Da se nadovezem na ovo, sigurno sve stoji sto je momak napisao i sam sam prije par godina gostovao u BL u omladinskoj selekciji, sretali smo ljude i po trotoaru i prodavnicama sve su to bila pozitivna dobacivanja od momaka gore i svaka im cast na tom i ovdje su uvijek dobro dosli,za razliku od Travnika,Sarajeva gdje smo bili napadnuti i gdje se uvijek psuje svasta mladim igracima koji su tu samo radi nogometa. Al to im je odraz kulture,na Blato kad se igra nitko nikad dirnut nije od strane nasih ljudi i ponosan sam na to.Orjuna je napisao/la:Prica koju smo dobili u inbox'u. Zdravo rivalstvo!
Svaka cast Lesinarima. Jucer smo mi mladi igraci Sirokog Brijega igrali protiv Borca u Banja Luci. Pokraj stadiona je bilo preko 200 Lesinara, jer cini mi se spremali su se za karusel. Nas 10 prolazi kraj 200 Lesinara svi smo imali obiljezja Sirokoga. Malo smo bili prestraseni oce nas napast ili nece. Ali desilo se nesto sto me potpuno iznenadilo. Mi u prolazu, nekolko Lesinara nam dobacuje Samo jedno ime Siroki, Siroki u srcu i tako te stvari. Mi smo stali i popricali s momcima.Bili su nas pozvali na pivu ali mi naravno nismo mogli. Onde od 200 momaka nijedan nas nije cudno podgledo, a kamoli uputio neku ruznu rijec i zato im skidam kapu. Dok kad smo bili u Sarajevu, Zenici i Tuzli bili smo vrijedjani i cak fizicki napadnuti. Lesinari su jedina navijacka skupina koju postujem u ovoj "drzavi".
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Samo jedno ime
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Cini se da da,mucka je,al mislim ako su ga prijavili u zapisnik na vrijeme da je okOrjuna je napisao/la:Jel' regularno ovo što je Željo uradio?
EKONNP
- UstanikSBII
- Kontakt:
Jel ima negdje snimka utakmice ili onaj pregled kola? Nažalost duži period sam ponovo bio odsutasn od aktivnog praćenja 
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
UstanikSBII je napisao/la:Jel ima negdje snimka utakmice ili onaj pregled kola? Nažalost duži period sam ponovo bio odsutasn od aktivnog praćenja
EKONNP
- Evolve
- Kontakt:
Sta nam se desilo sa Stipom??Evolve je napisao/la:Šta nam se desilo sa malim Grubisicem? Nema ga nigdje.
Nije valjda neka svađa u pitanju?
EKONNP
Pretpostavio sam...hoce li biti kakve odstete?penke je napisao/la:Loncar je pred odlaskom sa Pecare..zato nije igrao
EKONNP
Mislim da niste u pravu.u stvari,znam da niste.Pa zar i Menalo godinama nije pred odlaskom pa ipak igra,forsira ga se i na tereni i po novinama.. al uzalud ocito.i drugi su bili pred odlaskom pa su,kako bi i trebalo,igrali sve dok nisu otisli.neki tvrde da su bliski klubu pa bi trebali malo vise znati 
Kolko ja znam Luku nisu htjeli prodat za malo para,to je jedini razlog zasto je i dalje ovdje. A ako itko ima info iz kluba to je penke...dokazao vec par puta[emoji1]Adolfo je napisao/la:Mislim da niste u pravu.u stvari,znam da niste.Pa zar i Menalo godinama nije pred odlaskom pa ipak igra,forsira ga se i na tereni i po novinama.. al uzalud ocito.i drugi su bili pred odlaskom pa su,kako bi i trebalo,igrali sve dok nisu otisli.neki tvrde da su bliski klubu pa bi trebali malo vise znati
I s ovim zadnjim Krletovim transferom
EKONNP
Pa kad vec zna zasto ne kaze istinu za Loncara?da,otici ce on jednog dana iz kluba.i napravit ce transfer o kojem neke nase "igracine" mogu samo sanjati.
Po vama,jel on svojim igrama,zalaganjem zasluzio klupu ili kao protiv zelje tribinu?treba li nam on u sredini uz begonju i corica ili mislite da nam je igra s 2 vezna bajna?
Po vama,jel on svojim igrama,zalaganjem zasluzio klupu ili kao protiv zelje tribinu?treba li nam on u sredini uz begonju i corica ili mislite da nam je igra s 2 vezna bajna?
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Ja ne kužim ljude ovdje... Svi treneri. Igra onaj koga trener stavi... Igrao je Stipe u Gabeli i šta? Izgubili, igrat će svi. Ima vremena i utakmica ali ne da on igra a klub tone. Ja mislim da Stipe ima kvalitete za prvih jedanaest ali nisam mu trener pa ne znam zašto ne igra?
Ima neki razlog a to da je pred transferom to sigurno Robo manta po gradu i prijeti
Ima neki razlog a to da je pred transferom to sigurno Robo manta po gradu i prijeti
Igrao je u Gabeli i bio je medju boljim ako ne i najbolji.i kad se gubi utakmica ima onih koji se bore i trude,oni koji su najbolji u timu koji je izgubio.Ugrovacaboy je napisao/la:Ja ne kužim ljude ovdje... Svi treneri. Igra onaj koga trener stavi... Igrao je Stipe u Gabeli i šta? Izgubili, igrat će svi. Ima vremena i utakmica ali ne da on igra a klub tone. Ja mislim da Stipe ima kvalitete za prvih jedanaest ali nisam mu trener pa ne znam zašto ne igra?
A to za Robu...ustat pa reci Robo Loncar.ratnik,branitelj,vrhunski nogometas.
aj predstavi se,molim te. pa ako si vise dao za klub i ako si bolji nogometas od Robe skinut cu ti kapu i bit ces moj idol.
Sto si danas usto na lijevu nogu?[emoji2]Adolfo je napisao/la:Igrao je u Gabeli i bio je medju boljim ako ne i najbolji.i kad se gubi utakmica ima onih koji se bore i trude,oni koji su najbolji u timu koji je izgubio.Ugrovacaboy je napisao/la:Ja ne kužim ljude ovdje... Svi treneri. Igra onaj koga trener stavi... Igrao je Stipe u Gabeli i šta? Izgubili, igrat će svi. Ima vremena i utakmica ali ne da on igra a klub tone. Ja mislim da Stipe ima kvalitete za prvih jedanaest ali nisam mu trener pa ne znam zašto ne igra?
A to za Robu...ustat pa reci Robo Loncar.ratnik,branitelj,vrhunski nogometas.
aj predstavi se,molim te. pa ako si vise dao za klub i ako si bolji nogometas od Robe skinut cu ti kapu i bit ces moj idol.
Nije covjek nista protiv Robe reko. Jos pamtim ono od prosle godine kad je Robo na tribini ocitao lekciju zugatorima. Al cinjenica je da trener bira postavu. Sablic od nas ovdje svih ima bezrezervnu i bezuvjetnu podrsku. On je glavni
EKONNP
Ma koji ste to vi svi?Vas par sto non stop pisete,mislite da bas sve znate,i stanje u klubu,iformu igraca...i puste formacije.. a ostale zovete "idiotima"!!!
E ovaj "idiot" je na pecari preko 35 god kao navijac.pamtim i ćipukica,pok.boškanu,bilcu pa nadalje...nagledao sam se i trenera i "igracina"...zao mi je sto riheci napisah ovdje jer mi se cini da stvarno raspravljam s klincima koji misle da je nogomet piceo s pohavom škripara...nece se ponovit.uzivajte
E ovaj "idiot" je na pecari preko 35 god kao navijac.pamtim i ćipukica,pok.boškanu,bilcu pa nadalje...nagledao sam se i trenera i "igracina"...zao mi je sto riheci napisah ovdje jer mi se cini da stvarno raspravljam s klincima koji misle da je nogomet piceo s pohavom škripara...nece se ponovit.uzivajte
Ja stvarno ne znam koji je tvoj ili bolje da kazem vaš problem. Mi ovdje pokusavamo civilizirano raspravljati i ne znam da je iko ikad nekome rekao da je idiot zato sto se ne slazemo u nekim pojedinostima. Mi stanje u klubu znamo uglavnom prilicno tocno zahvaljujuci nekim insiderima kao sto je penke. Ne znam cemu takav izljev bijesa od starijeg navijaca na nas mlađe. A cinjenica je da necemo naci boljeg trenera od Sablica koji bi htio trenirati klub u ovoj kukuruz ligi. Sviđalo se to nekom ili ne. Lijepo je da imamo nekog "veterana" ovdje koji se sjeca proslih vremena
EKONNP