve u svemu nije lose bilo, malo smo se vratili poslije 2 hebena poraza.
Opet objektivnost...dva posta iznad kaze covjek da je bilo plafon 6000, na sportu kazu 5000, a ti 7 :)...nebitno, cestitke za 8 komada, danas je to tesko zabiti bilo kome, i naredna tekma ce biti jako zanimljiva, siroki primio4, vi zabili 8 :)
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 28 avg 2010, 23:45

"Stajao sam u liniji s Leotarovom odbranom i svaki napad je trebao biti šansa, no pojedini igrači nisu mogli iskorisiti takvu igru Leotara. Zbog toga gubimo u Tuzli i Travniku jer jednostavno ne znamo."

Tako je čika Osime.
Onaj Lazo je definitivno smotan lik, pa morao je dati bar pet golova, protiv nakve odbrane i sa onoliko prilika :roll:
Odmah neka euforija, kako samo jadni. Veceras na tekmi 4-5.000, a već slijedeću će se uduplati. Posrem se na te navijače...
Zeba i Bešlija majstori, svaka vam čast !

EDIT
Zadnji hatrick kojeg se ja sjećam jeste Dialibin na tekmi sa Posušjem 7-1

adis_macak
Kontakt:

Post Postao/la adis_macak » 28 avg 2010, 23:45

Koju si ti utakmicu gledo?Cuj 7 milja

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 28 avg 2010, 23:45

Gigant je napisao/la:
Opet objektivnost...dva posta iznad kaze covjek da je bilo plafon 6000, na sportu kazu 5000, a ti 7 :)...nebitno, cestitke za 8 komada, danas je to tesko zabiti bilo kome, i naredna tekma ce biti jako zanimljiva, siroki primio4, vi zabili 8 :)
pa ako cemo realno onda brat bratu 12-0 za nas hahahaha.ma i bod bi bi dobar,predobar.
VOLIM TE ŽELJO

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 28 avg 2010, 23:46

Odlična utakmica mogla je, mislim, zadovoljiti nekih 10 hiljada gledalaca. Još vatromet uz svaki naš gol, baš kul!

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 28 avg 2010, 23:48

elSaik je napisao/la:Odlična utakmica mogla je, mislim, zadovoljiti nekih 10 hiljada gledalaca. Još vatromet uz svaki naš gol, baš kul!
Bluetooth slike lazara su na kraju usavršili prekrasni ambijent :mrgreen:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 28 avg 2010, 23:49

Sta reci.Nisam siguran ali mislim da poslije pobjede Radnickog iz Lukavca nad Velezom od 12-1 iz sezone 1996-97 da je ovo najveca pobjeda u Premijer Ligi Bosne i Hercegovine.Sve cestitke.
BosnaE

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 28 avg 2010, 23:49

Strauss je napisao/la:"Stajao sam u liniji s Leotarovom odbranom i svaki napad je trebao biti šansa, no pojedini igrači nisu mogli iskorisiti takvu igru Leotara. Zbog toga gubimo u Tuzli i Travniku jer jednostavno ne znamo."

Tako je čika Osime.
Onaj Lazo je definitivno smotan lik, pa morao je dati bar pet golova, protiv nakve odbrane i sa onoliko prilika :roll:
Odmah neka euforija, kako samo jadni. Veceras na tekmi 4-5.000, a već slijedeću će se uduplati. Posrem se na te navijače...
Zeba i Bešlija majstori, svaka vam čast !

EDIT
Zadnji hatrick kojeg se ja sjećam jeste Dialibin na tekmi sa Posušjem 7-1
realno, na balkanu su svi navijači takvi, čak i velika četvorka ima ogromne oscilacije u posjeti u skladu s rezultatima. nije ovo engleska.

koliko se **** prije utakmice i koliko je bilo to neko ničim izazvano nezadovoljstvo, posjeta je super. a naročito s obzirom da je kiša padala 45 minuta prije. mislim da nijednu ekipu u zadnjih nekoliko godina protiv leotara nije gledalo ovoliko ljudi :mrgreen:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 28 avg 2010, 23:50

Ja se opet ponavljam, Amar Osim mora u ova tri dana dovesti kvalitetnog napadaca. Sada je manje vazno je li 8-0 ili mozda 12-0, opet su tri boda na papiru, a sutra ce doci utakmica gdje ce ovaj jedan zicer odlucivati, pa cemo onda vidjeti kako ce raspolozenje biti. Ja vjerujem Amaru Osimu i siguran sam da ce on donijeti najbolju odluku, a iz njegovog interviju izmedju redova se da naslutiti sta covijek misli.
Po meni je bukvalno rekao da Lazar popovic zna postici gol, ne bi gubili protiv Travnika i Slobode, i Leotar bi nakantali 15-0. Mozda je neko drugacije protumacio, no ja sam jedino ovo znao zakljuciti.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 28 avg 2010, 23:50

Kolko je taj lazar dao golova ?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 59 gostiju.