Hvala na ovakvom postu,a vjeruj mi da gdje god imas iole dobre uslove za igru da se moze u superlativu govoriti o nasem fudbalu.Recimo danasnja organizacija sto se bar nas navijaca tice na i oko stadiona je bila na visokom nivou.Od strane organa reda i sekjuritija dobar prijem i stajanje na usluzi.Samo brate jedna velika zamjerka na losem travnjaku.........HZ is the best.zapovjednik je napisao/la:mislio sam na suljica dobar je tehnicar a za kojasevica da ne govorim dao je dva gola.
svaka cast sarajevu i hordama zla bili ste sjajni u banovicima i dali ste dobar dokaz da bih fudbal moze naprijed.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
ZADOVOLJAN.PREZADOVOLJAN.PREPREPREPREPREZADOVOLJAN! 
Igraci dobri,borbenost na nivou.Sudija prvo poluvrjeme malo vise za vas sudio.Cist penal nam nije svirao ali nam je zato to sve vratio u drugom poluvremenu.
Navijaci...brat bratu 1000
..sam onaj dio koji je bio ogradjen(tj jedna cetvrtina tribine) ima 650 mjestaa mi smo popunili jos skoro cjeli drugi dio..tako da...
Ko nevjeruje nek se javi dobice sliku prazne tribine slikane izbliza pa nek broji stolice
CAO

Igraci dobri,borbenost na nivou.Sudija prvo poluvrjeme malo vise za vas sudio.Cist penal nam nije svirao ali nam je zato to sve vratio u drugom poluvremenu.
Navijaci...brat bratu 1000

Ko nevjeruje nek se javi dobice sliku prazne tribine slikane izbliza pa nek broji stolice

CAO

-
- Kontakt:
ja vjerujem bio sam na utakmici slazem se sudija je nikad gori al bar je bio ujednacen.
ocjena za sudiju čista petica ni sekunde više. A što se tiče onog ograđenog dijela na tribinama.tu vas nije bilo 650.tamo na istočnoj tribini prodato 839 karata.e sad ne znam je li mogo neko da uđe džabe.
r_emir je napisao/la:ocjena za sudiju čista petica ni sekunde više. A što se tiče onog ograđenog dijela na tribinama.tu vas nije bilo 650.tamo na istočnoj tribini prodato 839 karata.e sad ne znam je li mogo neko da uđe džabe.

Toliko od mene
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

-
- Kontakt:
Jarane ja ne znam kolko nas je bilo ali ondje ima 600 stolica a ja nijednu praznu vidio nisamr_emir je napisao/la:ocjena za sudiju čista petica ni sekunde više. A što se tiče onog ograđenog dijela na tribinama.tu vas nije bilo 650.tamo na istočnoj tribini prodato 839 karata.e sad ne znam je li mogo neko da uđe džabe.

EVo hairlija stavi sliku...900 minimalac

uci dzabe navijaci mogu svugdje pa tako i kod vas ali eto 800 NAVIJACA je velika brojka na gostovanjima + koreografija !
Slijedecu utakmicu bodovi ?
Slijedecu utakmicu bodovi ?
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Sve se vidi iz prilozenog,zar je potrebno komentarisati brojnost?Ja sam vec ranije predvidio nasu dvicu,doduse bez primljenog:-)Sada nakon ove 4 teske i iscrpljujuce tekme,dobro ce nam doci pauza,da osvjezimo ekipu,uigramo ove novake,(u utorak naravno i Kucukovica:-))a onda u zadanom ritmu idemo gaziti dalje DO TITULE NA KOSEVU!!!Protiv Borca 15 milja,nova trica svima stima:-).IGRAJ SARA'JVO...
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Sta da vam kazem , osim da je doslo vrijeme da se budim sretan i ponosan na svoj klub ... idemo dalje , samo nam ne valja postavili smo visoke standarde na gostovanjima ostali ce imati jako tezak zadatak 

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Ma nema potrebe za takvim spektaklom,bar protiv nas mozete lagano i opusteno. Procitao sam na nasem forumu da smo zadnjih 16 utakmica na Kosevu-sve i jednu izgubiliProtiv Borca 15 milja,nova trica svima stima:-).IGRAJ SARA'JVO..

Ne vjerujem da ima slican primjer ni u jednoj ligi na svijetu kad je medjusobni omjer dva kluba u pitanju.
Mada smo veceras opasni bili,ko zna,mozda se i ta tradicija konacno srusi.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
ima , potrebe naravno zasto da ne . dolazi nam jedna dobra ekkipa , nadam se da ce i Lešinari doci i trebalo bi da se ova utakmica sto se navijackog aspekta tice odradi na najvisem nivou .
sto , se tice utakmice nadam se da necete bas sada rusiti tradiciju i da ce 3 boda ostati kod nas .
ali , idemo da vidimo sretno
sto , se tice utakmice nadam se da necete bas sada rusiti tradiciju i da ce 3 boda ostati kod nas .
ali , idemo da vidimo sretno

Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
ista tradicija je i sa nama na kosevu ..cudnoDule 078 je napisao/la:Ma nema potrebe za takvim spektaklom,bar protiv nas mozete lagano i opusteno. Procitao sam na nasem forumu da smo zadnjih 16 utakmica na Kosevu-sve i jednu izgubiliProtiv Borca 15 milja,nova trica svima stima:-).IGRAJ SARA'JVO..![]()
![]()
Sto u SFRJ sto u Bosni....
Ne vjerujem da ima slican primjer ni u jednoj ligi na svijetu kad je medjusobni omjer dva kluba u pitanju.

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Dule 078 je napisao/la:Ma nema potrebe za takvim spektaklom,bar protiv nas mozete lagano i opusteno. Procitao sam na nasem forumu da smo zadnjih 16 utakmica na Kosevu-sve i jednu izgubiliProtiv Borca 15 milja,nova trica svima stima:-).IGRAJ SARA'JVO..![]()
![]()
Ma stipu se kralju toga,mi ako budemo gledali kroz to nigdje nas nece biti,realno protiv vas ce nam vjerovatno biti najteza utakmica do sada sto smo odigrali,prvo iz razloga sto mislim da imate najbolji igracki kadar u ligi realno,drugo jel vidim da dobro stojite i u gostima...nema druge nego se dobro napeti pa uci hladne glave u utakmicu i pokusati vas dobiti sto nemislim da ce biti lako,al eto nek bolji pobjedi,prevelika je euforija kod nas i nepamtim kad je bolja atmosfera bila samo to da im ne udari u glavu,nadam da se da ce im to biti olaksica a ne teret kako vrlo cesto zna biti...
Al dugo je do te utakmice,sad je pauza...cut cemo se jos

Nek smo mi s hajrom prosli Banovice i nek se nije pokvarila ova divna atmosfera...sad se radovati i uzivati u ovome
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma jasta ba.**** kume, ne zamjeri, štaš, kad ste svake godine nam opasna prijetnja bili, trebali smo ispadati da nismo sa sudijama stvar rijesavali.Pogotovo u Yugi.Shvati me.avenija je napisao/la:ista tradicija je i sa nama na kosevu ..cudnoDule 078 je napisao/la:Ma nema potrebe za takvim spektaklom,bar protiv nas mozete lagano i opusteno. Procitao sam na nasem forumu da smo zadnjih 16 utakmica na Kosevu-sve i jednu izgubiliProtiv Borca 15 milja,nova trica svima stima:-).IGRAJ SARA'JVO..![]()
![]()

Hvala!amertiger je napisao/la:Cestitke komsije!
RESPECT i za igru i za broj navijaca, jos jednom RESPECT
Čestitke i tebi za 8 komada.
-
- Kontakt:
ja sam djaba uso,bez problema,samo kazes mogu li dvojica na jednu i pustaju ljudir_emir je napisao/la:ocjena za sudiju čista petica ni sekunde više. A što se tiče onog ograđenog dijela na tribinama.tu vas nije bilo 650.tamo na istočnoj tribini prodato 839 karata.e sad ne znam je li mogo neko da uđe džabe.

dobra nam buducnost!
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
sta si ti mislio ko smo miburek pita je napisao/la:ja sam djaba uso,bez problema,samo kazes mogu li dvojica na jednu i pustaju ljudir_emir je napisao/la:ocjena za sudiju čista petica ni sekunde više. A što se tiče onog ograđenog dijela na tribinama.tu vas nije bilo 650.tamo na istočnoj tribini prodato 839 karata.e sad ne znam je li mogo neko da uđe džabe.![]()
dobra nam buducnost!

1947!
Komsije cestitke,ali raja da nam se izgled ove tabele(tri Sarajevska kluba u vrhu) ne razbije od glavu.Sada ce ovi iz
Republike Srpske i Zapadne Hercegovine iz inata glasati protiv prijedloga Uef-e za jednog predsjednika,molice boga da nas suspenduju.Ako Bog danasa sva tri tima iduce godine zavrse u Evropskim takmicenjima.
nemojte se ljudi sada prepucavati oko tabele ima jos puno da se igra,a i ovaj Borac nije bas bezazlen.Komentarisimo normalno kao ljudi a na kraju ko bude bolji cestitajmo mu.Pozdrav i sve najbolje sportski rivalitet uvjek,mrznja i zloba nikada.
Republike Srpske i Zapadne Hercegovine iz inata glasati protiv prijedloga Uef-e za jednog predsjednika,molice boga da nas suspenduju.Ako Bog danasa sva tri tima iduce godine zavrse u Evropskim takmicenjima.
nemojte se ljudi sada prepucavati oko tabele ima jos puno da se igra,a i ovaj Borac nije bas bezazlen.Komentarisimo normalno kao ljudi a na kraju ko bude bolji cestitajmo mu.Pozdrav i sve najbolje sportski rivalitet uvjek,mrznja i zloba nikada.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Cestitam na pobjedi i preokretu,i hordama na velikom broju na gostovanju i koregorafi 

svoj ti pos'o !
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Nas je 5 uslo na dvije ulazniceLjumani_Banovici je napisao/la:sta si ti mislio ko smo miburek pita je napisao/la:ja sam djaba uso,bez problema,samo kazes mogu li dvojica na jednu i pustaju ljudir_emir je napisao/la:ocjena za sudiju čista petica ni sekunde više. A što se tiče onog ograđenog dijela na tribinama.tu vas nije bilo 650.tamo na istočnoj tribini prodato 839 karata.e sad ne znam je li mogo neko da uđe džabe.![]()
dobra nam buducnost!![]()

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], miguelramos i 12 gostiju.